Deaktivert

Lille Asia er delt inn i 3 avdelinger hvor hver avdeling har plass til ca. 50 personer. Alt er i samme rom men den innerste avdelingen er litt avskilt fra resten, så her blir man litt skjermet fra resten. Totalt er det plass til 100 personer inne. Vi har også en stor og solrik uteservering i som er åpen 1. April til 30. September, her har vi plass til 150 personer. Lokalet har 2 prosjektorer, både i det avskjermede rommet og i det store rommet. Det er også mikrofoner og alt av lyd- og lysutstyr tilgjengelig.

Om Lille Asia

I nye og moderne lokaler sentralt i Hegdehaugsveien finner du flotte selskapslokaler til de fleste anledninger. Her er mulighetene mange om det er firmafest, bursdag, sommerfesten eller bryllup som skal feires. Lille Asia er ikke bare asiatisk restaurant med sushi og thaimat, vi også har urban nattklubb og solrik uteservering! Våre ansatte har enestående kompetanse til å tilby deg opplevelsen du ser etter, enten via maten vi serverer, cocktailene fra alle verdens kanter eller den eksepsjonelle servicen. Vi tilbyr: - utleie av lokaler for kurs og konferanse og eventer - organiserte bryllup - catering - forretningsmiddag, firma fest - leie lokalet til opp til 150 personer - leie som klubb mot opp til 500 personer Selskapslokaler & konferanse Det unike med å legge konferansen eller selskapet ditt hos Lille Asia er at du kan få alt under et tak. I våre nye og moderne lokale sentralt i Hegdehaugsveien kan du legge din konferanse. Vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdags eller heldags arrangementer, som går over til middag og fest på kvelden. Vi har også uteservering i sommerhalvåret Ved å legge konferansen hos Lille Asia vil du oppleve topp moderne lokaler med de tekniske aspektene som hører med før og under selve arrangementet. Det er mulig å få servert en 3 eller 2-retters meny, eller en buffet etter en konferanse (fra kl.1500) fra det thailandske og det japanske kjøkken. Dette selvfølgelig i flotte omgivelser som stimulerer sansene og med den berømte asiatiske gjestfriheten. Våre dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under selve arrangementet. Ingen kan slå oss på pris og service! Uteservering Spisestedet, som også er en av områdets mest populære nattklubber ligger i flotte omgivelser som stimulerer sansene og har stor utservering. Kanskje byens fineste, med sol fra formiddag til seint på kveld. Bryllup Planlegger du bryllup? Vi på Lille Asia kan du hjelpe dere å gjennomføre deres livs fest, uansett budsjett! Få ting krever så mye planlegging som et bryllup, og Lille Asia har lang erfaring med å planlegge bryllup og kan hjelpe dere et godt stykke på veien med utforming og planlegging av bryllupet. Vi pynter og dekker etter deres ønsker, og sammen kan vi lage en uforglemmelig feiring. Asiatisk tapas – sushi – thai – lounge Lille Asia ønsker å tilby deg som gjest en unik kulinarisk opplevelse fra det thailandske og det japanske kjøkken, i flotte omgivelser som stimulerer sansene, med den berømte asiatisk gjestfrihet. Vi kan tilby deres godt mat, bland annet sushi, asiatisk tapas og thaimat. Cocktailer fra alle verdens kanter m.m. Vi ønsker deg hjertelig velkommen! - "Lille Asia, en opplevelse i seg selv"

Vi tilbyr to ulike konferansepakker som inneholder: - Toppetasjen & møterom med standard teknisk utstyr - Lille Asia har lerret og projektor som er inkl. i leien - Etter kl.1500 vil det bli servert middag (etter nærmere avtale). - Kaffe og frukt tilgjengelig hele dagen. - Konferanse vert/vertinne. - Garderobe. - Annet - * Det må bestilles for minimum Kr 30 000,- * Vi skreddersyr også pakkeløsninger, ta kontakt for spesialtilbud. * Vi leier også ut til kveldsarrangementer, ta kontakt for tilbud * NB! Hvis den datoen du vil ha er opptatt kan den fortsatt bli ledig grunnet kanselleringer eller bytter. Send en forespørsel gjennom kontaktskjemaet slik at vi kan holde deg informert.


Kapasitet

300
Sitteplasser
500
Ståplasser
100
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Uteområde
 • Terrasse


6 Omtaler

Øyvind E. avatar
Øyvind E.
09.03.2020
Veldig godt fornøyd med stedet,
Veldig godt fornøyd med stedet, maten og gjennomføringen av arrangementet.

Veronica D. avatar
Veronica D.
24.09.2019
Superfornøyd
Feiret bursdagen min og vi var ca 40 personer. Alle var veldig fleksible og imøtekommende. Veldig god service og utrolig deilig mat!! Og både jeg og gjestene min var veldig fornøyd med kvelden!

Hanne G. avatar
Hanne G.
20.12.2016
Anbefales
Nydelig mat, effektiv servering, hyggelig lokale.

Camilla avatar
Camilla
16.03.2016
Nydelig sted
Helt fantastisk god mat!! Dette er stedet vi drar til når vi vil ha den beste asiatiske maten. Stemningen er deilig, og du kan alltid nyte tiden her uansett om det er morgen eller kveld.

cecilie avatar
cecilie
19.02.2016
Lilleasia
Her har jeg vært både med kjæreste, vennepar, familie og store vennegjenger. Velykket i alle tilfeller. Fin atmosfære på sommeren, chill musikk og veldig god mat. Anbefales!!

Trine avatar
Trine
04.12.2015
Kult sted for julebord med jobben
Var her på julebord for 12 personer på en fredag. Kult konsept at man kan spise og så blir det et bra utested kl 23 med hæla i taket. Ungdommelig og fresh sted med godt liv. Mye mat for pengene.


Utleier er Lille

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Lille avatar


Lokasjon

Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo, Norge