Deaktivert

Konferanse og møtelokaler

Felix Konferansesenter Aker Brygge

Om Felix Konferansesenter Aker Brygge

Felix Konferansesenter * Sentralt til midt på Aker Brygge * 24 Møterom * 2-250 personer Med alle tekniske fasiliteter og rettigheter! Om det ønskes servering utover kvelden er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. NB! Felix Konferansesenter tillater ikke medbrakt mat eller drikke, dette med bakgrunn i vår tildelte serveringsbevilling for både mat og drikke gitt av Oslo kommune.

Lokalleien inkluderer lerret, projektor og trådløst internett tilgang. PAUSEBUFFET Vår pausebuffet består på formiddagen av: - Kaffe, te og vann servert på buffet - Oppskåret frukt - Dagens bakverk - Diverse nøttemiks På ettermiddagen serverer vi: - Kaffe, ta og vann servert på buffet - Dagens kake bakt av vår egen konditor - Grønnsaker med dipp Om det ønskes servering utover kvelden er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. NB! Felix Konferansesenter tillater ikke medbrakt mat eller drikke, dette med bakgrunn i vår tildelte serveringsbevilling for både mat og drikke gitt av Oslo kommune.


Kapasitet

250
Sitteplasser
700
Ståplasser
180
Rundbord
30
Langbord / Styrebord
46
Hesteskoformasjon
250
Kino / Konferanseformasjon
120
Klasseromformasjon
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Scene

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


2 Omtaler

Lise S. avatar
Lise S.
26.12.2015
Fornøyd tilskuer og foredragsholder
Har positive erfaringer med Felix både som tilskuer og foredragsholder. Det tekniske har fungert utmerket, setene er komfortable og pausematen og -drikken er velsmakende og variert.

Geirr Tvedt avatar
Geirr Tvedt
14.12.2015
Enkelt og praktisk
Mange rom av ulik størrelser, så fint hvis du skal ha et frokostseminar eller lignende. Jeg har vært der med både 10 og 100 personer og det fungerer utmerket til sitt behov. Resepsjon som er åpen og behjelpelig, og enkel mat/kaffe servering.


Utleier er Info

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Info avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Bryggetorget 3, Oslo, Norge