Deaktivert

Restaurant, Takterasse og Chambre Séparée

Christiania

Om Christiania

I hjertet av sentrum finner du Christiania, restauranten og baren som glir over i pulserende nattliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. Fredag og lørdag glir restauranten over i et pulserende nattliv hvor våre residence DJ ‘s sørger for deilige rytmer ut i natten. Barsjef Fernando Saez og hans crew finner du bak Oslos mest sentrale bar alle dager (unntatt søndag og mandag, da hviler vi!) Christianias serverer House coctails, klassiske drinker og har en egen Gin & Tonic-meny. TAKTERRASSEN Sommerfest i På Christiania kan du nyte sommeren på deres flotte takterrasse. Her kan du arrangere private arrangementer for opptil 120 personer. Stedet passer utmerket til firmaets sommerfest så vel som til private feiringer. MEETINGS & EVENT: På Christiania har du rom til å forme ditt eget arrangement hvor vi har fokus på kvalitet og service. Vi tilbyr et fleksibelt lokale som vil skape flotte rammer og gode samtaler for ditt event. Hva med å starte konferansen/seminaret i vår fantastiske BUE hvor morgenlyset stiger inne, kaffen serveres og en motiverende frokost blir servert? Her vil frokostmøtet få den perfekte rammen for en kreativ og inspirerende sammenkomst. Etter et vellykket faglig program dekkes det om, eller dere kan trå inn i vårt Landhandleri som er perfekt for middag med akkurat den mengden av festligheter dere ønsker. Her spiller DJ og lager deilig stemning til festfylte deltagere, egen bar er tilknyttet området, og dere sitter for dere selv om også om restauranten tar imot øvrige gjester. Er du på utkikk etter lukket selskap kan vi tilby dere hele restauranten med en total kapasitet på 300 personer.


Kapasitet

150
Sitteplasser
300
Ståplasser
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Terrasse

Teknisk utstyr

  • WiFi


4 Omtaler

Geir O. avatar
Geir O.
25.09.2019
Kategoriseringen var muligens feil?
Vi huket av for "Minnestund" i Oslo på Eventum. Fordi dette var en minnestund, dvs en middag etter begravelse. Det er noe annet enn en middag på restaurant. Men det virket som om Christiania var helt uforberedt på at det var en minnestund. Det virket rett og slett som et uhell at de hadde kategorisert seg som en spiseplass med minnestund. Med litt hell løste det seg på et vis. Men det ble litt kronglete og uansett ikke optimalt. Forøvrig var maten god.

Edvard avatar
Edvard
23.09.2019
Bra sted og god mat
Det var godt og det er flott sted. Vi var der med 50 personer og noen detaljer med at noen retter var kalde kunne vært bedre. Kan også ha bedre alkoholfritt tilbud.

Kathrine E. avatar
Kathrine E.
18.12.2018
Over gjennomsnittet god mat, men veldig støyete lokalet
Utrolig god mat, dette kunne de. Men syns lokalet var litt i overkant støyete, vanskelig å prate med de på bordet når det både var veldig dårlig lyddemping der + at de spilte høyere musikk en andre steder. Men ellers, veldig veldig bra. Anbefales

Christina F. avatar
Christina F.
19.06.2017
Veldig bra mat og service.
Veldig bra mat og service. tipp topp tommel opp


Utleier er Booking

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
10:00 - 18:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Booking avatar

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo, Norge