Deaktivert

Om Dancecity

Dancecity er et vibrerende og levende selskaps/ arrangementslokale i Oslo sentrum. Lokalet inneholder et stort rom og to mindre rom. Du kan velge å leie hele lokalet med tre rom, kun den store salen, eller kun de små rommene om man ønsker det. Arrangementslokale egner seg godt til private selskaper, julebord, kick off, bursdager, møter, utstillinger og annet. Lokalet er nydelig innredet med lange gardiner, stort danserom, og bord og stoler etter behov.


Kapasitet

-
Sitteplasser
35
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Kan ha medbrakt mat
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Selvbetjent kjøkken
 • Dansegulv
 • Rullestolvennlig

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


9 Omtaler

Sofia S. avatar
Sofia S.
28.11.2019
Ekstremt dårlig service og svindel.
Jeg og min vennegjeng skulle ta i bruk DanceCity for en fest vi skulle arrangere. På papiret var alt som det skulle være, og vi gledet oss masse. Dette var helt til noen bekjente hadde leid lokalet et par dager før oss. De hadde betalt pengene og alt var i orden, men de ble stoppet i døra. De fikk beskjed om at DanceCity ikke var tilgjengelig for leie og ble sendt til et Annet lokale. Alle inviterte måtte til det nye lokalet, som var veldig mye større enn dancecity. Dette passet dem ekstremt dårlig på grunnlag av at de hadde beregnet antall inviterte på plass i lokale. Det var heller ikke høyttalere på det nye lokalet de ble sendt til, som var inkludert i prisen de betalte for DanceCity. Festen deres ble aldri noe fest, det ble en total fiasko som kostet dem 15 520kr. Min vennegjeng og jeg klødde oss litt i hodet av denne hendelsen, og var redde for at det samme skulle skje med oss. Vi regnet med at hvis tilfelle var at DanceCity ikke kunne benyttes likevel, så ville vel utleier informere oss om det? Vi ringte ned likevel. Utleier forteller oss at DanceCity ikke vil være tilgjengelig for oss heller. Vi ble veldig sjokkert. Ikke var DanceCity fjernet fra Eventum, ikke hadde vi fått noe som helst informasjon om dette og det hadde heller ikke våre bekjente før de stilte opp til avtalt tid. På det nye lokale var heller ikke medbrakt drikke lov, noe det sto at det skulle være i leieavtalen. Vennegjengen og jeg bestemmer oss for at dette er altfor uprofesjonelt, og spør om å avslutte avtalen og få pengene tilbake. Utleier svarer at vi skal få de så fort vi sender kontonummer. Vi sender kontonummeret. Dagene går, men pengene kommer ikke. Etter mange meldinger fra vår kant - uten svar selvom utleier har lest meldingene våre! Derfor ser vi oss nødt til å true med å gå til sak mot dem på bakgrunn av svindel. Først da svarer de og får overført pengene. Dette var 3 dager før vår fest. Å finne et bra lokale på 3 dagers varsel er ikke lett, men vi fant et annet lokale gjennom eventum som var profesjonelt og leverte etter avtale. Jeg vil absolutt ikke anbefale DanceCity, de selger en deal som de overhodet ikke kan leve opp til. Vi ble behandlet svært dårlig, det samme ble våre bekjente som dessverre fikk erfare å bli sendt bort et annet sted uten å få noe erstatning for pengene de betalte.

Sawalak S. avatar
Sawalak S.
02.10.2018
18 års bursdag feiring
Det var faktiske opplevelse å kunne arrangere festen på det lokale og Veldig god service

Laiba M. avatar
Laiba M.
24.09.2018
Utrolig fornøyd med selve lokalet.
Utrolig fornøyd med selve lokalet. Litt dårlig at høytalleren sluttet å fungere og at det ikke var noen umiddelbart tilgjengelige for å fikse problemet, det tok veldig lang tid. Spesielt når det koster en del å leie. Kommer sikkert til å anbefale dette lokalet videre, men det med tekniske problemer må det fikses på!


Utleier er Info

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Info avatar


Lokasjon

Møllergata 6, 0179 Oslo, Norway