Selskap og konferanselokale

Grendehuset i Korsgata 16, Oslo

Om Grendehuset i Korsgata 16, Oslo

Grendehuset i Korsgata 16 er stedet for en hyggelig ramme rundt familiearrangementer / møter / kurs / konferanser. Fordi Grendehuset ligger inne i et borettslag, ønsker vi IKKE ungdomsfester, julebord eller andre støyende arrangementer som kan forstyrre beboernes nattero. Arrangementer må avsluttes kl. 2300 på hverdager og kl. 0100 i helgene. Grendehuset er et gammelt og koselig trehus i to etasjer. Huset ligger sentralt på Nedre Grünerløkka nær trikkeholdeplassen Schous Plass i Thv. Meyersgate. Lokalet passer ypperlig til sammenkomster du ikke har plass til hjemme, slik som barneselskaper, barnedåp/navnedager, konfirmasjoner, familiemiddager og andre rolige arrangementer – eller kurs og konferanser. Huset har trådløst nettverk, projektor, nedtrekkbart lerret og flippover. Huset har to etasjer, og brannforskriftene setter en grense på 32 personer (totalt for begge etasjer). I første etasje kan du dekke på til godt og vel 30 gjester. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, kjøleskap, storhusholdnings-oppvaskmaskin, kjeler og kaffetraktere. Huset har alt du trenger av glass, kopper og bestikk til 30-40 personer. Duker og servietter må du selv ta med deg. Kjøkkenet på Grendehuset er lite, men godt egnet til catering og enklere matlaging. I andre etasje er det plass til ca 30 personer i fru Karen Wilhelmines salong (oppkalt etter en av kvinnene som har bodd i huset). Andre etasje har skråtak og er møblert i en stil som både godt voksne og yngre personer setter pris på (se bildene). Etter bruk må leietaker vaske opp og rydde på plass, samt vaske over alle bordflater og kjøkkenbenker. Hvis komfyr og stekeovn er benyttet, skal også dette rengjøres. Vask av gulver og toalett er inkludert i leieprisen, og besørges av utleier. Huset har ett toalett. Det ligger i første etasje og er tilpasset rullestolbrukere. Det er kun trapp opp til andre etasje. Kjøkken og toalett er utstyrt med såpe og papir.

Parkering Det er tillatt med korte stopp foran porten for levering av varer. Det er beboerparkering i den delen av bydel Grünerløkka hvor Grendehuset ligger. Betaling etter gjeldende regler. Det er ladeplasser for elbil i Stolmakergata, rundt kvartalet fra Grendehuset Parkeringshus i nærheten av Grendehuset: Anker Hotell / studentboliger Vulkan P-hus Det er ca 5-7 min. å gå til Grendehuset fra begge de nevnte parkeringshusene.


Kapasitet

32
Sitteplasser
-
Ståplasser
32
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager

Ukedager


61 Omtaler

Sarita J. avatar
Sarita J.
15.04.2024
Et hyggelig og sentralt lokale på Løkka
Vi leide lokalet i forbindelse med 60-års lag og vi ankom lokalet tidlig for å gjøre istand før festen. God plass, mer enn nok av utstyr, men vi var ikke helt fornøyd med renholdet fra dagen før, noe vi meddelte ansvarlig for utleie. Da vi ga beskjed tok de tak i dette umiddelbart slik at det totalt sett ble en veldig positiv opplevelse. Lokalet er i to etasjer, første etasje kjøkken og oppholdsrom, 2. etasje var et veldig hyggelig loftstrom med møbler fra 50-60 tallet som var i god stand og skapte en fin stemning. Vi fikk mye skryt av gjestene våre grunnet lokalet. Neste gang vi skal ha et arrangement vil vi velge dette fremfor andre. Takk for oss!

Ida N. avatar
Ida N.
12.03.2024
Veldig koselig og rustikk Grendehus.
Veldig koselig og rustikk Grendehus. Vi brukte lokalet til dåp for 20 personer; med middag i 1. etasje og kaffe/kaker i 2. etasje. Veldig kurant størrelse på lokalet. Også veldig greit at barna kan bruke 2. etasjen til lek mens de voksne spiser ferdig middagen. Alt av nødvendig utstyr fantes i lokalene. Vi var veldig fornøyde, og leier gjerne igjen.

Margrethe R. avatar
Margrethe R.
21.02.2023
Hyggelig og sjarmerende
Et kjempe hyggelig sted! Vi hadde barnedåp og det passet lokalet perfekt til. God, hyggelig og rask kommunikasjon med utleier. Kan absolutt anbefales videre!

Ana C. avatar
Ana C.
24.01.2023
Very nice
Very nice place, clean and with a lot of stuff for kitchen and table.

Lars T. avatar
Lars T.
15.11.2022
Koselig lokale, effektiv og enkel
Koselig lokale, effektiv og enkel kontakt med utleier. Ett lite minus med en litt vel aktiv vaskehjelp som begynte å sende meldinger og ringe, men tok utleier tak i på en fin måte når jeg spurte om det skulle være sånn.

August J. avatar
August J.
30.10.2022
Topp plass
Veldig fint og sentralt lokale

Kristine K. avatar
Kristine K.
12.09.2022
Supert og hyggelig lokale for
Supert og hyggelig lokale for navnefest! De hadde omtrent alt man trengte av utstyr. Veldig hyggelig vert

Mari H. avatar
Mari H.
21.06.2022
Veldig fint sted, og veldig
Veldig fint sted, og veldig hyggelige folk som driver det! :-)

Alexandra S. avatar
Alexandra S.
12.04.2022
Anbefales!
Supert sted for både barn og voksne!

Deiter S. avatar
Deiter S.
26.08.2021
Veldig små for 32 personer.
Veldig små for 32 personer. Lite kjøkken. Bestikkene måtte vaskes på nytt. Ingen parkeringsplass. Var misfornøyd.

Anette J. avatar
Anette J.
04.02.2020
Fint lokale for navnefest
Vi hadde navnefest med 25 gjester i Grendehuset. Veldig fornøyd med lokalet og kommunikasjonen med vaktmester. Leier gjerne igjen ved en senere anledning!

Eva S. avatar
Eva S.
20.01.2020
Teambuilding
Supert lokale for gruppeleker og quiz. Takk for oss:-)

Thomas A. avatar
Thomas A.
11.11.2019
Navnefest.
Flotte lokaler og vi hadde en veldig fin dag. Det som trekker ned var at det var ganske dårlig vasket når vi kom. Gulvet var skittent og flere kjeler var ikke ordentlig vasket.

Turid W. avatar
Turid W.
24.09.2019
Kjempefornøyd

Turid W. avatar
Turid W.
14.05.2019
Veldig fornøyd!
Koselig lokaler, alt av servise og bestikk på plass! Takk, vi bestiller det gjerne om igjen!

Marius L. avatar
Marius L.
09.12.2018
Flotte lokaler
Takk for å få lov til å leie Korsgata for 2. Året på rad. Veldig hyggelige lokaler med et kjøkken der man finner alt man trenger for å tilberede mat. Leier gjerne igjen!

Aileen K. avatar
Aileen K.
20.08.2018
Super service
Var veldig fornøyd med hyggelig og hjelpsom service. De var enkle å få tak i, og meget samarbeidsvillige. Vi er veldig fornøyd med vår opplevelse. Vi vi gjerne bruke dem igjen.

Michelle N. avatar
Michelle N.
12.07.2018
Supert sted.
Kjempekoselig sted. Perfekt om man ønsker seg et lokale med sjarm. God plass både nede og oppe, med alt man trenger til festen, og utleier var veldig grei å kommunisere med.

Laila H. avatar
Laila H.
07.05.2018
Super plass!
Grendehuset har alt man trenger, og det er superkoselig og sjarmerende attpå. Vi var 21 store og små folk i konfirmasjon, og det var i grunn optimalt med tanke på plassen. Overlevering av nøkler gikk fint, og vi fikk omvisning i lokalet i forkant. Vi leier veldig gjerne lokalet igjen. Takk for oss!

Cecilie K. avatar
Cecilie K.
23.03.2018
Takk for hyggelig service og
Takk for hyggelig service og vi hygget oss i hyggelige lokaler:-) Cecilie Kopperud Escape Travel

Annprincess K. avatar
Annprincess K.
18.03.2018
Kjempe bra!

Siri M. avatar
Siri M.
11.02.2018
Veldig trivelig lokale!

Lauren M. avatar
Lauren M.
28.11.2017
A fantastic 1st birthday party location
We were very satisfied with Grendehuset, a fantastic and cosy house with room to fit comfortably 32 guests. The kitchen is compact but has everything you need and the communication in advance was clear and in order. Key collection and pick up on the day too was also very efficient. We hope to book again for another occasion! Many thanks, Lauren, Tord and Emmylou

Cathrin Z. avatar
Cathrin Z.
20.06.2017
Great!
Supert lokale for vår datters navnefest 😊

Ida H. avatar
Ida H.
25.04.2017
30-årslag
Perfekt for små fester med venner og kjente. Bra med utstyr og enkelt å gjøre koselig i lokalet.

Ida U. avatar
Ida U.
15.03.2017
Koselige lokaler og veldig hjelpsomme
Koselige lokaler og veldig hjelpsomme utleier og vaktmester. Var ganske mye skitt på gulv og i vinduskarmene når vi møtte opp om morgenen (ølkorker, snusposer,mm). Vil gjerne leie lokalene igjen ved en eventuell senere anledning.

Fredrik W. avatar
Fredrik W.
29.12.2016
Julebord
Hei, jeg hadde en veldig fin opplevelse på Grendehuset Korsgata 16 og en litt mindre fin opplevelse hvor jeg kom til lokalet som ikke var vasket. Gjennomgang med driftsansvarlig var veldig fin og han var tilgjengelig til enhver tid.

Omnia E. avatar
Omnia E.
14.09.2016
Amaaaazing
Det er den andre gangen vi leier Grenda, den er fantastisk og hyggelig plass og veldig snille og fleksible kontaktpersoner

Adele S. avatar
Adele S.
31.05.2016
Fint og romslig lokale i
Fint og romslig lokale i et hyggelig område. Perfekt for bursdag og barnebursdag. Kjøkkenet var ok utstyrt, men renholdet kunne ha vært noe bedre da gulvene ikke var ordentlig vasket. Vaktmesteren var svært hyggelig og imøtekommende, som er et stort pluss. Vil absolutt leie lokalet igjen.

Ornella O. avatar
Ornella O.
30.05.2016
PhD Thesis celebration
I booked this place for my PhD dissertation dinner during March. It was perfect and very cosy for this kind of event! It is equipped with all you need, so it is very easy to plan a dinner for many people. I had 35 people. Thank you!

stian a. avatar
stian a.
30.05.2016
En fantastisk 25års dag i Korsgata 16
Vi Var to kompis som var så heldige å få lage en dobbel overaskelses bursdag for våre kjære. Etter litt om å men, falt valget på Grendehuset i korsgata 16. Dette var en positiv opplevelse fra start til slutt! En super hjelpsom bestyrer/vaktmester som viste oss hvor alt var, hjalp til med opprydning og tok med seg samlige poser søppel og flasker. I tilleg til tolerange naboer og en plassering svært få kan konkurere med til den prisen, HELMAX!

Smak&Behag K. avatar
Smak&Behag K.
03.02.2016
Smak&Behag vinklubb
Flotte lokaler - sentralt til vårt bruk.

Ida E. avatar
Ida E.
04.12.2015
Navnefest i juli
Vi var utrolig fornøyd med valget av å leie grendehuset! Kjempe koselig lokale med mye sjel, stor og god plass samtidig som det ikke føltes for stort, og flott kjøkken! At utleier også var så super var en bonus! Anbefaler dette lokalet på det varmeste!

Hanne avatar
Hanne
04.12.2015
Konfirmasjon i mai
Kjempefornøyd, trivelig hus og beliggenhet, bra kjøkken og utstyr, trivelig vaktmester/kontaktperson, rimelig utleiepris, anbefales på det varmeste

Marit B. avatar
Marit B.
02.12.2015
Leie av Grendehuset til 100-årslag ( 40+60 år) mai 2015
Kjempefornøyd, trivelig hus og beliggenhet, bra kjøkken og utstyr, trivelig vaktmester/kontaktperson, rimelig utleiepris, anbefales på det varmeste


Utleier er Per

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Per avatar


Lokasjon

Korsgata 16, 0551 Oslo, Norge

Fra 2 700 kr lokalleie
61