Om Grand Hotel Terminus

Planlegger du en større konferanse eller kongress med 370 deltakere, eller et mindre seminar, kick-off, festmiddag eller jubileum? Med totalt 30 lokaler i ulik størrelse og utforming kan vi tilby fleksible løsninger og skreddersy etter dine ønsker og behov. Vi har både klassiske, moderne og historiske lokaler som er egnet for både store og små anledninger. Vi hjelper deg å finne et lokale til akkurat ditt arrangement. Vårt flinke vertskap hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen, og lager en hyggelig ramme for din bedrifts neste arrangement. Grand Hotel Terminus ligger rett ved jernbanestasjonen og Bystasjonen. Holdeplass bybane og taxi er like i nærheten. Nærmeste parkeringshus er ByGarasjen. Gode matopplevelser er viktig for et vellykket arrangement og i mange år har De Bergenske levert mat og drikke av den beste kvalitet til våre gjester. Våre kjøkken tilbyr smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Bar Amundsen innehar byens største whiskysamling med over 1000 ulike tapninger. Terminus Hall: Terminus Hall er vårt største lokale med plass til 370 deltakere. Store vinduer slipper inn dagslys og det er fin utsikt til grøntområde. I pausen har deltakerne tilgang til stor hage, Villahagen, for frisk luft, mingling og avslapning. To kraftige sideprosjektører kan vise ulike PC-kilder eller kamera. Elise Dethloff (Forskjønnelsen): Maks 108 personer. Terminus Forum: Dette er et lyst, moderne lokale med mye dagslys og utsikt til hage. I tilknytning til lokalet er det et stort vrimleområde med direkte utgang til Villahagen. Lokalet er prydet av tekstilkunstner Kari Hjertholm og fotograf Birkeland, begge fra Bergen. Dorothe Engelbretsdatter (Welhaven): Dette er et lyst lokale som er innredet i stilen til den lette, elegante Bergens klassisismen. Like utenfor lokalet er det et mingleområde. Lokalet er i hotellets underetasje med kort vei til garderobe og toaletter Amundsen Flotte veggpaneler og hvitmalt murhvelving setter sin karakter på dette intime lokalet. Et godt rom for et langbord for inntil 26 personer. Egne sofagrupper for kaffe avec og avslappende samtaler etter maten. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi den perfekte løsning på ditt arrangement. Du er hjertelig velkommen til Grand Hotel Terminus.


Kapasitet

370
Sitteplasser
400
Ståplasser
62
Hesteskoformasjon
250
Rundbord
370
Kino / Konferanseformasjon
220
Klasseromformasjon
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Terrasse
 • Tilbyr overnatting
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Videokonferansesystem
 • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


5 Omtaler

Anniken T. avatar
Anniken T.
19.07.2021
Bryllupsfest
Vi hadde vår bryllupsfest på Grand Terminus og er svært fornøyd med servicen og maten. Dette gjorde at vi satt igjen med gode opplevelser fra dagen vår. Vi vil sterkt anbefale å gjennomføre bryllupsfest hos terminus!

Nina F. avatar
Nina F.
06.10.2020
Konfirmasjon
Helt strålende, alt svarte til forventninger

Kristine B. avatar
Kristine B.
18.11.2019
Navnefest
Hadee navnefest hos terminus. Var kjempeflott lokale til formålet og veldig hyggelige servitører.

Cathrine L. avatar
Cathrine L.
18.11.2019
Veldig hjelpsomt og imøtekommende personale.
Veldig hjelpsomt og imøtekommende personale. Fine lokaler og veldig god lunsj

Gunn E. avatar
Gunn E.
13.06.2018
Nydelig mat, nydelige omgivelser🤗
Takk for ein fantastisk kveld hos dåke! Alt var perfekt : servicen, maten, drikken og ikkje minst lokalene! Langbord utendørs med sola og temp på vår side😉😎😍Takk igjen, me kjem gjerne tilbake!


Utleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 40%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Booking avatar


Lokasjon

Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen, Norge

Fra 1 100 kr inkl. servering
5