Dagligstuen

Bygdøhus

Dagligstuen ligger i samme bygg som idrettshallen. Hva med en barnebursdag hvor dere finner på morsomme aktiviteter i idrettshallen for deretter å samles i Dagligstuen for mat, drikke og fest? Andre arrangementer som passer her kan være middager, konfirmasjoner eller slektstreff. Vi tilbyr tilgang til eget kjøkken for 1000,-.

Om Bygdøhus

Idrettshallen har merket opp for basketball, badminton, innebandy, tennis. Hallen har teleskopiske tribuner for 3 x 85 personer og stereoanlegg. Leies kun ut i helgene for kr. 550,- per. time.

Idrettshallen måler 30 x 45 m


Kapasitet

45
Sitteplasser
-
Ståplasser
45
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Parkering
  • Barnevennlig

Teknisk utstyr

  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

fredager

søndager


8 Omtaler

Janne G. avatar
Janne G.
10.09.2018
Koselige og funksjonelle lokaler
Hyggelig sted med bra kjøkkenfasiliteter og fint med balkong. Heis for de som er dårlige til bens.

Saw W. avatar
Saw W.
14.08.2018
Tipp topp 👍🏻

Anna H. avatar
Anna H.
13.02.2018
Veldig fint sted
Veldig flott og stor idrettshall og bra utstyrt kantine. Perfekt for barne bursdager og andre aktive fester.

Joey N. avatar
Joey N.
03.06.2017
Anbefales på den høyeste, bestyrinnen Tatjana ytret 120% fleksibilitet
Å leie Bygdøhus til en internasjonalt begivenhet kan anbefales 120%. Beligenhet og service fra Tatjana er den beste man kan få. Hvor kan du finne et lokale hvor du kan tilby dine gjester minst 6 severdigheter i gå avstand.

Odd W. avatar
Odd W.
03.04.2017
Alt gikk som smurt, imøtekommende
Alt gikk som smurt, imøtekommende og trivelige både ansvarlig på Bygdøhus og vaktselskapet.

Hanne M. avatar
Hanne M.
22.08.2016
Leie av dagligstuen på Bygdøy
Jeg er godt fornøyd med å leie dagligstuen på Bygdøy. Bygdøy Hus var en utleier som strakk seg langt for å sørge for at jeg fikk et vellykket arrangement.

Gjert S. avatar
Gjert S.
12.01.2016
Bra selskapslokale
Vi hadde konfirmasjon i dagligstuen på Bygdøyhus, og vi er svært godt fornøyde. Lokalet egner seg godt til denne type arrangementer, og de har alt du trenger av kopper, glass, tallerkener, bestikk, fat osv. De har et stort kjøkken med alle fasiliteter, og det kom godt med til tilbereding av koldtbord og oppvarming av varmmat. Og med industrioppvaskmaskin var all oppvasken unnagjort på kort tid. Kan også legge til at man slipper å vaske gulvet selv. Alt man trenger å gjøre er å tømme søppel og rydde etter seg. Jeg vil anbefale Bygdøyhus for andre som skal arrangere konfirmasjon, dåp eller lignende. Bra lokale til bra pris.

Gjert S. avatar
Gjert S.
28.12.2015
Bra selskapslokale
Vi hadde konfirmasjon i dagligstuen på Bygdøyhus, og vi er svært godt fornøyde. Lokalet egner seg godt til denne type arrangementer, og de har alt du trenger av kopper, glass, tallerkener, bestikk, fat osv. De har et stort kjøkken med alle fasiliteter, og det kom godt med til tilbereding av koldtbord og oppvarming av varmmat. Og med industrioppvaskmaskin var all oppvasken unnagjort på kort tid. Kan også legge til at man slipper å vaske gulvet selv. Alt man trenger å gjøre er å tømme søppel og rydde etter seg. Jeg vil anbefale Bygdøyhus for andre som skal arrangere konfirmasjon, dåp eller lignende. Bra lokale til bra pris.Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen et par timer
Post avatar

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Huk Aveny 45, 0287 Oslo, Norge

Fra 4 000 kr lokalleie
8