Velkommen til våre lokaler! Midt i lokalet finner du vårt fantastiske dansegulv som inviterer deg til å slippe deg løs og danse til de beste rytmene. Vår førsteklasses lydanlegg sikrer at musikken treffer deg rett i hjertet, mens det spektakulære lysshowet skaper en elektrisk atmosfære du bare kan drømme om. Trenger du en liten pause fra all dansingen? Ta en tur til vår freshe bakgård- et perfekt sted å trekke litt frisk luft og slappe av. Her kan du mingle med kjente og ukjente, dele øyeblikk med likesinnede og nyte forfriskninger fra vår utebar. Og hvis du føler deg eventyrlysten, kanskje også ta en forfriskende dukkert? Vår nattklubb er mer enn bare et sted å feste - det er et sted å skape uforglemmelige minner, møte nye mennesker og danse til soloppgangen. Bli med oss og opplev den ekte hjemmefestfølelsen i en unik og pulserende atmosfære.

Om KJ10

Velkommen til KJ10- Oslo’s ultimate hjemmefestparadis i hjertet av Oslo! Vi er dedikert til å skape en unik opplevelse for deg og dine venner, med fokus på den varme og koselige atmosfæren du kjenner så godt fra dine egne hjemmefester. På KJ10 er hver kveld en episk vorspielfest som varer til de sene nattetimer. Våre DJ’s pumper ut de feteste beatsene som får deg til å danse som om det ikke finnes en morgendag. Ta utfordringen ved vårt legendariske heltrebord- det er både et sosialt samlingspunkt og det ultimate b-pong området. Utfordre vennene dine til nervepirrende konkurranser mens du nyter forfriskninger fra baren. Vil du bevise styrken din? Test deg selv på vår boksemaskin, og se om du kan slå rekorden. KJ10 har åpent fredager og lørdager, og vi gir også muligheten for å leie lokalet til både før-fester og på dager utenom de vanlige åpningsdagene for større grupper. Klar for en uforglemmelig fest? KJ10 venter på deg, stedet der hjemmefest blir legendarisk!

Ved leie: - Dørene åpner 22 (Alternativt) - Utleier stiller med tilstrekkelig vakthold - Leietaker stiller med navneliste på deltakere - Leietaker velger om dørene skal åpnes for alle utover kvelden - Leietaker velger om det skal være inngangspris, hvilket anbefales for omsetningsgarantien - Det vil være muligheter for evt. pynting og klargjøring før festen starter.


Kapasitet

-
Sitteplasser
250
Ståplasser
504 m²
Areal
18 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Scene
 • Dansegulv
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • DJ4000kr
  Tjenesten inneholder DJ for kvelden


Ingen omtaler enda


Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Karl Johans gt. 10, 0154 Oslo, Norge

Fra 5 000 kr lokalleie