Det er mulig å leie hele Vitenfabrikken med alle møterom og utstillingsarealer til rådighet. Lokalet passer til kurs- og konferanser, bedriftssamlinger, teambuilding, og aktivitetsdager. Ta kontakt med utleier for et tilbud tilpasset ditt arrangement! Under arrangementet vil våre verter /fabrikkarbeidere være til stede for å hjelpe og veilede.

Om Jærmuseet- Vitenfabrikken

Vitenfabrikken er et moderne vitensenter, der publikum blir oppfordret til å delta og å utforske. Gjennom interaktive formidlingsmetoder er målet å vekke spesielt barn og unge sin interesse for realfag, matematikk og teknologi. Derfor står lek, konkurranse og eksperimentering sentralt i et besøk på Vitenfabrikken. Utstillingene formidler også Sandnes by sin historie og regionens industrihistorie. Grupper kan bestille omvisning og aktiviteter av ulike slag som kan kombinerest med dagens møte. Vitenfabrikken har både store og små møterom som egner seg for kurs, konferanser og til ulike arrangementer. Våre lokaler ligger sentralt i Sandnes, med kort vei til tog- og bussforbindelser, og er topp moderne med fullt AV-utstyr. Hele bygget kan også leies til lukkede arrangement som for eksepmel kick off, jubiléer og andre sammenkomster for bedrifter. Vår egen Kafé Hjerneføde sørger for påfyll av energi gjennom dagen. Våre kokker bruker kvalitetsråvarer og de byr på gode og enkle menyer. Et godt utvalg i drikkevarer, hjemmebakte kaker eller ferske brød er prikken over i-en til opplevelsene på Vitenfabrikken.

Auditoriet har 120 seter (personbelegg på 145 pers). Inngang 1. etg ved foajé/Kafé Hjerneføde. Automaten tar inntil 30 stk i kinooppsett, 26 stk i klasseromoppsett og 20 stk rundt styrebord/hestesko. Abelloftet tar inntill 50 stk i kinooppsett, 30 stk gruppebord/klasseromoppsett. Rommet strekker seg over hele 4. etg. Kafé Hjerneføde kan dekkes for inntil 200 gjester på runde bord, og 300 ved kinooppsett til for eksempel sceneshow. Planlegg besøket og finn parkeringsplass her: https://www.jaermuseet.no/vitenfabrikken/parkering/ Fra 1. juni kan vi ta imot grupper inntill 50 stk. Vi har tilrettelagt for trygt besøkt for at smittevern kan ivaretas. Ta kontaktfor spørsmål.


Kapasitet

200
Sitteplasser
400
Ståplasser
200
Hesteskoformasjon
200
Langbord / Styrebord
120
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Terrasse
  • Rullestolvennlig
  • Barnevennlig
  • Chambre séparée

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Ingen omtaler endaUtleier er Ingunn

3 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Noen få dager eller mer
Ingunn avatar


Lokasjon

Storgata 28, 4307 Sandnes, Norway

Fra 20 000 kr lokalleie