Om Citybox Oslo

Vi har 3 konferanserom i ulike størrelser. I tråd med vårt konsept er konferanserommene et moderne og rimelig alternativ – vi kaller det «MeetingBox». Konferanserommene har alt man trenger av moderne utstyr, og det til en meget rimelig penge. Og møterommet blir billigere desto flere datoer og/eller hotellrom du booker samtidig. Matservering, kaffe og annen bevertning kan bestilles gjennom vår samarbeidspartner "Rent Mel". Se deres konferansemeny her: https://www.rentmelbakeri.no/catering-motemat Tidsrom for utleie kan tilpasses på forespørsel.


Kapasitet

70
Sitteplasser
70
Ståplasser
30
Hesteskoformasjon
70
Kino / Konferanseformasjon
50
Klasseromformasjon
-
Areal

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Tilbyr overnatting

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


10 Omtaler

Silje E. avatar
Silje E.
27.09.2019
Fine lokaler og sentralt
Bra service, fine lokaler. Bra luft selv om lokalet var fullt.

Johan W. avatar
Johan W.
23.09.2019
Vel verdt hver krone!
Supert lokale og god oppfølging!

Lars J. avatar
Lars J.
22.11.2018
Fint lokale med god ventilering.
Fint lokale med god ventilering. Litt trangt for klasseromsoppsett med 25 deltakere. Manglende strømuttak. Kunne ikke se nedre del av prosjektorskjermen. Vanskelig å komme seg inn på hotellet.

Helene E. avatar
Helene E.
09.09.2018
Bra møtefasiliteter, lettvint og sentralt
Møterommet hadde det vi trengte av utstyr. Hyggelig og hjelpsomt personale. Sentral beliggenhet og fine lokaler. Det eneste jeg savnet var mulighet til å bestille kaffe med møterommet, så man slipper å kjøpe per kopp på bakeriet, det tar unødvendig tid.

Geir V. avatar
Geir V.
17.08.2018
Meget fornøyd!
Vi har nettopp gjennomført to heldagsmøter i Megabox, og er meget fornøyd med både rommene og servicene. Vi kommer garantert tilbake!

Zhanna avatar
Zhanna
02.03.2018
Flotte lokaler
Vi var veldig fornøyd med lyse og fine lokale. Det er også veldig praktisk med sentral beligenhet. Vi har bestilt mat og kaffe og alt var ferskt og av høy kvalitet

Linda R. avatar
Linda R.
09.02.2018
Veldig fornøyd!
Fint møterom, sentral beliggenhet og til en god pris. Vi kommer tilbake!

Nanna A. avatar
Nanna A.
08.12.2016
Godt møterom
Vi hadde styremøte med fem deltakere, og opplevde rommet som funksjonelt og godt å være i. Det var ingen til å ta i mot oss når vi kom, så etter å ha testet ut innloggingsmaskinene, sett etter personale og gjentatte ring på ringeklokken kom vi inn i møterommet via Restauranten i nabolokalet.

Bendik A. avatar
Bendik A.
28.10.2016
Fornøyd

Terese avatar
Terese
17.03.2016
Bra beliggenhet, freshe lokaler
Vi brukte MiniBox for et firedagers kurs i februar, og er veldig fornøyde. Vi var 8 personer, og det var fint til sitt bruk. Skal man være 12 kan det nok bli litt trangt. Ellers var de ansatte på CityBox hyggelige og hjelpsomme hvis vi trengte noe. Det er uttak i veggene til mange pc'er slik at flere kan lade og bruke utstyr samtidig. Vi brukte trådløs connection til TV-skjermen, og det bød på litt problemer. Vi måtte koble oss til på nytt veldig ofte, noe som skapte frustrasjon for både oss som arrangør og deltakerne. Men det er mulighet til å bruke kabel for å koble til, og da vil nok dette problemet forsvinne. I vårt tilfelle fant vi ingen kabel som passet. Oppsummert vil jeg si at stedet er fresht og nytt, det ligger veldig sentralt mtp de som reiser med tog eller buss og i nærheten finnes flere muligheter for lunsj og kaffe. Dette kan også kjøpes i lokalet. Stedet er rent og velholdt og vi kommer absolutt til å bruke de igjen.Utleier er Therese

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Therese avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Prinsens gate 6, 0152 Oslo, Norge

Fra 3 000 kr lokalleie
10