Chambre séparée

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Bølgen & Moi Tjuvholmen er et moderne brasserie med fantastisk beliggenhet i en av Oslos nye bydeler ved Tjuvholmen. Her kan du nyte sjøutsikt og sol hele ettermiddagen og kvelden. Med eget skalldyrkjøkken, sesongbetonte cocktails og fantastisk vinkjellere, er du garantert en superb smaksopplevelse. Chambre Separe kan reserveres for grupper inntil 35 personer. Hele restauranten kan også reservers for opptil 200 personer ved bespisning og 400 personer ved mingling. Hos oss er mulighetene mange og vi skreddersyr etter dine ønsker!


Kapasitet

35
Sitteplasser
-
Ståplasser
35
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Terrasse
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi


Priser

lørdager

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, søndager


2 Omtaler

Irene M. avatar
Irene M.
20.08.2018
Reunion UTB PO
Er veldig glad vi valgte dere sentralt i Oslo og nær alle offentlige kommunikasjonsmidler. Lokalet er i et lett tilgjengelig og attraktivt område, akkurat passe stort til vårt formål som var et lite, privat sted hvor gruppen kunne fornye bekjentskap med hverandre. Maten var veldig god, og dere var fleksible med dem som hadde intoleranser. Betjeningen var veldig diskret og serverte hensynsfullt og effektivt (vi hadde presentasjoner store deler av stunden, så man måtte være litt obs for å få alt til å klaffe). Som konklusjon kan vi si at vi var og er veldig fornøydde med både lokalene, maten og betjeningen! How good can it get?

Pål A. avatar
Pål A.
27.02.2017
Julebord 2016
Allweiler AS arrangerete sitt julebord hos B&M i 2016. Lokalet vi fikk var helt perfekt en gruppe av våre størrelse (27pers). Servitører og hovmester var veldig hyggelige og behjelpelige både når det kom til presentasjon av mat og vin hjelp med diverse forespørsler ila. kvelden. Kan absolutt anbefales!


Utleier er Tjuvholmen

7 omtaler
6 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Tjuvholmen avatar

Lokalet er

  • Restaurant
  • Selskapslokale

Lokasjon

Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo, Norge

Lignende lokaler

Andre lokaler fra denne utleieren

Fra 9 525 kr lokalleie og servering