NPRO Business Lounge

FOMA - Fornebu Music and Arts Festival 6. - 7. jun

NPRO Business Lounge er et stort telt med plass til 900 personer. Over 50 selskaper la sin sommerfest til FOMA i 2023, og tilbakemeldingene har vært veldig gode. Over 85% av gjestene opplevde stemningen som like god, eller bedre enn andre festivaler. NPRO Business Lounge er et skreddersydd konsept for selskaper opptil 200 personer. Alle fasiliteter som barer, teltløsninger, toaletter, sitteplasser, med mer er inkludert. Alt dette planlegges selvfølgelig i samarbeid med selskapet/gruppen deres. Det er langbord og man får reserverte plasser for hele kvelden. Sommermenyen leveres fra vår samarbeidspartner for mat. I fjor var dette Furset Gruppen. Dere har selvfølgelig fri tilgang til hele det åpne festivalområdet som inkluderer konserter, kunst utstillinger, svømmebasseng, volleyballbane og en rekke andre aktiviteter. (ekskludert lukkede områder som VIP, Business lounge og billeterte ekstra arrangementer som eksempelvis vinsmaking.) Merk at festivalen arrangeres 6. og 7. juni 2024. For grupper over 200 personer tilbyr vi tilrettelegging på egne eksklusive områder.

Om FOMA - Fornebu Music and Arts Festival 6. - 7. jun

Festivalen er for flere sommerens store høydepunkt - og går av stabelen 6. og 7. Juni! En fargerik kombinasjon mellom kunst, kultur, næringslivet og mat - skaper vi minner for livet for deg, dine kollegaer og medbrakte gjester. Kunstinstallasjoner og utstillinger preger området, krydret med et komplett vinunivers med mulighet til å bestille egne smakssesjoner med eksperter. Mer enn 50 selskaper inviterte med sine ansatte til festivalen i fjor - og tilbakemeldingene vi har fått varmer, ta en titt her selv; "FOR en opplevelse dette ble!" - Storebrand "For en dag det var og for et bra arrangement. Imponert over hva dere har fått til." - Mustad Eiendom "Tusen takk for et fantastisk arrangement! Dette var et helt konge!" - Samsung "Vi vil gjerne få takke for et sjeldent fantastisk event!" - Royal Caribbean International FOMA tilbyr bedrifter og større grupper to ulike produkter som inkluderer mat og to enheter drikke. Forskjellen ligger i konsept hvorav større grupper får et eget lukket område på festivalen. NPRO Business Lounge er i utgangspunktet for opptil 200 personer, og utover dette antallet tilbyr vi større grupper egne lukkede områder eksklusivt for gruppen. Ta kontakt for mer informasjon. PROGRAM Følgende artister er lansert så langt, og flere vil komme til utover vinteren og våren Lukas Graham Chris Hosten Sondre Justad John Newman Postgirobygget Skaar

NPRO Business Lounge er et skreddersydd konsept for bedrifter som ønsker å invitere med sine ansatte eller kunder/partnere på en uforglemmelig helaften spekket med god mat og drikke, underholdning fra store artister på to scener, kunstutstillinger og en rekke mat og drikkeopplevelser. Dere kommer til dekket bord, reserverte plasser i telt hele kvelden, street food meny og to drikkeenheter inkludert i prisen.


Kapasitet

3000
Sitteplasser
3000
Ståplasser
-
Areal
18 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Dansegulv
  • Parkering
  • Uteområde


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Ingen omtaler enda


Utleier er Dagarne

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Under én time
Dagarne avatar


Lokasjon

Martin Linges vei 33, 1364 Fornebu, Norway

Fra 2 095 kr inkl. servering