Deaktivert

Symfonien

Frimurerlogen i Trondhjem

Symfonien ligger i underetasjen på Frimurerlogen. Her kan du gjør alt selv, fra matservering til bar og pynting. Et veldig fint lokale for dere som ønsker å lage deres helt eget arrangement. Inkludert i prisen følger bord, stoler, enkel PA og lys, samt tilsyn.

Om Frimurerlogen i Trondhjem

På Frimurerlogen har vi flere utleielokaler. Storsalen for større selskap opptil 300 gjester til bords, Rokokko og stuene for grupper, opp til 100 gjester og Symfonien for de som ønsker å organisere det meste selv. Symfonienhar plass til 70 sittende gjester ved bord. Provincialen for de som vil ha en helt annerledes fest eller konferanse! Enten det er morgen eller kveld, så vil gjestene oppleve god mat og strålende atmosfære. Vi har tekniske løsninger som passer for alle.

Leien på samtlige lokaler (med unntak av Symfonien) er netto, og leietager må påregne ekstra kostnader for teknisk oppsett, vakt/personell og vask av lokalet. Vi leverer forskjellige typer mat til ditt selskap etter ønske. Menyene kan leses på www.mojocatering.no Ta kontakt for et uforpliktende budsjettforslag, der du tydelig beskriver antall personer, matønske, drikke til maten og eventuell underholdning.


Kapasitet

100
Sitteplasser
100
Ståplasser
60
Hesteskoformasjon
100
Kino / Konferanseformasjon
50
Klasseromformasjon
70
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Dansegulv


7 Omtaler

Maiken L. avatar
Maiken L.
18.10.2020
En god opplevelse
Fint samarbeid med hyggelige leieansvarlige som det var enkelt å kommunisere med. Flinke vakter under arrangementet, og fornøyde med lokalet utenom litt dårlig luft. Tusen takk for oss!

Siri A. avatar
Siri A.
03.10.2017
Veldig bra når det gjaldt
Veldig bra når det gjaldt planlegging i forkant og gjennomføring! Anbefales :)

Tone K. avatar
Tone K.
08.05.2017
Slett kundebehandling hos Frimurerlogen.
Vi fikk lovnad om å leie lokaler, men da jeg purret for bekreftelse var det allerede leid ut til andre - uten at vi fikk beskjed. Heller ingen beklagelse.

Berit O. avatar
Berit O.
08.04.2017
Er veldig fornøyd😀😀😀😀

Kari N. avatar
Kari N.
16.06.2016
Rokokkosalen, Frimurerlogen
Vi er fornøyde med arrangementet hos dere. Mat og service falt i smak.

Lise S. avatar
Lise S.
29.01.2016
Historisk sus
Majestetisk bygg med førsteklasses beliggenhet i Trondheim sentrum. Ypperlig for høytidelige arrangementer og klassiske konserter. Bør være ganske mye folk til stede, ellers oppleves lokalet litt nakent. Gir full uttelling for stedets historiske sus og unike beliggenhet.


Utleier er Post

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 20%
Svartid: Innen noen få timer
Post avatar


Lokasjon

Kongens gate 3, 7011 Trondheim, Norge