Makeriet

MAKERIET (workshop/møtelokale)

Sentralt i Brugata finner du det fargerike og innbydende lokalet vårt, Makeriet. Vårt prosessrom er et ideelt sted for møter eller workshops når du ønsker å ta med kollegaer eller kunder ut av sine faste kontorlokaler og inn i et kreativt miljø. Vi i Uromaker et et ungt startup-selskap som bruker Makeriet som våre kontorer i det daglige. Her fasiliterer vi selv kreative prosesser med kunder på jevnlig basis – vi kan til og med tilby en profesjonell prosessfasilitator i tillegg til selve rommet, hvis det er ønskelig. Hvis du leier prosessrommet i Makeriet, disponerer du fullt kjøkken og kan ta med det du ønsker av mat og drikke selv (eller vi kan fikse det for deg). Tilgjengelig hos oss har vi høyttalere, TV-skjerm, whiteboards, masse post it notes, skrivepulter og lignende til møter eller workshops. Vi er fleksible på det meste, og finner stort sett løsninger på det du trenger for å holde et godt arrangement (vi har tidligere fikset alt fra barista til indisk kokk til fotograf som foreviger prosessene som har funnet sted her). Ta kontakt, så ser vi om Makeriet er rett for deg! (PS: Vi lar deg gjerne komme innom og ta en titt på lokalet før du bestemmer deg for å holde møtet/workshopen din her.)

Om MAKERIET (workshop/møtelokale)

Velkommen til workshops eller møter hos oss i Makeriet! (PS: Vi leier ikke ut til festlige lag) Sentralt i Brugata finner du det fargerike og innbydende lokalet vårt, Makeriet. Vi i Braver er et konsulentselskap som bruker Makeriet som våre kontorer, men lokalet ser faktisk mest ut som en stor og hyggelig leilighet! Spacet fungerer utmerket til møter og workshops der det er ønskelig å komme seg ut av eget kontor og inn i et kreativt miljø. Hvis du leier Makeriet, disponerer du fullt kjøkken og kan ta med det du ønsker av mat og drikke selv. Tilgjengelig hos oss har vi kjøkkenutstyr og Sonos musikkanlegg, samt TV-skjerm, whiteboards, skrivepulter og lignende til møter eller workshops.


Kapasitet

14
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Barnevennlig

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Alexander T. avatar
Alexander T.
15.12.2019
Vi er godt fornøyd!
Vi var rundt 50 personer som brukte lokalet som et sosialt jobb arrangement. God plass, koselig innredet og alt inkludert (Wifi, lyd, TV, kjøleskap osv)

Thor M. avatar
Thor M.
14.10.2019
Kjempested!
Valgte dette stedet til å feire mitt 30årslag. Med god kjøkkenløsning var det null problem å servere mat til 50 personer! Utleier var veldig hyggelig og hjelpsom med det som måtte være. Lokalet har meget godt lydanlegg og smartpærer som gjør stedet som ypperlig plass å holde en hyggelig sammenkomst! Anbefaler denne plassen på det sterkeste!

Line H. avatar
Line H.
23.09.2019
Flott lokal, hyggelige utleiere
Vi hadde en veldig positiv opplevelse med Makeriet - Prossessrommet. Sentralt plassert, veldig hyggelige, hjemmekoselige, romslige og kreative lokaler, utleier var alltid tilgjengelig og hjelpsom. Kommer veldig gjerne tilbake hit!


Utleier er Jacob

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Under én time
Jacob avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Brugata 17, 0186 Oslo, Norge

Fra 125 000 kr lokalleie