Deaktivert

Om Bislett stadion

Historiske Bislett stadion ligger sentralt plassert midt i Oslo. Her har du en fantastisk atmosfære og uendelige muligheter til ditt arrangement. Trine Hattestad salen har plass til inntil 60 personer. I tillegg kan det leies 4 separate møterom/grupperom.

Vi tilbyr Kaffe/Te etter avtale


Kapasitet

150
Sitteplasser
250
Ståplasser
100
Klasseromformasjon
150
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Kan ha medbrakt mat
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Selvbetjent kjøkken
 • Scene
 • Terrasse
 • Rullestolvennlig

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


7 Omtaler

Siri H. avatar
Siri H.
02.10.2019
60 årsdag 85 gjester.
Veldig egnet lokale - ryddig og bra informasjon og tilgjengelighet. Minus: lysforholdene / kun taklys. Ikke spesielt gode stoler og ikke nok "nesten gode" stoler til 85.

Siri H. avatar
Siri H.
29.04.2019
60 års fest
Veldig godt fornøyd med alt. God og rask respons på alle henvendelser. Meget gunstig lokale - fin måte å kunne ordne rommet praktisk. Flott med avlange bord - runde bord gjør praten vanskelig. Alt veldig praktisk. Fint med balkongene. Et par mulige forbedringer: Lyset bør absolutt kunne dimmes - eller evt kunne reguleres i soner. Av eller på - er ikke det beste alternativet for en fest. Vi var rundt 90 og de klappstolene noen måtte sitte på er faktsik rimelig vonde - polstret litt med uteputer, det hjalp noe. Men flere av hovedstolene - nok til alle er godt når man blir sittende lenge til bords. Tusen takk. Jeg jobber på OsloMet - og flere av mine nærmeste ledere var der - og vi var enige om at dette kunne være meget gunstig for oss å leie for OsloMet for samlinger vi har. Mvh Siri Haukenes

Jon W. avatar
Jon W.
08.10.2018
Tomt lerret for fest
Vi hadde en flott bryllupsfeiring i SebCoe. Med hvite vegger og grått linoleumsgulv, er det ingen forstyrrende element når det skal pyntes. Pluss for store terrasser ut mot stadion. Vi hadde 82 til middag, det var god plass til alle. Merk at det ikke finnes muligheter for oppvarming av mat, det må komme fra catering. Alright med et sted der man både kan ta med mat og drikke. Litt utfordrende å laste av og på biler, siden det er skiltet full stopp i gaten utenfor, for øvrig; fullt score!

Maja M. avatar
Maja M.
08.08.2018
Bryllup

Marius B. avatar
Marius B.
06.04.2018
Flott utiskt, fint rom - ingen service
Bislett har stort potensiale med sine konferanserom, men da trenger de å jobbe med driften. Sløve ansatte / vakter og lite tilgang på tekniske hjelpemidler (vi fikk ikke kabel til fremviser før etter lunsj....) i tillegg var det satt frem 3 flasker varmt vann (0,5) til 9 personer. Rommet og utsikten over Bislett stadion var fint og lyst og hvis noen virkelig hadde tatt tak i driften her så tror jeg dette kunne blitt veldig bra!

Trond H. avatar
Trond H.
04.12.2016
Topp gjør det selv lokale
Leide lokalet for julebord. Ca 100 personer med god plass og veldig egnet for denne type arrangementer. Topp beliggenhet. Her ordner du festen selv.

Kristoffer B. avatar
Kristoffer B.
20.05.2016
Vedr. leie av lokalene
Tusen takk for leie av lokaler hos Bislett Alliansen. Her er det flere personer som koordinerer og hjelper deg med å få brikkene til å falle på plass. Fikk lokalene kl 10.00 om morgenen samme dag festen skulle finne sted og hadde således god tid til å rigge fest. Lokalene fikk jeg beholde til kl 02.30. Vasking var inkludert. Her er det masse stoler og bord, runde og firkantet, i tillegg til blomstervaser, serveringsfat bestikk og glass. Kaffemaskin, kaffetraktere og kokeplate til å lagge nattmat. Lyskroner som angitt på bildene over. Duker kan du leie rett i nærheten. Vi ryddet nesten alt samme kveld, og fikk komme tilbake tidlig dagen etter for å ta resten. Gjestene var svært imponert over lokalene, to balkonger som man kan lufte seg på. Tipp topp tommelen opp!


Utleier er Anders

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 80%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Anders avatar


Lokasjon

Bislettgata 1, 0168 Oslo, Norge