Deaktivert

Om Café Aasen

Cafe Aasen består av kantine, auditorium, undervisningsrom og grupperom. Bygget driftes av Stiftelsen Nordre Aasen i samarbeid med Ragna Ringdals Dagsenter. Det foregår faste aktiviteter gjennom uken, og dette er tilbud overfor barn, ungdom og voksne med funksjonshemninger. De faste tilbudene drives stort sett på frivillig basis. En utleie bidrar derfor til å støtte oss i driften av disse tilbudene. Utenom faste arrangementer leies lokalene ut til dåp, konfirmasjon, bursdager, firmafester, møter, seminarer o.l. I tilknytning til lokalet er det stor terrasse på bakkenivå. NB! Leietaker må være firma, eller en voksen over 30 år. Cafe Aasen - Et tilbud vi er stolt av

Bokmarked: I tilknytting til lokalet finnes et stort bokmarked (lopper). Åpent torsdager fra 12 og første lørdag i måneden fra kl.12. Kan avtale andre besøkstider. Parkering: Det er god parkeringskapasitet i helger. Parkeringsautomat.Leietaker kan ha inntil 3 plasser gratis. Gratis parkering for biler med handikapparkering.


Kapasitet

24
Sitteplasser
-
Ståplasser
24
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering


12 Omtaler

Suzanne S. avatar
Suzanne S.
08.04.2022
God service, fine lokaler

Unni G. avatar
Unni G.
16.09.2020
Konfirmasjon
Veldig bra utstyrt, vi savnet ikke noe. Godt egnet til en stor familiefest: god plass og muligheten til å kunne gå litt ut og inn var fint.

Tonje H. avatar
Tonje H.
23.09.2019
En fin er faring
Vi leide rommet i forbindelse med et fotokurs for barn. Fint som som passet for anledingen.

May F. avatar
May F.
03.01.2019
Julebord
Veldig godt utstyrt kjøkken og bra fasiliteter for øvrig.

Polina Z. avatar
Polina Z.
03.09.2018
Fin lokale og med alt man trenger
Leide lokalet i anledning min 30 års bursdag. Veldig praktisk kjøkken med alt man trenger. Kommunikasjonen rundt det praktiske var også veldig bra. Leier gjerne lokalet igjen.

Ksenia V. avatar
Ksenia V.
21.08.2018
Bra lokale, sentralt, alt fra
Bra lokale, sentralt, alt fra utstyr. Vi var veldig fornøyd.

Monica D. avatar
Monica D.
17.12.2017
50 års dag
Fint lokale vi var 80 stk, litt trangt men alt utstyr til 100 at. Kjempefint lokale og lett og finne frem

Søren P. avatar
Søren P.
30.11.2017
Greit leieforhold.. Noe vanskelig å
Greit leieforhold.. Noe vanskelig å komme i kontgakt med ansvarlig for stedet. Usikkerhet omkring parkering. Skulle være plass til mange etter kl. 17:00

Lise 1. avatar
Lise 1.
14.06.2017
Takk for en kjempefin konfirmasjonsdag!
Vi hadde 50 gjester, alt gikk knirkefritt, kjøkkenet er godt utstyrt og vi trengte ikke ta med redskaper til å lage maten. Beliggenheten er dessuten perfekt, fordi det ble nok parkeringsplasser, barna kunne løpe ut og inn uten at vi var redde for trafikk. Og så var det nydelig gressplen og en liten lekeplass utenfor. Og utebord, for dem som ville sitte ute. Lokalet er i tillegg rimelig i leie. Innertier!

Kjetil s. avatar
Kjetil s.
30.04.2017
Hei

Pia G. avatar
Pia G.
04.03.2017
Sympatiske lokaler til større fester.
Feiret nylig med 65 gjester på Cafe Aasen. Og ble veldig fornøyd. Velegnet. Nær T-banen. Sympatiske, intime og uhøytidelige lokaler som bidro til en god stemning. På sommerstid kan også uteområdet benyttes. Gode parkeringsmuligheter. God plass til å bevege seg i lokalet til tross for oppdekking til såpass mange personer. Kunne bruke kafeens store og enkle kaffemaskin. Stort kjøkken. Hyggelig, imøtekommende og pålitlig utleier. Inngangspartiet var litt rotete og måtte ryddes, men det gjorde vi raskt. Fikk tilgang til lokalet på dagtid slik at alt kunne gjøres i stand på forhånd. Rimelig pris for rengjøring av stort lokale og all oppvasken. Stedet anbefales. Pag

Erik H. avatar
Erik H.
26.01.2016
Flott lokale for fester opptil 60-70 personer
Undertegnede feiret nylig 60-års lag på Aasen. Ypperlig lokale og flott kjøkken med proff utstyr. Bra musikkanlegg. Skal man dekke på buffet samt ha danseplass bør man begrense til ca 60 gjester, men lokalet kan dekkes til 100. Lokalet kan beholdes til midt på natta, og utleier tar seg av vask. Utleier var svært imøtekommende og hjelpsom.


Utleier er Yngvar

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 50%
Svartid: Noen få dager eller mer
Yngvar avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Hans Nielsen Hauges gate 44B, 0481 Oslo, Norge