Stort møterom (501) på DIGS passer ypperlig for workshops, møter og presentasjoner. Rommet er i vår konferanseavdeling i øverste etasje, med utsikt over byen. Rommet er utstyrt med videokonferanseutstyr fra Cisco.

Om DIGS

DIGS er Trondheims nyeste innovasjonshus midt i Trondheim sentrum, i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk og sentralstasjon. I vår topp moderne konferanseavdeling tilbyr vi rom i ulike størrelser, med byens beste utsikt. På huset har vi følgende rom klare for deg og din gruppe: - Eventrom 101: Maks 200 pers i kino-setting. - Eventrom 503: Maks 70 pers i kino-setting - Boardroom 504: Maks 16 pers, 12 pers konferansebord. - Lite møterom: Maks 6 pers konferansebord.

Adresse: Krambugata 2, 7011 Trondheim. Åpningstid: 08:00 - 20:00. Vår konferanseavdeling er utstyrt med et mingleområde, 2 eventrom, og 4 møterom. I tillegg har vi to takterrasser til fri benytting.


Kapasitet

8
Sitteplasser
-
Ståplasser
8
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Rullestolvennlig

Teknisk utstyr

  • WiFi
  • Videokonferansesystem
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


2 Omtaler

Linda F. avatar
Linda F.
08.09.2017
Digs
vanskelig å finne frem for inviterte. Det er ikke noe skilt som sier DIGS på huset, og de har opplevd at døren har vært stengt.

Henrik S. avatar
Henrik S.
28.02.2017
Ok møterom
Møterommet var sentralt i byen, og passet bra til vårt møte. Rommet var helt greit innredet. Det var dårlig mobildekning på rommet, måtte opp for å snakke i tlf. Vi hadde også bestilt servering av vann og kaffe, men siden koppene ikke var rene (uvasket ?), valgte folk å ikke drikke av kaffen.av kaffen. Siden betjeningen forsvant, fikk vi ikke sagt i fra om dette.Utleier er Martine

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 16:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen et par timer
Martine avatar

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Krambugata 2, 7011 Trondheim, Norge

Fra 3 750 kr lokalleie