Takterrassen

BAR Vulkan

Vår takterrasse på BAR Vulkan kan leies eksklusivt i sommermånedene og tilbyr den perfekte settingen for arrangementer som ønsker det lille ekstra. Med fantastisk utsikt over Oslo og en atmosfære som er både sjarmerende og innbydende, er vår takterrasse ideell for å skape uforglemmelige opplevelser. Skreddersydde arrangementer på takterrassen: - Egen bar: Nyt et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, vin og øl, servert fra vår egen bar. - Underholdning: Vi tilbyr muligheter for DJ, live musikk og annen type underholdning for å gjøre ditt arrangement ekstra spesielt. - Fleksible løsninger: Takterrassen kan deles på midten for mindre grupper, noe som gir plass til rundt 100 sittende gjester. Hele terrassen har kapasitet til opptil 200 gjester. Perfekt for alle typer arrangementer: - Firmafester og sommerfester: Skap en uforglemmelig opplevelse for dine ansatte med en fest under åpen himmel. - Bursdager og private fester: Feir din spesielle dag med stil og nyt utsikten over Oslo. - Bryllupsfeiringer: Gjør bryllupsfesten enda mer minneverdig med en romantisk setting på takterrassen. - Afterwork og sosiale sammenkomster: Slapp av med kollegene eller vennene dine i en unik og avslappet atmosfære. Fantastiske fasiliteter: - Utsikt over Oslo: Nyt en spektakulær utsikt som gir ditt arrangement en ekstra wow-faktor. - Solforhold: Perfekte solforhold som gjør takterrassen til det ideelle stedet for sommerarrangementer. - Fleksibel plass: Tilpass området etter dine behov, enten du ønsker et stort eller lite arrangement. Gjør ditt sommerarrangement uforglemmelig ved å booke vår eksklusive takterrasse på BAR Vulkan. Kontakt oss i dag for å planlegge og reservere, og la oss hjelpe deg med å skape en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester.

Om BAR Vulkan

BAR Vulkan tilbyr et allsidig selskapslokale som kan leies hele året. Vi hjelper deg med å tilpasse lokalet etter dine spesifikke behov, og tilbyr ekspertise og kompetanse for å sikre et vellykket arrangement. Perfekt for alle typer arrangementer: - Bryllupsfesten: Skap minner for livet med en perfekt tilpasset bryllupsfest. - Sommerfesten og firmafester: Enten det er en sommerfest eller en annen type firmafest, kan vi hjelpe deg med å arrangere et uforglemmelig event. - Julebord: Feir julen med stil i våre flotte lokaler. - Kickoff: Start året eller prosjektet med et inspirerende kickoff. - Afterwork: Slapp av med kollegene etter en lang dag på jobb. - Bursdager: Feir din spesielle dag med venner og familie. Erfaring og kompetanse: Våre lokaler har i en lang årrekke huset mange ulike arrangementer. Med vår erfaring og våre ansattes ekspertise, er vi sikre på at vi kan imøtekomme dine behov og skape et vellykket arrangement. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for å booke BAR Vulkan til ditt neste arrangement. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en uforglemmelig opplevelse!

OBS, merk at opplastet PDF meny kan variere noe i henhold til sesong og restaurant.


Kapasitet

250
Sitteplasser
300
Ståplasser
200
Rundbord
250
Langbord / Styrebord
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Videokonferansesystem
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Dansegulv
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


21 Omtaler

Silje A. avatar
Silje A.
09.05.2022
Bursdag
Hadde bursdag på MAD at bar. Veldig bra opplegg og alt gikk etter planen. Hyggelige folk og veldig behjelpelige! Anbefales

Fredrik S. avatar
Fredrik S.
12.01.2020
God service, mat og drikke.

Siri C. avatar
Siri C.
16.12.2019
Veldig god mat og service
Veldig fornøyd med å ha bursdagsselskap på Bar Vulkan. Restauranten var veldig behjelpelig med mine ønsker og ytet god service på selve dagen. Gjestene skrøt også av maten. Anbefaler stedet! Vil absolutt komme tilbake ved en senere anledning.

Susanne B. avatar
Susanne B.
23.09.2019
Dårlig kommunikasjon, dårlig service. Endte
Dårlig kommunikasjon, dårlig service. Endte til slutt opp med å flytte bryllupet til er annet sted en uke før.

Silje R. avatar
Silje R.
05.11.2018
Veldig bra mat og service!
Det var svært god mat, tilpasset til veganere og ikke-veganere! Servicen var god, og det var god lyddemping slik at vi kunne ha et selskap hele kvelden uten å bli særlig forstyrret av musikken utenfor. Vil absolutt anbefale!

Lauren G. avatar
Lauren G.
27.08.2018
Veldig god mat og service
Jeg feiret bursdagen min på Bar Vulkan og hadde en veldig fin opplevelse. Maten var veldig variert, raffinert og smakte veldig godt, konseptet social eating passet veldig bra for en gruppe og servisen var helt topp. Kan anbefale stedet for en feiring!

Sonja M. avatar
Sonja M.
11.01.2018
Utrolig bra 50-års feiring
Feiret min 50-års dag på Bar Vulkan og hadde en alldeles super kveld. I forkant og i planleggingen var de utrolig løsningsorienterte og serviceinnstilt. Selve kvelden var de som jobbet hele tiden oppmerksomme, fylte opp med mat og drikke hele tiden. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Å holde privat selskap på messaninen fungerte utmerket. Det at det blir nattklubb med DJ senere på kvelden er et kjempepluss da selskapet slipper å bli splittet. Utrolig bra kveld 😀

Ingvild S. avatar
Ingvild S.
15.05.2017
Nydelig mat og hyggelige kelnere
Vi hadde et fantastisk måltid på Social Eating hos Bar Vulkan. Det var både stemningsfullt og en hyggelig ramme rundt selskapet. Kelnerne var både fleksible og hyggelige. Vi fikk også god oppfølging i forkant.

Ida-Marie N. avatar
Ida-Marie N.
18.12.2016
Fantastisk lokale, mat og service😀

Henrik B. avatar
Henrik B.
09.12.2016
Fantstisk opplegg
Vi hadde julebord Chambre Separee. Fikk servert utsøkt mat og hadde strålende god service under hele middagen. Kan anbefales

Jan D. avatar
Jan D.
17.09.2016
Dobbeltbooking
Dere hadde dobbeltbooket så vi måtte finne et annet sted å være. Det var ikke bra av dere.

Hai L. avatar
Hai L.
11.08.2016
BAR Vulkan - Takterrassen
BAR Vulkan var et fantastisk plass å ferie et 30 årsdag. God mat, god service og god stemning. ★★★★★

Camilla avatar
Camilla
16.03.2016
Hyggelig sted!
Veldig god mat og topp stemning!!

Morten avatar
Morten
19.12.2015
Bra
Bra sted god mat!

Morten avatar
Morten
11.12.2015
Bra
Bra sted god mat!Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Vulkan 9, 0175 Oslo, Norge

Fra 39 000 kr inkl. servering
21