Deaktivert

Om Bruket

Bruket er et arrangementslokale med plass til 100 personer sittende og 200 personer stående i Oslo sentrum. De ærverdige lokalene i Gamle Landbrukets Hus er nyoppusset og tilbyr alt du trenger av teknisk utstyr til ditt arrangement. Bruket stiller med scene, mixer, DJ- utstyr, lerret og projektor. Her er det høyt under taket, spotter og gardiner man kan trekke for. Lokalet på 230 m2 er todelt og passer til mingling og matservering i det ene rommet, og enten dansegulv, langbord eller konferanseoppsett i det andre rommet. De har også en mobil bar som kan plasseres der du ønsker. Bruket passer til mange ulike arrangementer og er brukt til kunstutstillinger, konserter, konferanser, møter, messer, kulturarrangementer, fest, julebord og TV-, film og fotoproduksjon. Her har de plass til det meste. Les en utfyllende beskrivelse av leievilkår på våre hjemmesider: https://www.bruketoslo.no/leie-arrangementslokaler Prisen for leie av lokalet er veiledende. Hør med utleier for total pris inkludert bemanning og alt av teknisk utstyr. Tillegg kan komme for: - Arrangementsprodusent inntil 9t - 3600.- - Teknikk (Lerret og prosjektor 500,- / Lydpakke fra 1500,- / Egne avtaler for større produksjoner, innleie av trådløse mikrofoner, lys mm.) Servering kommer i tillegg. Leie er mva-fritt uten servering. Egne avtaler kan gjøres for kulturarrangement og åpne publikumsarrangement. Kurslokalene ligger i tilknytning til Bruket bar/kafé som har åpent tir-tor. fra 11.00-01:00. Baren kan også leies til frokostmøter før åpningstid.

Merk at lokalet har skjenkebevilling og at det ikke er mulig med medbragt drikke. Fram til Bruket får eget kjøkken kan du ta med egen mat, bestille mat selv eller så kan vi hjelpe til med å bestille catering.


Kapasitet

100
Sitteplasser
200
Ståplasser
100
Rundbord
100
Hesteskoformasjon
100
Kino / Konferanseformasjon
100
Langbord / Styrebord
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


3 Omtaler

Marthe E. avatar
Marthe E.
26.11.2018
Veldig fornøyd!
Vi hadde en super kveld med god service!

Espen S. avatar
Espen S.
15.10.2018
Hyggelig betjening og god mat

Suban avatar
Suban
06.10.2018
Fantastisk lokale og enda bedre service!
Vi hadde min søster postbabyshower på lokalet, vi var ca 25 personer, men var rom for langt flere. Må si jeg er veldig fornøyd med lokalet. Det er et allsidig lokale som kan brukes til en rekke arrangementer. Ikke minst bærer det preg av å være moderne og nyoppusset med tilgang til prosjektor og bra lydutstyr. Det jeg likevel er mest fornøyd med var hvor imøtekommende og serviceinnstilte personalet var for å gjøre vårt arrangement best mulig fra første kontakt. Anbefales på det sterkeste!


Utleier er Bruket

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 30%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Bruket avatar


Lokasjon

Schweigaards gate 34C, 0191 Oslo, Norway