Bakgården

Justisen Resturant Bar & Bakgård

Om Justisen Resturant Bar & Bakgård

Justisen er en tradisjonell restaurant som har eksistert i Oslo sentrum i nesten 100 år. I tillegg til restauranten, ligger det flere barer i det historiske lokalet i Møllergata 15 – en av Oslos eldste bygårder. Justisens lokaler kan leies ut til private og firmafester, og passer perfekt til alt av sosiale begivenheter: selskap, julebord, sommerfester, jubileum og andre sammenkomster – med eller uten bespisning. Du kan reservere en eller flere av salongene til ditt selskap, og vi har en total kapasitet på 130 spisende personer. Vi har dyktige prosjektledere som tar seg av alt fra bestilling av mat og bordplassering, til å sørge for at selve gjennomføringen går som den skal. Du kan bestille en ferdig pakke, eller få et skreddersydd opplegg som passer til ditt arrangement. På Justisen får du et helt unikt selskapslokale, med autentiske møbler og stilig interiør fra flere epoker på 1900-tallet. Fra søndag til onsdag kan du disponere hele 2. etasje for ditt arrangement. Torsdag til lørdag kan de ulike salongene bookes uten ekstra kostnad utover bespisning og drikke. Rommene kan reserveres samlet eller hver for seg. Kapasiteter for lukkede/delvis lukkede selskap: Rom 1: 8 personer, rom 2: 14 personer og rom 3: 32 personer.

Fra søndag til onsdag kan du disponere hele 2. etasje for ditt arrangement. Leiepris for dette er 10.000kr. Torsdag til lørdag kan de ulike salongene bookes uten ekstra kostnad utover bespisning og drikke.


Kapasitet

80
Sitteplasser
120
Ståplasser
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Lysanlegg
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

mandager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

Stein B. avatar
Stein B.
08.05.2018
Elendig mat. Hyggelig sted.
Veldig hyggelig sted, men maten var elendig og ekstremt overpriset. Ble servert i et rom som var så mørkt at vi måtte bruke mobiltelefonlykten for å se hva det var på fatene.

HEIDI V. avatar
HEIDI V.
12.12.2016
Tilbakemelding Justisen
Vi var 16 personer som i forbindelse med julebord bestilte separat rom og tre retters meny på justisen torsdag 8 desember. Vi skulle kombinere middagen med leken mord og mysterier som gjorde at vi trengte litt mingleplass rundt oss og derfor bestilte et separat rom. Men det viste seg da vi ankom at det justisen kaller chambre separee absolutt ikke er det... Vi fikk bord i et hjørne men det var ingenting privat med det. Det var skuffende da jeg på forhånd hadde sagt ifra om leken og at det derfor var viktig at vi satt alene. Det som var positivt var at de raskt kom opp med en annen løsning som fungerte. De hadde en bar som ikke var åpen hvor vi kunne bruke det rommet isteden til lek og spise ved bordet i hjørnet. Dette fungerte fint. Til forrett hadde vi en god risotto, selvom presentasjonen av retten kunne vært penere :-) Til hovedrett hadde vi entrecot eller fisk, fisken var veldig bra, kjøttet ikke videre spesielt. Til dessert var det en form for kake med is og krem. God is og krem men kaken var ikke god. Alt i alt var vi ikke imponert over maten. Alt som vi fikk servert av prosecco, hvitvin og rødvin var veldig bra og justisen har god atmosfære og bra dj utover kvelden. Jeg kan dessverre ikke anbefale justisen hvis maten er viktig, men de scorer på sjarme og et bra utested. Mvh. Heidi EkornrødUtleier er Veronica

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Veronica avatar

Lokalet er

  • Uteområde

Lokasjon

Møllergata 15, 0179 Oslo, Norge

Fra 15 250 kr lokalleie og servering