Om Ibsen

Ibsen er et av de flotteste selskapslokalene i Oslo sentrum. Lokalet er nyrenovert og det er installerte nytt lyd og lys anlegg av topp kvalitet. Stedet passer til de fleste arrangementer som bursdager, firmafest, julebord og konferanse. Vi har alt av utstyr, både til fest, konferanse, middag og konsert. Det er lett å tilpasse størrelsen på lokalet etter hvor mange dere blir, da er man sikret en hyggelig og intim atmosfære. Er du ute etter et tøft lokale med masse sjel og historie er Ibsen stedet for deg. Passer for eventer fra 50-250 personer.


Kapasitet

160
Sitteplasser
250
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Dansegulv
  • Barnevennlig

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi


Priser

Alle dager

fredager, lørdager


3 Omtaler

Samuel R. avatar
Samuel R.
19.07.2021
Avslutningsfest for fullført 18 måneders tjeneste i Forsvaret
Et perfekt lokale for en sommerfest midt i Oslo. Utrolig koselige ansatte som gir god service! Anbefales på det sterkeste :)

Marcus B. avatar
Marcus B.
11.11.2020
Bra lokale mitt i sentrum, med hyggelig utleie
Enkel sted, litt shabby utenfra, men helt OK inn i - fine søyler rundt rommet, og en stor areal for middag/fest - hadde det meste av utstyr som vi trengte for en konfirmasjon (hadde vært fint med en varmeplate). Vi hadde ikke behov for baren, men det kan være fint å vite at den er der for en senere anledning. Vi vil kommer tilbake om anledningen byr på seg.

Maja R. avatar
Maja R.
10.10.2020
Dimmefest anmeldelse
Fint lokale som har alt en kunne tenke seg. Profesjonelt team som la til rette for festen slik vi ville ha den. Rimelig pris. Hadde noe problemer med musikken underveis da aux kabelen ikke virket, men det er det eneste som trekker ned det totale inntrykket.


Utleier er Knut

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Under én time
Knut avatar


Lokasjon

Hammersborggata 19, 0179 Oslo, Norge

Fra 6 000 kr lokalleie