Om Citybox Oslo

Vi har 3 konferanserom i ulike størrelser. I tråd med vårt konsept er konferanserommene et moderne og rimelig alternativ – vi kaller det «MeetingBox». Konferanserommene har alt man trenger av moderne utstyr, og det til en meget rimelig penge. Og møterommet blir billigere desto flere datoer og/eller hotellrom du booker samtidig. Matservering, kaffe og annen bevertning kan bestilles gjennom vår samarbeidspartner Spor Av Nord eller Rent Mel. Se deres kontaktinformasjon her: https://en.sporavnord.no/contact-us & https://www.rentmeloslo.no/kontakt Tidsrom for utleie kan tilpasses på forespørsel.


Kapasitet

70
Sitteplasser
70
Ståplasser
50
Klasseromformasjon
30
Hesteskoformasjon
70
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt mat
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Tilbyr overnatting


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


17 Omtaler

June G. avatar
June G.
26.05.2023
Bra møtelokaler
Supre møtelokaler Citybox Oslo. Det var gode møtelokaler, fikk bestilt lunsj og kaffe til møterommet, gode muligheter for å kunne gjemme seg bort litt om man trengte å ta et kort møte eller en telefonsamtale. Enkelt og billig. Kan anbefales.

Lise A. avatar
Lise A.
01.12.2020
Godt egnet til møter
Takk for leie av møterom, her var alt godt tilrettelagt, bortsett fra at Eventum hadde glemt å sende beskjed til Citybox. Heldigvis hadde jeg med bekreftelsen på papir. Noe forbedringspotensiale der, men møterommet var finfint. Takk. Mvh Lise Askvik, Helsepartiet

Ellinor B. avatar
Ellinor B.
02.11.2020
Møterom og lokalet var pent.
Møterom og lokalet var pent. Det tekniske fungerte. Lyd på anlegg var dårlig (lite egnet til å spille musikk). Et stort minus var at jeg var lovet at det skulle være plass til 25 personer og at det da var mulig å overholde smittevernregler, men det var det for dårlig plass til. Heldigvis valgte 10 stk å holde seg hjemme og følge undervisningen digitalt slik at vi bare var 15 stk- og da gikk det fint å overholde 1-meters regelen.

Anne B. avatar
Anne B.
31.08.2020
Perfekt møtested
Har benyttet møterommet MegaBox. Det var et møterom som gav oss akkurat det vi behøvde. Kaffe og croissanter fikk vi fra Rent Mel. Rommet hadde mye naturlig lys, og god luft. Kommer gjerne tilbake, og dette anbefales.

Raju A. avatar
Raju A.
07.02.2020
Veldig fornøyd
Vi brukte møterom megabox for en dag. Vi er fornøyd med pris og service. Location er perfect. Jeg anbefaler CityBox for hotelrom og konferencerom.

Eli S. avatar
Eli S.
18.11.2019
Veldig fornøyd med Citybox
Med møtedeltakere fra ulike steder i landet var vårt behov et lokale som lå sentralt i Oslo og som ikke var for kostbart. Konseptet passet oss veldig godt, luftig og godt lokale. Catering fra Rent mel var både smakfullt og effektivt levert.

Uzma R. avatar
Uzma R.
07.11.2019
Flott opplevelse

Silje E. avatar
Silje E.
27.09.2019
Fine lokaler og sentralt
Bra service, fine lokaler. Bra luft selv om lokalet var fullt.

Johan W. avatar
Johan W.
23.09.2019
Vel verdt hver krone!
Supert lokale og god oppfølging!

Lars J. avatar
Lars J.
22.11.2018
Fint lokale med god ventilering.
Fint lokale med god ventilering. Litt trangt for klasseromsoppsett med 25 deltakere. Manglende strømuttak. Kunne ikke se nedre del av prosjektorskjermen. Vanskelig å komme seg inn på hotellet.

Helene E. avatar
Helene E.
09.09.2018
Bra møtefasiliteter, lettvint og sentralt
Møterommet hadde det vi trengte av utstyr. Hyggelig og hjelpsomt personale. Sentral beliggenhet og fine lokaler. Det eneste jeg savnet var mulighet til å bestille kaffe med møterommet, så man slipper å kjøpe per kopp på bakeriet, det tar unødvendig tid.

Geir V. avatar
Geir V.
17.08.2018
Meget fornøyd!
Vi har nettopp gjennomført to heldagsmøter i Megabox, og er meget fornøyd med både rommene og servicene. Vi kommer garantert tilbake!

Zhanna avatar
Zhanna
02.03.2018
Flotte lokaler
Vi var veldig fornøyd med lyse og fine lokale. Det er også veldig praktisk med sentral beligenhet. Vi har bestilt mat og kaffe og alt var ferskt og av høy kvalitet

Linda R. avatar
Linda R.
09.02.2018
Veldig fornøyd!
Fint møterom, sentral beliggenhet og til en god pris. Vi kommer tilbake!

Nanna A. avatar
Nanna A.
08.12.2016
Godt møterom
Vi hadde styremøte med fem deltakere, og opplevde rommet som funksjonelt og godt å være i. Det var ingen til å ta i mot oss når vi kom, så etter å ha testet ut innloggingsmaskinene, sett etter personale og gjentatte ring på ringeklokken kom vi inn i møterommet via Restauranten i nabolokalet.

Bendik A. avatar
Bendik A.
28.10.2016
Fornøyd

Terese avatar
Terese
17.03.2016
Bra beliggenhet, freshe lokaler
Vi brukte MiniBox for et firedagers kurs i februar, og er veldig fornøyde. Vi var 8 personer, og det var fint til sitt bruk. Skal man være 12 kan det nok bli litt trangt. Ellers var de ansatte på CityBox hyggelige og hjelpsomme hvis vi trengte noe. Det er uttak i veggene til mange pc'er slik at flere kan lade og bruke utstyr samtidig. Vi brukte trådløs connection til TV-skjermen, og det bød på litt problemer. Vi måtte koble oss til på nytt veldig ofte, noe som skapte frustrasjon for både oss som arrangør og deltakerne. Men det er mulighet til å bruke kabel for å koble til, og da vil nok dette problemet forsvinne. I vårt tilfelle fant vi ingen kabel som passet. Oppsummert vil jeg si at stedet er fresht og nytt, det ligger veldig sentralt mtp de som reiser med tog eller buss og i nærheten finnes flere muligheter for lunsj og kaffe. Dette kan også kjøpes i lokalet. Stedet er rent og velholdt og vi kommer absolutt til å bruke de igjen.Utleier er Citybox

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Citybox avatar

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Prinsens gate 6, 0152 Oslo, Norge

Fra 4 500 kr lokalleie
17