Deaktivert

Selskapsrestaurant

L'ardoise

Om L'ardoise

På L’ardoise hjelper vi deg med å arrangere selskap etter ditt behov. Bursdag, barnedåp konfirmasjon, julebord eller sommerfest! Her kan du arrangere events fra 10 til 50 personer. Enten du ønsker buffet, tre-retters eller kake og kaffe med vin så hjelper vi deg med ditt neste arrangement. Med vår sentrale beliggenhet, rett ved universitet har vi lang erfaring med arrangering av disputasmiddag. L’ardoise er en ekte fransk restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. Ta kontakt for en minnerik opplevelse!


Kapasitet

36
Sitteplasser
60
Ståplasser
36
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Uteområde
  • Terrasse


Menyer & Tilleggsinformasjon


6 Omtaler

Jacob H. avatar
Jacob H.
30.05.2022
Sikkert bra for mindre arrangementer
Vi var 24 personer i selskapet. opplevde at mat kom ut i kaldeste laget, laks som var overbakt og kamskjell som var overstekt. De hadde muligens hatt kontroll på dette i et mindre selskap.

Marit L. avatar
Marit L.
21.02.2022
Nydelig mat og vin. Burde
Nydelig mat og vin. Burde vært flere til å servere mat, flere fikk lunken mat

Line T. avatar
Line T.
04.02.2020
Barnedåp!
Det har vært helt fantastisk å feire barnedåp hos L’ardoise! Kommunikasjonen var god helt fra booking og frem til feiringen. Bordene var pent pyntet, deilig buffét og nydelig kake! Vi var 30stk og det var bra med plass. Holder gjerne et nytt arrangement hos dere igjen 😃 Tusen takk ❤️

Geir H. avatar
Geir H.
16.12.2017
Svært hyggelig sted meg veldig god mat
Veldig hyggelig fransk spisested, drevet av franskmenn. Ingenting negativt å si. Anbefales for grupper mellom 20 og 35 personer, får egen del av lokalet.

Siri avatar
Siri
12.12.2017
God stemning og god servering
Vi benyttet oss av l'Ardoise til å spise middag etter et seminar. Deltakerne var veldig fornøyde både med mat, service og interiør. De ansatte er veldig profesjonelle og vi fikk alltid raskt svar tilbake på alle spørsmål vi hadde i forkant av middagen. Det var heller ikke noe problem å legge til rette for allergikere. Kan absolutt anbefales!

Camilla avatar
Camilla
13.08.2017
Personligt og koseligt fransk restaurant
En liten perle rett opp på Bislett. Fortjener mye mer oppmerksomhet! Profesjonell fransmen og hjemlaget mat på sin beste. Verd en besøk!


Utleier er

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 40%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Thereses gate 20A, 0168 Oslo, Norge