Velkommen til Elvestedet ______________________________________________________________ En herlig separat fabrikk-stue midt på Gjerdrums torg i Nydalen. Dette er en gammel bomullsfabrikk hvor man har beholdt teglstein, smijern og de store buede vinduene. Denne "lille" stuen egner seg best til "sittende gjester" på 16-30 gjester (to langbord). Elvestedet tilbyr det optimale rom og stemning for din temakveld, mindre selskap, matkurs, babyshower, frokostmøter, afterwork mm. Vegg i vegg har vi Aji Spiseri som tilbyr catering og som også leverer de nydeligste italienske pizzaer og annen delikat mat. NB! Dette er et boutique lokale og egner seg dårlig til et "hæla i taket" arrangement. Ved "fulldekket stue" er dette kun en spisestue. Her er litt info om lokalene våre: * Lokalet tilhører et nydelig lukket torg, her kan man da åpne døren ut til fine benker og friskt vær mer god boltreplass for barn og voksne. * Det flotte eikemøblementet vi har i dag er stort og bredt og er optimalt til 16 stk som sitter komfortabelt rundt dette bordet, opptil 18, som er litt mer intimt. * Det er fin mulighet for et langbord til som vi har tilgjengelig og da plass til totalt 30 personer, med tilhørende klappstoler. Dagens eikemøbler må stå her og kan ikke ryddes ut av lokalet). Størrelse på bord: 249x123cm. * Parkering finnes det mye av, mot betaling. Parkering finnes over taket på lokalet men også i parkeringshus ved siden av. Det er fint mulig å stå på torget for kortere periode til f.eks rigging av lokalet. *Kjøkken: Inkludert er bruk av: Kaffetrakter, vannkoker, vask, kjøleskap og oppvaskmaskin. Ønsker dere å se lokalet føler dere booker, kan vi avtale en visning. Ellers anbefaler vi å ta en titt igjennom vinduene hvor man får god oversikt over faktisk størrelse :) _____________________________________________________ Se våre kommende events på ELVESTEDET sin Facebook side.


Kapasitet

30
Sitteplasser
32
Ståplasser
30
Langbord / Styrebord
60 m²
Areal
23 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager


Tilleggstjenester

 • Leie av vinglass300kr
 • Utvask av lokalet (over 20 gjester)1600kr
  Avduking, nedrigging, søppel og utvask
 • Leie av servise, karafler, vannglass og bestikk400kr
 • Utvask av lokalet (under 20 gjester)1000kr
  Avduking, nedrigging, søppel og utvask.


6 Omtaler

Tina N. avatar
Tina N.
11.05.2024
Veldig bra. Anbefaler!!
Passer perfekt til barnebursdag. Vi var heldig med vær, så 25 barn koste seg både inne og ute. Bra uteplass. Litt synd at lokalet ikke hadde mørke gardiner eller persienner. Vi hadde diskobursdag, men ikke mulighet for å skjerme dagslys.

Karl F. avatar
Karl F.
06.05.2024
Flott lokale
Flott lokasjon og lokale. Enkelt å bestille og god kontakt med utleiere. Kunne vært noe mer bestikk, servise og glass

Chris H. avatar
Chris H.
16.04.2024
Veldig fornøyd kunde!
Meget bra service, flott lokale og konkurransedyktige priser sammenlignet med tilsvarende lokaler i Oslo. Veldig fornøyd med totalen!

Vera G. avatar
Vera G.
29.01.2024
En meget hyggelig og vellykket gebursdag.
Vi var utrolig fornøyde.Lokalet var kjemoekoselig og helt perfekt.Vi var 17 personer.Servicen var veldig bra og feiringen ble veldig hygggelig.Det var rett og slett helt perfekt☺️☀️

Maria B. avatar
Maria B.
12.12.2023
Utrolig fin kveld på Elvestedet i Nydalen
Vi hadde en utrolig fin kveld hos dere, og var kjempe fornøyd med lokalet da det passet så fint til vår lille gjeng. Utleierne svarte raskt på henvedelsene våre og var veldig hyggelige! Det var en hendelse som skjedde under festen, og utleierne var mottakelige og hjelpsomme! God service! :-)

Nina V. avatar
Nina V.
08.11.2023
Veldig fornøyd! Passet utmerket for
Veldig fornøyd! Passet utmerket for vårt arrangement. Eneste minus var at det var så kaldt i lokalet (8 grader på toalettet!!) fordi på alle ovner var kontaktene tatt ut. Fikk det ikke ordentlig varmt før gjestene kom


Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 60%
Svartid: Noen få dager eller mer
 avatar


Lokasjon

Gjerdrums vei 12, 0484 Oslo, Norge

Fra 2 500 kr lokalleie
6