Om 657 Oslo

657 Oslo for tiden et av Oslos mest innovative hus for coworking og gründervirksomhet. Vi er stolte av å kunne tilby et eventlokale med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et eventlokale som passer til alle typer bedriftsarrangementer som lanseringer, utstillinger, bedriftsarrangementer og mye mer. I kombinasjon med de parallelle rommene har man god plass til å servere mat og sette opp en lounge. Prisen som er forespeilet inkluderer leie av hele lokalet for event på kveldstid. (ca 17.00-02.00). Det er tillatt med medbragt mat og drikke. I Hallen kan man ha 100 personer på events og 60 ved sittende middag. Vår aktuelle kompetanse innen coworking og kommunikasjon deles gjerne når du leier våre lokaler. Vi tilbyr alt fra workshops til korte inspirerende foredrag. Ta kontakt for forslag fra oss! Nytt: Vi har nettopp blitt ferdige med vårt nye foto, film,- og podcaststudio! Dette er fullt utstyrt og kan leies med eller uten utstyr. Ta kontakt for mer informasjon!


Kapasitet

35
Sitteplasser
-
Ståplasser
25
Langbord / Styrebord
35
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Parkering

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


7 Omtaler

Maren L. avatar
Maren L.
26.10.2021
Bra lokale og god service!
Vi leide lokalet for et arrangement med jobben på ca. 45 personer. Lokalet passet veldig godt og vi hadde tilgang til alt vi trengte. God service, de ansatte er veldig hjelpsomme og svarer fort!

Stian B. avatar
Stian B.
23.09.2019
Fint lokale og hyggelig og hjelpsomme utleiere

Vivi a. avatar
Vivi a.
29.11.2017
Veldig fornøyd!!

Monica C. avatar
Monica C.
11.09.2017
møterom
Marie var veldig hjelpsom. Hyggelig å komme dit. Det er litt kort ledning på rommet så det var vanskelig å bruke pc og koble til TV. Og det er litt kjedelig når man bestiller lunsj at det kommer noe annet. Det burde tas med Baker Hansen. De kan ikke gjøre om på bestilling uten å spørre om det er ok først. Så lunsjen ble litt redusert. I tillegg er det greit når man bestiller mineralvann at det er kaldt når det kommer til rommet. Ellers bra opplevelse.

Romina L. avatar
Romina L.
13.06.2016
Sommerfest for jobben
Vi booked lokalet første helgen i Juni for sommerfest. Totalt var vi litt under 50 stk, Hadde god plass, bord og stoler var satt opp slik vi ønsket og sofaer flyttet til de mindre rommene. God kommunikasjon gjennom med utleiger, og god hjelp av vaktene som var med oss den kvelden. Var heldig med været, så vi kunne bruke uteplassen, sette ut bord og stoler selv. Eneste her var at det var endel knust glass og mye sneiper på uteområdet, endte opp med å rydde endel av dette selv. Dette kunne gjerne ha sett mye freshere ut. Ellers så var vi ganske fornøyd med lokalet. Grillsjefen hadde god plass til å sette opp utenfor. anbefales ! http://www.grillsjefen.no/

Lise P. avatar
Lise P.
04.01.2016
Fint sted og hyggelige folk
Vi hadde en stor visning og middag her, som ble veldig vellykket. Vi fikk veldig god service av de som jobbet der, og frie tøyler til å gjøre om lokalet slik vi ville. Lokalet gir en vakker ramme, uansett hvordan man velger å innrede det. Kan absolutt anbefale dette stedet!

Lise P. avatar
Lise P.
04.01.2016
Fint sted og hyggelige folk
Vi hadde en stor visning og middag her, som ble veldig vellykket. Vi fikk veldig god service av de som jobbet der, og frie tøyler til å gjøre om lokalet slik vi ville. Lokalet gir en vakker ramme, uansett hvordan man velger å innrede det. Kan absolutt anbefale dette stedet!Utleier er Pia

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Pia avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

 • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Fredensborgveien 22, 0177 Oslo, Norge

Fra 8 000 kr lokalleie
7