Deaktivert

Selskapslokaler på Sandaker for alle anledninger

Cafè Aasen

Cafe Aasen består av en kantine, auditorium og ulike grupperom. Bygget driftes av Stiftelsen Nordre Aasen i samarbeid med Ragna Ringdals Dagsenter. Det foregår noen faste aktiviteter gjennom uken, og dette er tilbud overfor barn, ungdom og voksne med funksjonshemninger. De faste tilbudene drives stort sett på frivillig basis. En utleie bidrar derfor til å støtte oss i driften av disse tilbudene. Utenom faste arrangementer leies lokalene ut til dåp, konfirmasjon, bursdager, firmafester, møter, seminarer o.l. I tilknytning til lokalet er det stor terrasse på bakkenivå. NB! Det er ikke ønskelig med ungdomsfester. Leietaker må være firma, eller en voksen over 30 år. Cafe Aasen - Et tilbud vi er stolt av


Kapasitet

100
Sitteplasser
100
Ståplasser
100
Rundbord
-
Areal
30 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Parkering
  • Dansegulv
  • Terrasse

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi


7 Omtaler

Alfred F. avatar
Alfred F.
14.08.2017
Åsen kafe
Vi feiret 50 års lag og hadde en fantastisk aften. Flott kjøkken med de fleste fasiliteter. Vi var 80 personer til bords. Anbefales

Lucia avatar
Lucia
30.01.2017
Useriøse ansatte
Jeg sendte forespørsel om lokalet var ledig i mai men fikk aldri noe svar og prøvde å ringe men de tok aldri telefonen. Sendt melding til mobiltelefonen men fikk ingen svar heller. Hvorfor skal de leie ut lokale når de skal være useriøse og ikke ta henvendelser på alvor

Yau L. avatar
Yau L.
12.10.2016
Lokale med fullt utstyr til enkelt selskap
Vi var veldig uheldig med at lokalet ikke var vasket da vi kom selvom utleieren lovet at det skulle være rent til vi kom. Ellers er lokalet flott til enkle selskaper med 60-100 personer. Lokalet er utstyrt med det nødvendigste (musikkanlegg, skjerm/lerret mm). I og med at det er en cafe, er kjøkkenet utstyrt med mye av alt som leietaker fritt kan bruke. Veldig fin plassert i forhold til ankomst med kollektiv transport og bil (det er gratis parkering). Har også uteplass med flere bord og stoler, men den brukte ikke vi. Inngangsdøra hadde vi problemer med så vi måtte bruke terrassedøra til å komme ut og inn, noe som gjorde at det ble litt kaldt for de som satt ved døra. Noe annet å merke seg: Koden for å komme inn til lokalet gjaldt ikke for ytterste inngangsdøra, så man er nødt til å må ha noen innenfra til å lukke opp. Kan tenke oss å benytte lokalet igjen ved senere anledning.

Elena L. avatar
Elena L.
13.06.2016
Fine lokaler til et enkelt selskap
Flotte lokaler til ca 120 gjester, utstyrt med alt det nødvendigste. Fint kjøkken og uteterassen. Både jeg og gjestene trivdes veldig godt. Man kan også bestille vask i tillegg. Da slipper man å vaske lokaler rett etter festen er over. Lokalene kan leies fram til kl.3 og man kan bringe med både mat og alkohol. Jeg feiret min bursdag.

Yngvar H. avatar
Yngvar H.
26.01.2016
Forsikre deg at du har booket!
Hei Det er ikke nok å spørre om lokalet er ledig. Du må forsikre deg om at du har leid!. Anbefaler at man forsikrer seg at bookingen er foretatt og at dette er bekreftet av utleier.

May-Eli K. avatar
May-Eli K.
12.01.2016
Sikkert fint om en fikk brukt det!
Lokalet ok...kjøkkenet veldig moderne og gode hjelpemidler. Bortsett fra det så opplevde vi dobbelbooking som ikke ble oppdaget før det var 5 timer igjen til festen skulle starte. Beklager, men vi vil ikke prøve flere ganger å leie her. Det minste en kunne få var en beklagelse...hørte ingenting. Julebord til 40 gjester med ferdig laget mat som måtte avlyses 5 timer før er ikke gøy. Og finne nytt lokale på så kort tid var umulig. Mao. stort tap pga mat som måtte kastes og mange skuffede ansatte.

Erik H. avatar
Erik H.
07.12.2015
Flott lokale for fester opptil 60-70 personer
Undertegnede feiret nylig 60-års lag på Aasen. Ypperlig lokale og flott kjøkken med proff utstyr. Bra musikkanlegg. Skal man dekke på buffet samt ha danseplass bør man begrense til ca 60 gjester, men lokalet kan dekkes til 100. Lokalet kan beholdes til midt på natta, og utleier tar seg av vask. Utleier var svært imøtekommende og hjelpsom.
Lokasjon

Hans Nielsen Hauges gate 44B, 0481 Oslo, Norge

Lignende lokaler