Restaurant

Jacob Aall Bergen

Om Jacob Aall Bergen

Velkommen til julebord, bursdagsfeiring, sommerfest, firmafest, eller andre selskap på Postmesterboligen midt i Bergen sentrum. På dette lokalet kan dere disponere en privat takterrasse med utsikt til Fløyen. Lokalet rommer rundt 120 gjester til mingling eller 60 gjester til bespising. Ved leie av vårt lokale er det egen bar med bartender som er tilgjengelig hele kvelden for deres selskap. Skulle dere ønske å spille egen musikk er det musikkanlegg men vi har også en egen DJ dere kan leie for 3500,- for fire timer. Dersom dere ønsker ulike lyd alternativer har vi to ulike anlegg. Høyttalerpakke 1; Bose anlegg som holder til de fleste formål og Høyttalerpakke 2; Spiller høyere musikk, og mer tilrettelagt for mer lyd og bedre bass, her følger det også med mikrofon om det skulle være ønskelig. Dette kommer ikke med noe tillegg i prisen Ved bespisning setter vi ut runde bord, som vi dekker med hvite duker. Utenom dette står dere fritt frem til å pynte slik dere måtte ønske. Til selskap byr vi på vår populære tapas, eller 3-retters meny som baserer seg på det beste av hva sesongen har å by på av råvarer. I helgene har vi 22 års grense etter kl 23.00


Kapasitet

60
Sitteplasser
120
Ståplasser
60
Langbord / Styrebord
-
Areal
22 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Terrasse
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

May H. avatar
May H.
23.09.2019
Vellykket 60-årsfeiring på Jacob Aall
Alt gikk knirkefritt - først og fremst svært fornøyd med min kontaktperson underveis, fikk hurtig svar på alle mine spørsmål , på mail, som var ønsket kontaktform fra min side. Nydelig og rikelig mat, og blide og serviceinnstilte servitører. Fint lokale. Alle koste seg. Anbefaler varmt dette lokalet på Jacob Aall.

Hans-Petter H. avatar
Hans-Petter H.
04.06.2018
40 års fest. Familiemiddag
Bra opplegg og fint selskapslokale med egen terrasse. Godt fornøyd med servicen. Ble dekket på til en for lite, men var nok blitt noe kluss med antalle bestilte fra min side. Ellers bra gjennomført. Noe stive priser på drinker. Hurra for Norge. Over 130 kr for en vodka cola??


Utleier er Bergen

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 80%
Svartid: Innen noen få timer
Bergen avatar

Lokalet er

  • Åpent / delvis åpent område

Lokasjon

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen, Norge

Fra 14 000 kr lokalleie og servering