Rustikk,koselig og intimt chambre separee.

Om Bølgen & Moi Tjuvholmen

Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, hvor magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere. Vi er opptatt av god mat og drikke i samspill med kunst og kreativitet. I hele restauranten kan du la deg fascinere av at fra oppdekkingen av bordene, kreativ galskap fra våre ansatte og berømte kunstverk av artisten Per Fronth. Et besøk hos oss skal gi deg en annerledes opplevelse, i tillegg til sjøutsikt og sol til langt på kveld. Hjertelig velkommen inn i restauranten vår som har plass til 130 personer, eller i vårt Chambre Séparée hvor det er plass til 30 personer. I vårt Chambre er vi gjerne vertskap både for privat middagsselskap og festlige begivenheter. Vi har projektor og lerret, mikrofon og flip over. Ved behov for annet utstyr er vi gjerne behjelpelige med å kartlegge behov og bestille utstyr fra vår samarbeidspartner. Hjertelig velkommen!


Kapasitet

25
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Uteområde
  • Barnevennlig
  • Chambre séparée

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


6 Omtaler

Goran B. avatar
Goran B.
02.11.2020
Bra service! Och det är
Bra service! Och det är inte lätt att hitta i oslo

Elma I. avatar
Elma I.
08.01.2020
Perfekte stedet å ha et arrangement!
Først og fremst så er det ansatte som jobber der som får opplevelsen din av å overgå alle forventninger. De er alle målbesvisste og sørger for at alle dine visjoner og ønsker blir oppfylt. Chambre Separee avdelingen var vi også veldig fornøyd med og hadde alt av utstyret vi trengte for å lage en super fest. Dette er stedet jeg absolutt hadde valgt igjen og kan på det sterkeste anbefale andre. Tusen takk for at dere sørget for en superkveld for alle gjestene Bølgen og Moi ❤️ Love Elma

Synnøve G. avatar
Synnøve G.
04.12.2019
Disputasmiddag
Alt fungerte veldig bra både i forkant og under middagen. Lokalet var veldig bra.

Irene M. avatar
Irene M.
20.08.2018
Reunion UTB PO
Er veldig glad vi valgte dere sentralt i Oslo og nær alle offentlige kommunikasjonsmidler. Lokalet er i et lett tilgjengelig og attraktivt område, akkurat passe stort til vårt formål som var et lite, privat sted hvor gruppen kunne fornye bekjentskap med hverandre. Maten var veldig god, og dere var fleksible med dem som hadde intoleranser. Betjeningen var veldig diskret og serverte hensynsfullt og effektivt (vi hadde presentasjoner store deler av stunden, så man måtte være litt obs for å få alt til å klaffe). Som konklusjon kan vi si at vi var og er veldig fornøydde med både lokalene, maten og betjeningen! How good can it get?

Guro E. avatar
Guro E.
08.09.2017
gode lokaler, god mat
Og veldig oppmerksomt personell Et lite trekk for kluss med regning (fakturering av varer som skulle være inkludert, ble ordnet opp i til slutt)

Pål A. avatar
Pål A.
27.02.2017
Julebord 2016
Allweiler AS arrangerete sitt julebord hos B&M i 2016. Lokalet vi fikk var helt perfekt en gruppe av våre størrelse (27pers). Servitører og hovmester var veldig hyggelige og behjelpelige både når det kom til presentasjon av mat og vin hjelp med diverse forespørsler ila. kvelden. Kan absolutt anbefales!Utleier er Tjuvholmen

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen noen få timer
Tjuvholmen avatar


Lokasjon

Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo, Norge

Fra 7 250 kr inkl. servering
6