Deaktivert

Salong 1

Justisen Bar & Bakgård

Om Justisen Bar & Bakgård

Du finner knapt et mer unikt lokale i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år, og har en helt spesiell atmosfære. Den historiske stemningen er til å ta og føle på, og du blir kastet tilbake til 1920-tallet når du entrer lokalet. Justisen består av et selskapslokale, en bakgård og flere barer og salonger fordelt på to etasjer. Stedet er svært populært blant Oslos befolkning, og har hatt mange stamgjester gjennom tidene. Unike lokaler til ditt arrangement I tillegg til å være et populært utested i helgene, leier Justisen ut selskapslokale til alle typer arrangementer. Det er også mulig å reservere deler av barområdet til en uformell bursdagsfeiring eller middag etter workshop. Er du på jakt etter et litt annerledes lokale, har du kommet helt rett. I historiske omgivelser kan du arrangere blant annet julebord, sommerfest og kick off – med eller uten bespisning. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. Sommerfest i Bakgården Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning. Book julebord på Justisen Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet. I tillegg har de et nyoppusset selskapslokale til lukket selskap. Sentral beliggenhet med kort vei til kollektivtrafikk Justisen ligger sentralt ved Youngstorget, og det tar bare et par minutter å gå fra Oslo S med tilgang til det meste av kollektivtrafikk.

Fra søndag til onsdag kan du disponere hele 2. etasje for ditt arrangement. Leiepris for dette er 10.000kr. Torsdag til lørdag kan de ulike salongene bookes uten ekstra kostnad utover bespisning og drikke.


Kapasitet

8
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Uteområde


2 Omtaler

Stein B. avatar
Stein B.
08.05.2018
Elendig mat. Hyggelig sted.
Veldig hyggelig sted, men maten var elendig og ekstremt overpriset. Ble servert i et rom som var så mørkt at vi måtte bruke mobiltelefonlykten for å se hva det var på fatene.

HEIDI V. avatar
HEIDI V.
12.12.2016
Tilbakemelding Justisen
Vi var 16 personer som i forbindelse med julebord bestilte separat rom og tre retters meny på justisen torsdag 8 desember. Vi skulle kombinere middagen med leken mord og mysterier som gjorde at vi trengte litt mingleplass rundt oss og derfor bestilte et separat rom. Men det viste seg da vi ankom at det justisen kaller chambre separee absolutt ikke er det... Vi fikk bord i et hjørne men det var ingenting privat med det. Det var skuffende da jeg på forhånd hadde sagt ifra om leken og at det derfor var viktig at vi satt alene. Det som var positivt var at de raskt kom opp med en annen løsning som fungerte. De hadde en bar som ikke var åpen hvor vi kunne bruke det rommet isteden til lek og spise ved bordet i hjørnet. Dette fungerte fint. Til forrett hadde vi en god risotto, selvom presentasjonen av retten kunne vært penere :-) Til hovedrett hadde vi entrecot eller fisk, fisken var veldig bra, kjøttet ikke videre spesielt. Til dessert var det en form for kake med is og krem. God is og krem men kaken var ikke god. Alt i alt var vi ikke imponert over maten. Alt som vi fikk servert av prosecco, hvitvin og rødvin var veldig bra og justisen har god atmosfære og bra dj utover kvelden. Jeg kan dessverre ikke anbefale justisen hvis maten er viktig, men de scorer på sjarme og et bra utested. Mvh. Heidi Ekornrød


Utleier er Post

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen noen få timer
Post avatar

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Møllergata 15, 0179 Oslo, Norge