Deaktivert

Cantina Paradiso er et intimt lokale på 40 m2 plassert sentralt på Grünerløkka i Oslo. Lokalet har et fullt utstyrt kjøkken med gasskomfyr og bar. Rundt langbordet er det plass til maks 25 sittende. Vi leier ut til alle former for sammenkomster, fester, seminarer, kurs og møter. Vi tilbyr bruk av en projektor, projektorskjerm og en bærbar PC hvis det er nødvendig. På sommerstid tilbys også telt med bord og benker i skjermet bakgård. Lokalet er perfekt for dere som ønsker å ta med egen mat og drikke, eller bestille inn mat fra en av våre samarbedispartnere Villa Paradiso og The Nighthawk Diner. Lokalene kan overtas fra klokka 12.00 på utleiedagen, og selskapet må være ferdig til kl.23.00, da lokalet ligger i et boligområde og må overholde boretslagets regler.

- Lokalene kan overtas fra klokka 12.00 på utleiedagen, og selskapet må være ferdig til kl.23.00. Ved ønske om annen leietid, inn eller utsjekk, vennligst ta kontakt med uleier. - Det er fullt mulig å ta med egen mat og drikke,men hvis det ønskes kan vi stå for catering fra en av våre samarbeidspartnere The Nighthawk Diner, Villa Paradiso, Vespa og Humla eller Grünerløkka Brygghus. - Leier må selv rydde og vaske lokalet innen kl 12.00 neste dag, hvis ikke noe annet er avtalt med utleier. Cantina Paradiso kan vaske lokalet for kr 1200,-. Gi beskjed når du bestiller!


Kapasitet

20
Sitteplasser
35
Ståplasser
20
Langbord / Styrebord
-
Areal
22 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • WiFi
  • Projektor / TV


7 Omtaler

Line n. avatar
Line n.
08.09.2017
Helt ok lokalet for en bra pris
Utleier var veldig grei å forholde seg til. Lokalet ligger i en bakgård. Personlig synes jeg det var litt for mye rot i den bakgården, som gjorde inngangen til lokalet mindre pen. Mye maur på kjøkkenet!

Randi F. avatar
Randi F.
24.10.2016
Veldig fint lokale og god
Veldig fint lokale og god hjelp fra de som leier ut.

Ingeborg L. avatar
Ingeborg L.
31.05.2016
Vi booket lokalet til utdrikkingslag.
Vi booket lokalet til utdrikkingslag. Hyggelig lokale med absolutt alt man trenger til å lage mat og nyte et måltid.( Vi hadde leid inn ei dame som laget thaimat.) det var også fint at lokalet lå såpass skjermet fra grunerløkkagryta, men allikevel veldig sentralt. Opplevde også veldig godt samarbeid med utleier. Anbefales!

Thomas R. avatar
Thomas R.
02.01.2016
Cantina Paradiso
Fungerte veldig bra til formålet nyttårsfeiring og 30-årslag. Fleksible ift når vi fikk overta lokalet siden ingen skulle benytte det hverken før eller etter vårt arrangement.

AnnPrincess J. avatar
AnnPrincess J.
30.12.2015
Kjempebra sted. Hyggelig service

katinka p. avatar
katinka p.
28.12.2015
Liten og uformell fest, sa du? Cantina paradiso er stedet!
Et perfekt sted å være for en liten gruppe som vil fikse mat selv og liker det uformelle. Vi var en gruppe på 15 som feiret bursdag med buffet, quiz og karaoke(leide prosjektor og hadde med anlegg selv). Stedet er kult og har det du trenger. Kontaktpersonen er veldig trivelig og imøtekommende. Jeg kommer til å leie denne lille perlen av et sted igjen!

RH avatar
RH
04.12.2015
Flott sted!!!
Vi hadde en fantastisk sammenkomst! Komplett kjøkken og hyggelig lokale i bryggeriomstentigheter mitt på Grünerløkka! Anbefales!


Utleier er Cantina

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 20%
Svartid: Under én time
Cantina avatar


Lokasjon

Københavngata 2, 0553 Oslo, Norge

Lignende lokaler