Lokale for bedriftsarrangement og faglige innslag

Helt Sentralt

Om Helt Sentralt

Ønsker du å arrangere ditt neste event helt sentralt? Da er dette stedet for deg. NB! fra 1 mars 2020 så tar vi kun inn bedriftsarrangement og faglig/dag eventer. Noen unntak for kveldsarrangement, men vi tar da kun imot arrangementer med faglig bakgrunn. Forhandlinger, workshops, presentasjoner, møter, konferanse, kurs, intimkonserter og mingling er bare noen av eventene du kan arrangere. Midt i lokalet er det en liten scene med videovegg. Denne er klar og koblet til profesjonelt AV-anlegg så du kan komme å holde din presentasjon. Lokalet er utstyrt med trådløst nett, lys som blinker i takt med musikk, 65-tommers storskjerm, sorroundsound, flip-over, tavleplass og discokule. Mat og drikke bestiller du gjennom oss, men alkohol må du ta med selv. Vi har lounge, klasserom og dansegulv fordelt på ulike etasjer – helt øverst og helt nederst. Profesjonell filming av eventet, foredragsholdere og andre underholdere er noe vi tilbyr support på, så det er bare å ta kontakt. Vakthold og vask er pålagt og kommer i tillegg til leiepris. Velkommen til oss. Velkommen til organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Konserter, workshops og møter. Nettverk og teambuilding. Varme følelser og kalde forfriskninger. Velkommen til Helt Sentralt.


Kapasitet

40
Sitteplasser
90
Ståplasser
32
Rundbord
40
Langbord / Styrebord
24
Hesteskoformasjon
18
Klasseromformasjon
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Kan ha medbrakt mat
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Scene
 • Parkering
 • Dansegulv

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


6 Omtaler

Signe A. avatar
Signe A.
18.11.2019
Julebord
Vi var en gruppe på 35 personer som skulle feire vårt julebord på Helt Sentralt. Lokalene passet oss perfekt, vi spiste middag i 2. etasjen og det gikk akkurat med 35 personer. Det ble intimt og koselig, hadde nok ikke anbefalt flere samlet i 2. etasjen. Etter middagen ordnet vi i stand dansegulv i 2. etasjen og sofagrupper i 1. etasjen. Det føltes nesten som å ha en koselig hjemmefest. Vakten var kjempehyggelig og hjalp til med å holde litt orden underveis. Planleggingsprosessen fungerte bra. Daglig leder var tilgjengelig og svarte raskt på forespørsler. Jeg fikk komme og se lokalene før vi avtalte leie. Og jeg fikk dagen på å ordne lokalene. Daglig leder hadde gode råd og tips til festen som kom til god nytte. Noen småting underveis som ble gitt tilbakemelding på og det var ikke noe problem å snakke med daglig leder om det. Vi bestilte mat fra Rockekokkene og alle var fornøyde med maten. Prisen var fornuftig mtp. beliggenhet, dørvakt og vasking og rydding i ettertid. Anbefales til de som skulle ønske å samles i Oslo Sentrum.

Kristin B. avatar
Kristin B.
26.11.2018
Fantastisk!
Hadde min 30 års dag her! Og lokalet var perfekt for 40 stk til middag og fest! Kan anbefale lokalet på det varmeste. De ansatte var også veldig hjelpsomme!

Siveliserist avatar
Siveliserist
17.09.2018
Fantastisk
Helt sentralt, leverte perfekt fra vårt første møte med dem. Bra servise perfekte lokaler og alt sv utstyr og lokale som var en perfekt ramne for vår fest.

Johnny S. avatar
Johnny S.
03.07.2018
Veldig fint og koselig lokalet!
Veldig fint og koselig lokalet! Anbefalest på det sterkeste for mindre arrangement :) Veldig hyggelige og snille verter!

Daria A. avatar
Daria A.
15.01.2018
Veldig hyggelig og intim plass - flott kommunikasjon!
Booket plassen til en liten gruppe via jobb og dette er et sted hvor folk kan nyte hverandres selskap uten sterile PG kjedelige omgivelser! Gjengen på Helt sentralt har vært veldig behjelpelige med alle spørsmål og organisering på forhånd. Flott sted! Vi betalte også for vaskehjelp som kom tidlig og det var uteolig hjelpsomt og hyggelig :)

Beate M. avatar
Beate M.
06.12.2017
Sentrale og fine lokaler
Jeg hadde nylig gleden av å benytte lokalene hos "Helt Sentralt" i sammenheng med et jobbarrangement. Vi benyttet overetasjen som spisested og underetasjen som bar-område. Veldig vellykket. Kjempehyggelige utleiere med tydelig fokus på service. Dørvakten/ryddehjelpen var også veldig trivelig og til stor hjelp underveis i arrangementet. Anbefales!


Utleier er Baard

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Baard avatar


Lokasjon

Strandgata 19, 0152 Oslo, Norge

Fra 6 250 kr lokalleie
6