Om Folkets Hus Sandvika

Leieprisen inkluderer vask av gulv og toaletter etter bruk. OBS: Profesjonelle, kommune, stat, osv. betaler kr 2250. Aldersgrensen på 30 år gjelder når alkohol skal nytes, ingen aldersgrense ved alkoholfrie arrangement. Sandvika Folkets Hus ligger i gangavstand fra Sandvika stasjon, i krysset mellom Leif Larsens vei og Skytterdalen. Storsalen har scene og kjøkken, og kan leies kl. 08.00-16.00 og kl. 16.00-24.00. Rundt 60 personer kan spise der, og det er plass til inntil 120 personer med stolrader/ståplasser. I underetasjen er det et seminarrom som kan leies i de samme tidsrommene. Der er det plass til ca. 20 personer. Huset har en del faste leietakere gjennom uken, og alle tidsrom er derfor ikke tilgjengelige. Huset har gratis parkering og trådløst Internett. Utleie skjer ikke om natten fordi det bor en småbarnsfamilie i huset. Det kan serveres alkohol når storsalen leies av privatperson for en enkelt bestemt anledning til sluttet selskap etter alkoholloven. Dersom alkohol nytes skal det under hele leieperioden være til stede en ansvarlig person som er over 30 år. Videre må gjesteliste leveres til utleier før arrangementet starter (gjesteliste kan sendes på e-post). Salg av alkohol er ikke tillatt uten at leietaker har innhentet bevilling. Utleier tillater ikke alkoholservering til personer som er yngre enn 18 år.

Huset har gratis parkering. Trådløst Internett er tilgjengelig.


Kapasitet

50
Sitteplasser
120
Ståplasser
50
Kino / Konferanseformasjon
50
Langbord / Styrebord
50
Klasseromformasjon
-
Areal
30 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

Ukedager

lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Vask av lokalet740kr


12 Omtaler

Ørjan avatar
Ørjan
06.03.2023
Veldig god pris, men dårlig standard
Veldig god leiepris, men litt skittent kjøkken med gammel mat og saft i kjøleskapet og på benken, antagelig fra forrige leietakere. Tok litt tid å få svar fra utleier, og fikk ikke kontakt med vaktmester for å avtale befaring før arrangementet. Kjøkkenet må nok også oppdateres, men hørte vaktmester sa det skulle pusses opp snart. Toalettene trenger også litt kjærlighet, og det var ingen speil i lokalet.

Aisha T. avatar
Aisha T.
17.08.2020
Fint og sentralt lokal
Kontaktpersonen var veldig grei og løsningsorientert. Vi er fornøyde, og kan anbefale det videre :)

Nina T. avatar
Nina T.
08.06.2020
Supert lokale!

Reidun A. avatar
Reidun A.
31.12.2018
Slitt
Slitent lokale og skittent/gammelt kjøkken. Litt kaldt. Men barna hadde mye plass å bevege seg på, alle koste seg,så vi var fornøyd😊😊

Talat M. avatar
Talat M.
22.10.2018
Lokale og andre utstyr var
Lokale og andre utstyr var helt perfekt men bestikk og tallerkenene var veldig veldig skittene.

Omnia E. avatar
Omnia E.
23.08.2018
Lokalet er Ok
Lokalet har nok plass til flere og det er flott med stor arealet :) Men, kjøkken har veldig lite med utstyr. Regn med å ha med deg alle de store bestikker for servering, boller og store tallerken...osv, i tillegg; ha med deg alt fra salt, såpe, oppvaskmaskin såpe også, ...osv. Jeg synes du må se først på kjøkken utstyr før du leie lokalet.

Andreas S. avatar
Andreas S.
29.04.2018
Veldig bra lokale!
Kjempefint lokale, og fantastiske hjelpsomme og hyggelige utleiere, som alltid var der når vi trengte noe:)

Moshdah E. avatar
Moshdah E.
05.12.2017
Fest
Fornøyd med lokalet, utstyr og musikkanlegget. Gammelt kjøkken og toalett. Bør pusses opp. Eneste som var negativt var det at vi ikke vært der lengre enn til kl 24. Når man har en fest er det ALLTID ønskelig å være på festen frem til ca. kl 02. håper enkelte regler blir oppgradert. Skjønner at det bor noen oppe, men da bør man ikke kalle lokalet for festlokalet. Enten bør de flytte ut eller så bør de regne med musikk frem til sent på natta. Kommer ikke til å bruke lokalet igjen grunnet dette.

rebecca avatar
rebecca
06.03.2017
Bra sted med bra utsyr
Bra sted med bra utsyr og alt.

Jorid N. avatar
Jorid N.
13.06.2016
Godt lokale til god pris
Fint lokale, men mangler en del kjøkkenutstyr. Ta med det selv, så har du gjort en god deal.

Ayad avatar
Ayad
30.05.2016
Best

Cecilie A. avatar
Cecilie A.
05.12.2015
Leie til min datters 17 års dag
Veldig hyggelig og praktisk lokale. Bra med stor sal man kan dekke bord. Godt lydanlegg og gratis wifi. Fint kjøkken. Stor gang til garderobe og bra toaletter i underetg. Veldig bra beliggenhet med drøye 5 min gange fra buss og tog i Sandvika. Ellers stor og gratis parkering rett utenfor bygget :-) Hyggelige og behjelpelige folk i etg over. Må avslutte kl 24. Kunne godt vært en time senere, men siden man fikk lokalet fra kl 16 så ble det nok timer totalt :-) Utrolig deilig å kunne betale 600 for å få det vasket, så man kun trengte å rydde sammen etter seg. Vi er VELDIG fornøyd og vil garantert leie her igjen :-)


Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 60%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Post avatar


Lokasjon

Skytterdalen 2, 1337 Sandvika, Norge

Fra 1 450 kr lokalleie
12