Skreddersydde Arrangementer på Cue: Perfekt for Private Selskaper og Firmaeventer Separat avdeling med egen bar, biljardbord, scene og lounge: Vår fleksible separate avdeling er ideell for private selskap og firmaeventer. Rommet kan skreddersys etter dine behov, og vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt arrangement. - Kapasitet: Sittende: 50 | Stående: 50 (kan utvides til 100 sittende) - Tilleggsmuligheter: Servitører, DJ- og konsertutstyr, karaoke - Selskapsoppsett: Bordsetting og matservering fra vårt kjøkken Firmafest / After work: Planlegg sommerfest, personalfest, kickoff eller en liten afterwork med jobben. For en uformell sammenkomst, reserver plasser i loungeområdet. For en mer privat atmosfære, anbefaler vi vår separate avdeling med egen bar. Perfekt for events med taler, underholdning og bespisning. Konferanse / Foredrag / Møte: Vi tilbyr to alternativer for konferanser, møter eller fagdag: - Hovedsal: Kapasitet på opptil 100 sitteplasser, scene og teknisk utstyr for taler og presentasjoner. Best egnet for lunsj og formiddag. - Separat avdeling: Kapasitet på opptil 50 personer, med samme tekniske fasiliteter. Passer bra til alle tider. Vårt kjøkken kan bistå med frokost- og lunsjbuffet. Bursdag: Arranger din drømmebursdag på Cue. Vår separate avdeling tilbyr en egen bar med en dyktig bartender som kan servere cocktails, vin og øl. Rommet er designet for å kombinere avslapning i baren med en lounge, samt en halvdel for DJs, liveband eller karaoke med dansegulv. Konsert: Med våre to scener og avanserte lyd- og lysanlegg er Cue et utmerket sted for konserter. Ved leie av eventrommet kan du organisere det akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr konsert-PA og teknisk utstyr, ideelt for booking av konserter eller releasefester. Ved å besøke Cue, kan du nyte en komplett opplevelse med skreddersydde arrangementer som passer alle behov. Kontakt oss i dag for å planlegge ditt neste event!

Om Cue

Cue er en perle øverst på Grünerløkka og representerer Oslos største satsing innen biljard og uteliv. Dette unike stedet kombinerer 60/70-talls estetikk med moderne fasiliteter. Besøk våre romslige lokaler og nyt 36 biljardbord, nydelig mat, store loungeområder, og to barer som serverer drikke av høy kvalitet. Opplev Cue på Grünerløkka: - Biljard og underholdning: 36 biljardbord i luftige lokaler - Mat og drikke: Delikat matservering og fokus på cocktailer og vin - Atmosfære: Store loungeområder og en herlig 60/70-talls stil - Musikk: Hyppige besøk av DJs og liveband på vår scene - Eventkapasitet: Opptil 500 personer Perfekt for alle anledninger: Cue er det ideelle stedet for både ukedager og helger, enten du vil spille biljard, nyte den gode atmosfæren, eller ta en drink. Skreddersydde arrangementer: Cue kan også tilpasses som et eventlokale etter dine behov. Enten det er sommerfest, julebord, klubbkveld, konsert eller konferanse, har vi fasilitetene for å gjøre ditt arrangement uforglemmelig. Besøk Cue på Grünerløkka og opplev Oslo's beste innen biljard og uteliv. Book ditt arrangement hos oss i dag!

20 års aldersgrense og ingen medbrakt alkohol.


Kapasitet

100
Sitteplasser
100
Ståplasser
167 m²
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Chambre séparée


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


7 Omtaler

Anders B. avatar
Anders B.
10.06.2024
Strålende fornøyd
Fin dialog med stedet og et fantastisk lokale for en fest.

Zhilwan M. avatar
Zhilwan M.
27.05.2024
God opplevelse!
Hyggelig kommunikasjon og behjelpelige både før og under arrangementet

Oda H. avatar
Oda H.
15.01.2024
Vil anbefale alle dette lokalet
Nydelig service og utrolig hyggelige folk å jobbe sammen med! Et skikkelig kult lokale som passer perfekt for hva enn du har planlagt for kvelden! Vi er superfornøyde og kommer garantert tilbake hit ved en senere anledning/neste jobbfest!

Ida M. avatar
Ida M.
03.09.2023
Anbefales!
Super oppfølgelse og tilbakemelding hele veien, før eventet. Kjempe god mat(tapas/pizza) Kjempe hyggelig bartendere Veldig proft og godt gjennomført underveis igjennom hele kvelden Kult lokale

Celina-Therece H. avatar
Celina-Therece H.
22.08.2023
Cue - En skjult perle i Oslo
Stedet er en skjult perle i Oslo. Vi leide loungen der med to billiard bord. Dette var helt perfekt. De ansatte var imøtekommende og utrolig snille og behjelpelige med det vi trengte. Det var raskt svar på melding. Jeg kommer definitivt til å dra tilbake snart, samt anbefale dette stedet til flere!!

Jonas B. avatar
Jonas B.
26.03.2023
Anbefaler på det sterkeste
Fantastisk kult lokale, og svært hyggelige og hjelpsomme. Storfornøyd!

Marie T. avatar
Marie T.
21.01.2023
Kule lokaler og hyggelige ansatte
Jeg leide egne lokaler og bestilte mat til ansattfest i bedriften hos Cue. Det ble en veldig vellykket fest i veldig kule lokaler. Bonus var at maten også var veldig god! Anbefales!Utleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Booking avatar


Lokasjon

Thorvald Meyers gate 11, 0555 Oslo, Norge

Fra 10 000 kr lokalleie
7