Selskapslokaler & Chambre Séparée

Louise Restaurant

Om Louise Restaurant

Louise Restaurant & Bar kan tilby en meny full av deilige norske råvarer, i tillegg til selskapslokaler i helt unike omgivelser. Louise har en unik beliggenhet på Aker Brygge og et interiør med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. I restauranten kan du i tillegg til å nyte et bedre måltid, arrangere skreddersydde møter på dagtid. Intime lunsjer og middager eller en minnerik jubileums- eller bryllupsfeiring for opptil 200 mennesker. LOUISE by NIGHT Oslos største utested. Hos oss kan du ta noen pre-drinks i baren først, spise en hyggelig middag i restauranten eller ankomme ved midnatt og være sikret en helaften med cocktails, musikk og moro. På dansegulvet vil vår residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJs, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å gi freshe drinker og topp service til alle våre gjester. Uteservering Hele året har Louise Restaurant & Bar uteservering hvor du kan nyte utsikten over Akerhus festning og Aker Brygges pulserende liv og i april utvider vi uteserveringen med 300 sitteplasser. Sommerfest Inviter til sommerfest på Louise Restaurant & Bar! Midt på Aker Brygge kan du sette de perfekte rammene for sommerfest, feir hele dag! Her har du mulighet å kombinere dagen både med faglig, gode mat opplevelser, moro og fest! I fleksible selskapslokaler kan du sette dine egne rammer som passer perfekt for deres behov og anledning. I 2;etage har du muligheten å åpne vinduene, få et sus av Aker Brygges byliv og ikke minst fantastisk utsikt av fjorden og Akershus Festning. På fredag og lørdag følger du med restauranten som pulserer over til byens beste natteliv!


Kapasitet

130
Sitteplasser
200
Ståplasser
130
Kino / Konferanseformasjon
90
Klasseromformasjon
25
Hesteskoformasjon
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Dansegulv
 • Rullestolvennlig
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Ekstra mikrofonanlegg1500kr
 • Scene elementer (1 x 2m)1000kr


6 Omtaler

Linda B. avatar
Linda B.
14.10.2020
Superfornøyd
Vi fikk god oppfølging og svært god service under vårt kick off-seminar her. Fleksible og proffe folk. Lokalet var tilrettelagt veldig fint med godt smittevern. Alle ønsker vi kom med før dagen ble innfridd. God mat og en veldig fornøyd gjeng etter dagen her. Vi kommer gjerne igjen.

Bettina W. avatar
Bettina W.
21.09.2020
Topp sted til konfirmasjon
Veldig imøtekommende og profesjonelle.

Krista T. avatar
Krista T.
11.06.2020
Great location and friendly, helpful staff
We had a full day conference with lunch and dinner at Louise. The staff was super helpful, location perfect and food great! Really good experience. Highly recommend.

Anja W. avatar
Anja W.
23.09.2019
50 årslag
Perfekt lokaler hyggelig betjening, men dessverre ikke nok folk til å servere selskapets gjester. Og ikke fikk vi sittet samlet etter middagen som vi ble lovet. Ble dessverre en litt amputert avslutning på bursdagsfeiringen. Hadde vi blitt fortalt at lokalet ble fylt av purunge gjester utover kvelden kunne vi ha valgt et annet sted etter middagen med gjestene våre. Unge folk tåler vi. Men splittelse i selskapet var trist. Mvh Anja

Knut R. avatar
Knut R.
25.04.2017
Fint lokale, bra service, god mat

Gunhild A. avatar
Gunhild A.
04.01.2016
Nydelig mat og god service
Vi er meget fornøyd med vårt julebord til 110 personer. Maten var fantastisk og betjeningen var utrolig dyktig og hyggelig. Ekstra pluss for oppfølgingen vi fikk i forkant av arrangementet, alle spørsmål og ønsker ble behandlet raskt og det var tydelig at Louise var villig til å strekke seg langt for at vi skulle få alt som vi ønsket.


Utleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 60%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Booking avatar


Lokasjon

Stranden 3, 0250 Oslo, Norge

Fra 7 725 kr inkl. servering
6