Deaktivert

Flott arrangementslokale i Oslo sentrum. Åpen Scene ligger i 4. etasje i Torggata Bad, midt i Oslo sentrum. Lokalet er nyoppusset i elegant urban stil med to store saler. Vi har det meste av AV utstyr som mikrofoner, prosjektor, lerret og scene. Det er egen terrasse på 40 m2, kun for Åpen Scene. Lokalet er perfekt hvis man ønsker en faglig del etterfulgt av en sosial del. Vi kan enkelt gjøre om settingen fra konferanse til festlokale. Ta kontakt for å få tilbud til ditt arrangement. --- Vi har skjenkebevilgning så medbrakt drikke er ikke mulig --- Det er enkelt å få parkering på gateplan området rundt Åpen Scene.

Om Åpen Scene

Flott arrangementslokale i Oslo sentrum. Åpen Scene ligger i 4. etasje i Torggata Bad, midt i Oslo sentrum. Lokalet er nyoppusset i elegant urban stil med to store saler. Kapasiteten over er per sal. Vi har det meste av AV utstyr som mikrofoner, prosjektor, lerret og scene. Det er egen terrasse på 40 m2, kun for Åpen Scene. Lokalet er perfekt hvis man ønsker en faglig del etterfulgt av en sosial del. Vi kan enkelt gjøre om settingen fra konferanse til festlokale. Ta kontakt for å få tilbud til ditt arrangement. --- Vi har skjenkebevilgning så medbrakt drikke er ikke mulig ---

Det er enkelt å få parkering på gateplan området rundt Åpen Scene.


Kapasitet

300
Sitteplasser
320
Ståplasser
200
Rundbord
300
Langbord / Styrebord
300
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Terrasse
 • Rullestolvennlig
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


Menyer & Tilleggsinformasjon


Tilleggstjenester

 • Vask av lokale1875kr


13 Omtaler

Truls B. avatar
Truls B.
30.04.2022
Fint lokale!

Wut W. avatar
Wut W.
19.04.2022
Alt er ok. Oscar is
Alt er ok. Oscar is veldig helpful.

Maren A. avatar
Maren A.
09.03.2020
30 årsdag på Åpen Scene - anbefales!
Leide sal 2 Åpen Scene for 1 kveld, og hadde en kjempefin opplevelse. Bookingprosessen var enkel og fin, de var veldig hjelpsomme med alle spørsmål på forhånd, og kom med gode forslag på oppsett og program. Fikk komme innom to ganger for å planlegge litt og det var gull. Eventmanager Fernando og bartender Jose var helt supre og sørget for at alt gikk som det skulle, alt fra drinker til tilpassing av rom og musikk. Var også veldig ålreit å kunne ha med egen mat. Veldig fornøyd med alt og kan absolutt anbefale leie av Åpen Scene til lignende arrangement.

Henrik M. avatar
Henrik M.
18.11.2019
Veldig bra arrangør
Fulgte godt opp og var meget behjelpelige under arrangementet :)

Ingvild H. avatar
Ingvild H.
22.10.2018
Bursdagsfest!
Jeg er veldig fornøyd med å leie Sal 1 på Åpen Scene. Hyggelige folk å jobbe med og proft opplegg. Veldig fin oppfølging med produksjonsmøter underveis. Jeg anbefaler Åpen Scene.

Post avatar
Post
20.09.2018
Asperger syndrom og seksualitet
Helt kurant lokale, med en veldig serviceminded vert. Litt dyrt (tror jeg - har ikke fått regning enda). Kaffen må dere gjøre noe med - den var ikke mye å skryte av. Litt mye støy - noe oppussingsarbeid i huset, men det varte bare kort stund - men en del vandring i gangen utenfor med en del høylytt småprat (egentlig gjennom hele dagen).

Maria avatar
Maria
19.02.2018
Veldig koselig
det var veldig koselig, plassen var veldig fin, rent, vi koset oss. Jeg vil takke de som jobber der vakten og alle, de var veldig hyggelige:)

Haron H. avatar
Haron H.
05.01.2018
Fantastisk opplevelse

Anders avatar
Anders
17.12.2017
Uhyggelig betening
Dårlig survice som behandler deg som du er mindre vært. Veldig lite hjelpsomme

Kingsley S. avatar
Kingsley S.
27.02.2017
Sopra Steria - Divisjonsjulebord
Flott lokale, god service!

Ida A. avatar
Ida A.
28.11.2016
Kjempebra!!
Vi på HM Karl Johan storkosa oss på julebord i et superflott lokale! Hyggelige og behjelpelige bartendere og andre ansatte :)

Alexander A. avatar
Alexander A.
03.11.2016
Anbefales på det sterkeste!
Et perfekt lokale! De ansatte var ekstremt behjelpelige med alt og genuint interessert i å levere et så godt produkt som overhodet mulig!

Yngvild avatar
Yngvild
17.03.2016
Perfekt til Julebord
Åpen Scene var svært serviceinntilt da vi leide lokalet deres og hjalp oss med videreformidling når vi trengte catering til julebord. De stilte med bar med svært gunstige priser og kunne uten ekstra kostnad sette oppe en mindre scene hvis vi ønsket det. De stilte med bord og dekktøy, og bar også vekk bord når det skulle ryddes til dansegulv. Lokalet var helt perfekt og intimt nok til å holde julebord for 80-120 personer.


Utleier er Knut

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Under én time
Knut avatar


Lokasjon

Badstugata 2, 0179 Oslo, Norway