Deaktivert

Om Hippo Social

Hippo Social er et nyoppusset, innholdsrikt og sosialt hus med flere isolerte avdelinger over to etasjer i de historiske lokalene i Bygdøy Allé 18. NB: Vennligst oppgi all informasjon om bookingen og tlf.nr i første henvendelse så vi kan få en rask avklaring:) Her kan du ha en wgwn avdeling med egen bar og bartender, dsmt eget team som gjennomfører festen for deg. Vårt kjøkken produserer mat tilpasset budsjett til de selskapene som ønsker det. Info: Det tilrettelegges for alle typer selskap og eventer, med et godt PA-anlegg, noen av Europas råeste lysinstallasjoner, neon-lys, rød løper og mange andre effekter. Førsteetasje består av en fargerik, lys og åpen avdeling. I underetasjen er det delt opp i flere avdelinger, som kan separeres eller slås sammen til en stor, flere barer og en moderne nattklubb av høy internasjonal standard. Kan leie de ulike avdelingene hver for seg, eller slå alt sammen til et stort utested.


Kapasitet

150
Sitteplasser
350
Ståplasser
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Chambre séparée


Tilleggstjenester

  • Sharingmeny299kr


4 Omtaler

Julia B. avatar
Julia B.
22.03.2024
Foss skoleball på Hippo Social, skuffende.
Ga oss ikke kontrakt vi skulle signere, og mente en mail var en kontrakt og bindende. Gulvet var klissete da vi kom, og de hadde ikke fordelt chips og muffins så vi måtte gjøre det. Innslipp tok veldig lang tid, noe som kan være mer forståelig, og veldig trege i garderoben som var plassert på et uheldig sted i en trang gang. Kommuniserte ikke ordentlig med oss om hva vi fikk lov til og ikke, for å så si at bandene spilte for høyt og ikke la siste bandet spille og si at det hadde blitt kommunisert at siste skulle begynne kl 22:30, noe vi aldri hadde sagt, og de hadde ikke kommunisert at siste måtte være ferdig kl 23:00 før kl var 23. Veldig strenge, og veldig dyrt for lite resultat, fikk bare bruke en etasje, og vi måtte krangle oss frem til å ha bar også solgte de bare glass flasker.

Ola L. avatar
Ola L.
17.03.2024
Vellykket!
God service, enkle å holde kontakt med, kult lokalet og god musikk. Anbefales

Sara H. avatar
Sara H.
16.05.2023
Proft gjennomført arrangement. Hyggelige og
Proft gjennomført arrangement. Hyggelige og velkomne. God mat. Vi hadde en topp kveld.

Louise A. avatar
Louise A.
13.06.2022
Veldig fornøyd
Veldig gøy og bra, supert at vi fikk lov å henge opp egne ballonger! Utrolig greie bartendere som jobbet den kvelden!! Eneste negative var at jeg ble lovet eget rom til kl 23, men baren nede sendte fortsatt fremmede til rommet jeg hadde booket hele kvelden...


Utleier er Hei

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Hei avatar


Lokasjon

Bygdøy allé 18, 0262 Oslo, Norge