Restauranten

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Om Ingeniørenes Hus Møtesenter

Vi arrangerer firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester og andre eventer. Vår ærverdige festsal har kapasitet for inntil 200 gjester i selskap og til 300 gjester i teateroppsett. Salen har egen scene, teknisk utstyr integrert og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder som egner seg perfekt til utstilling og stands. Stedet er kjent for sitt meget gode kjøkken med nydelig hjemmelaget mat. Vi serverer alt fra enkle retter til større festmiddager.

Ingeniørenes Hus Møtesenter har serverings- og skjenkebevilling. Det er derfor ikke tillat med medbrakt mat og drikke.


Kapasitet

200
Sitteplasser
-
Ståplasser
200
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Scene

Teknisk utstyr

  • Lydsystem


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Emil K. avatar
Emil K.
11.12.2017
Veldig bra!

Judit A. avatar
Judit A.
09.12.2017
julebord 120 personer
Maten var grei ,men litt enkel og kjedelig tilbehør. rugknekkebrød I forett var tatt rett fra en wasa knekkebrødpakke og smakte mest papp.Rotete presentasjon av forett den var bare slengt på tallerken og drysset på med eggehakk. hovedrett: kalkun kjøttet var saftig og godt. veldig enkelt anrettet 3 poteter 3 skiver kjøtt en haug med rødkål I midten og litt appelsinsaus. Savnet mer tilbehør med noe farger og gjerne noe mer saus. dessert rikelig porsjon smakte godt av karamellsaus , savnet ordentlg krem en liten sprut fra flaske var stusselig. Baren var underbemannet folk stod veldig lenge og ventet på ekspedering. Kasse problemer for betaling og lite effektiv bartender. Vi bad om oekte ressuser uten at det ble tatt til etterretning.Baren hadde dårlig utvalg. gikk tom for flere typer brennevin tidlig på kvelden. Lokalet var veldig bra. luftig og passé stort for arrangementet.

Kristine A. avatar
Kristine A.
01.02.2016
Arrangerte vinterball
Svært fornøyd! Behjelpelig staff med god serviceinnstilling. Flott belysning og pent lokale med stil. Maten var utrolig god, og det gjaldt alle tre rettene. De var behjelpelig med å finne en løsning på at vi skulle arrangere med personer på både 18 og 20 år og samtidig kunne ha en spritbar åpen for de som var fylt 20. Lekker rød løper og godt med vakter(inkl for garderoben). Ingen forsinkelser. Hadde litt trøbbel med en av høytalerne i anlegget først, men det løste seg raskt. Bra anlegg og det ble full fest. Fin scene hvor vi hadde både mygger og mikrofon til rådighet når vi holdt taler og delte ut priser. Kunne kanskje hatt mer strukturert garderobe, da to stykker klarte og forveksle jakkene sine men det løste seg. Alt i alt et vellykket arrangement.Utleier er Marit

5 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
08:00 - 16:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Noen få dager eller mer
Marit avatar

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo, Noreg

Fra 32 250 kr inkl. servering