Konferanserom A/C/E

Anker Hotel

Våre flotte og luftige konferanserom er passende for dere som er mellom 8 og 60 personer. Konferanserommene har store vindusflater, som gir mye lys og en behagelig opplevelse gjennom dagen. Konferanserommene er blant annet utstyrt med flip-over, monitor og høyttalere. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken.

Om Anker Hotel

Anker Hotel tilbyr en konferanseavdeling med 4 moderne konferanselokaler og 3 møterom. Møterommene varierer i størrelse, der vårt største lokale har kapasitet til opptil 100 personer i skoleoppsett og 150 personer i kinooppsett. Konferanseavdelingen har store mingleområder og gode fasiliteter med mulighet for servering. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, med gåavstand til Oslo S, har 296 rom, moderne bar og gode parkeringsmuligheter. Våre møtelokaler: Moderne og lyse rom. Store vindusflater som gir mye lys og behagelig atmosfære. Konferanserommene er utstyrt med: Flip-over med tusjer, konferanseblokk m/penn, projektor/monitor.


Kapasitet

60
Sitteplasser
-
Ståplasser
60
Kino / Konferanseformasjon
20
Hesteskoformasjon
40
Klasseromformasjon
20
Langbord / Styrebord
60 m²
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Tilbyr overnatting
 • Parkering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


10 Omtaler

Odd J. avatar
Odd J.
27.09.2022
Utmerkt imötegående
Tydlig kommunikation, tilbyr stor flexibilitet i forhåll til bruk av tjenster som ingikk. Fine lokaler. Bra lokalisering. Fine fellesområder å samles i om så önskes. Flexibelt med om kaffi/te skal ingå og betalning etter forbruk. Billig og den mest flexible mötelösning jeg har kommet over.

Himdad Q. avatar
Himdad Q.
21.03.2022
Ikke fornøyd med kundesenteret i Anker hotell
Ved bestillingen sto det grupperom A,B og C Etter at jeg akseptert tilbudet ble jeg kontaktet av hotellet at det er kun rom A som gjelder. Har bedt om prosjektør og de svarte at det er kun Tv (ikke prosjektør) Hadde ønske om U bord stilling og fikk svar at det er ikke mulig. Jeg mistenker at grunnen var at vi har bestilt rommet i Høst 2021 for 6000 kr. Dermed du prøvde å presse oss for å betale like beløp. Vi er en lite idrettslag med begrenset midler, derfor måtte vi leve med de løsningene som de ga oss for å slipe å betale mer. Ikke fornøyd med måten vi ble håndtert på. Tror ikke at vi kommer til å leie samme lokale hos Anker hotell til neste gang.

Einar K. avatar
Einar K.
08.11.2021
Leid møterom
Enkelt, rent og helt perfekt for vårt bruk + god service

Elise S. avatar
Elise S.
17.08.2020
Helt topp! God mat og
Helt topp! God mat og fine lokaler.

Carolin R. avatar
Carolin R.
02.03.2020
Fin opplevelse!

Eivind avatar
Eivind
16.01.2020
prosesselederstudiet, lent
perfekt:)

Kjell A. avatar
Kjell A.
23.09.2019
Fleksibel leie av møterom
Det er en fleksibel løsning da man kan leie på timebasis. Også overkommelig økonomisk for små organisasjoner. Møterommene er moderne og lett tilgjengelig i Oslo sentrum.

Tanja N. avatar
Tanja N.
23.09.2019
enkelt og greit, fungerte som
enkelt og greit, fungerte som det skal. lang venting på å sjekke in - bør være en automatisk sjekk in til konferanse for å ikke miste tid?

Grete V. avatar
Grete V.
25.05.2018
Helseetaten
Flott lokale, god mat og tilgjengelig utstyr.Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen et par timer
 avatar

Lokalet er

 • Eget lokale

Lokasjon

Storgata 55, Oslo, Norge

Fra 6 000 kr lokalleie
10