Deaktivert

Om BA 53

Velkommen til BA 53 - en helt ny restaurant i et historisk bygg på Frogner, Bygdøy Allé 53. Hos oss får du nyte flere mindre retter av ypperste kvalitet og sesongens beste råvarer. Vi har både restaurant, Chambre séparée og bar i samme bygning. Chambre séparée kan reserveres for grupper fra 10 – 60 personer. Hele restauranten kan også reservers for opptil 150 personer ved bespisning. Lekent og litt røft. Jordnært, ærlig og veldig godt. Vi anbefaler at hver person velger mellom tre og fem retter, vi danner grunnlaget for et fabelaktig selskap med smakfulle retter og en bred og god vinmeny. Ta gjerne kontakt med oss for muligheter rundt din middag.


Kapasitet

24
Sitteplasser
-
Ståplasser
24
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Teknisk utstyr

  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Menyer & Tilleggsinformasjon


2 Omtaler

Silje S. avatar
Silje S.
13.09.2018
God atmosfære og nydelig mat
Vi hadde en veldig fin møtedag på BA53. I øsende regnær utenfor, men lun stemning inne. Raust med servering i møtet, og kjempegod lunsj.

Åse T. avatar
Åse T.
08.06.2016
Litt lite mat
Trivelig sted og pene lokaler. Flott betjening og god kaffe. Litt lite mat til lunsj. Vi var stort sett småspiste damer, så de litt mer sultne vil i alle fall slite med å holde koken hele dagen på bare ei brødskive (riktignok toppet godt opp med roastbiff). Det var riktignok muffins og frukt på møterommet, men vi ble ikke mette av det.


Utleier er Booking

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Booking avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Bygdøy allé 53, 0265 Oslo, Norge