Deaktivert

Om Asia - Aker Brygge

Ser du etter et eksotisk & uformelt sted for din neste konferanse? På Asia får du Aker Brygges flotteste beliggenhet og på menyen finner du våre favorittretter fra Asias ulike kjøkken med en moderne vri. Her flørter vi med asiatisk mat og matkultur. Som i Østen gjør vi måltidet uformelt og sosialt med mange småretter – som er gode å dele og gode å spise selv. Vi skreddersyr menyen etter arrangement og ønsker. Vi kan ta i mot selskaper på alt fra 20 – 250 gjester. Vårt chambre separée har plass til inntil 80 gjester i restaurantens andre etasje. Her får du din egen avdeling av restauranten med store vinduer ut mot rådhusplassen og bryggen. Vi tilpasser lokalene etter dine behov og kan sette opp deler av restauranten som møterom. Vi har mulighet til å sette opp skjerm og projektor samt flipover. Hva med å begynne møtet med en spennende sharing lunsj? Det er også mulig å leie vår lune veranda som har peiser og fantastisk utsikt ut mot fjorden og til Akerhus Festning. Eller hva med å leie hele vår andre etasje for større selskap? På sommeren har vi kapasitet på opp til 240 personer i vår andre etasje, da åpner vi glassveggene til vår veranda, så dere får følelsen av å være ute. I vår første etasje har vi chefs table med plass til 12 personer. Ring oss for en prat om hvordan vi kan lage ditt arrangement perfekt for deg. Vi har erfaring med styremiddager, foredrag, konferanser, produktlanseringer, premierefester, firmasamlinger osv. Ønsker dere å ha en liten ekstra opplevelse på Asia kan vi også arrangere vinsmaking, matkurs etc. Vi kan bistå med booking av DJ eller annen underholdning ved behov. Ta kontakt for en hyggelig samtale rundt mulighetene for ditt neste selskap.

Hele andre etasje (sommer) - 220 personer Hele andre etasje (vinter) - 150 personer Chambre Séparée - kapasitet 55 - 80 personer Lukket avdeling av restauranten - kapasitet 20 - 45 personer


Kapasitet

240
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Dansegulv
 • Terrasse
 • Rullestolvennlig
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Chambre séparée

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


25 Omtaler

Bettina avatar
Bettina
01.09.2017
Autentisk atmosfære
Flott utsikt over Aker Brygge.Var her på disputas middag med mine nærmeste. Lekkert design på interiøret og førstesklasses mat med glade servitører

Julie S. avatar
Julie S.
22.08.2017
Veldig fornøyd!
Hjelpsomme og smilende servitører som serverte oss mange velsmakende småretter. For å ikke glemme - de deilige drinkene!

Heidi E. avatar
Heidi E.
21.08.2017
Matopplevelse utenom det vanlige
Feiret bursdagen min på Asia. Fortreffelig service, og den beste asiatiske maten i Oslo. Kommer definitivt tilbake

Christian Karlsen avatar
Christian Karlsen
02.06.2017
Hyggelig betjening
En meget positiv opplevelse

Mili A. avatar
Mili A.
14.12.2016
Average
Hello! Service was very good. And the atmosphere as well. Nevertheless, the main course was not the best we could have. Regards.


Utleier er Lene

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Alle dager
11:00 - 18:00
Svarprosent: 70%
Svartid: Noen få dager eller mer
Lene avatar


Lokasjon

Stranden 1, 0250 Oslo, Norge