Om Klubben i Røverstaden

Klubben i Røverstaden er et nytt kulturhus i Vika i Oslo, nyåpnet i januar 2018. Det nyoppussede lokalet har mye kultur og historie i veggene fra den gang de huset legendariske "Club 7" og Stenersenmuseet. Atmosfæren på Klubben i Røverstaden innbyr til kreativitet, god stemning og magiske opplevelser. Klubben i Røverstaden har plass til 750 stående gjester, eller 200 sittende ved langbord. Den intime oppbyggingen av lokalet gjør at du kommer tett på de som står på scenen, samtidig som du har god plass til å svinge deg på dansegulvet. De ansatte på Klubben i Røverstaden har lang erfaring med å gjennomføre konserter og events, og bistår gjerne med å skreddersy ditt arrangement, det være seg tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor og tekniske tjenester. Klubben serverer mat og drikke.

Kapasitet

Sitteplasser
Ståplasser
Langbord / Styrebord
Kino / Konferanseformasjon
Areal
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

• Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

• Scene
  • Dansegulv
  • Rullestolvennlig
  • Uteområde

Teknisk utstyr

• Lydsystem
  • Lysanlegg
  • WiFi
  • Projektor / TV

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.

Ingen omtaler enda

Utleier er Sara