Velkommen til selskap og arrangementer hos oss i Makeriet! Privat arrangement? Pris for leie: 12.000 kr. (legges ikke til MVA). Sentralt i Brugata finner du det fargerike og innbydende lokalet vårt, Makeriet. Vi i Uromaker et et ungt startup-selskap som bruker Makeriet som våre kontorer, men lokalet ser faktisk mest ut som en stor og hyggelig leilighet! Spacet fungerer utmerket til fest og hygge, men også til mer profesjonelle tilstelninger som møter og workshops der det er ønskelig å komme seg ut av eget kontor og inn i et kreativt miljø. Hvis du leier Makeriet, disponerer du fullt kjøkken og kan ta med det du ønsker av mat og drikke selv. Tilgjengelig hos oss har vi kjøkkenutstyr og musikkanlegg til festlige anledninger, samt TV-skjerm, whiteboards, skrivepulter og lignende til møter eller workshops. Du kan enten leie hele "leiligheten" eller kun et prosessrom for møter/workshops/design sprints og lignende. Vi er fleksible på det meste, og finner stort sett løsninger på det du trenger for å holde et godt arrangement (vi har tidligere fikset alt fra DJ til indisk kokk til fotograf som foreviger festen for arrangementer som har foregått her på huset). Ta kontakt, så ser vi om Makeriet er rett for deg! PS: Du må gjerne komme innom og ta en titt på lokalet før du bestemmer deg for å holde arrangementet ditt her.

Om MAKERIET

Velkommen til selskap, arrangementer, møter eller workshops hos oss i Makeriet! Privat arrangement? MVA vil bli trukket fra leien din. Sentralt i Brugata finner du det fargerike og innbydende lokalet vårt, Makeriet. Vi i Uromaker et et ungt startup-selskap som bruker Makeriet som våre kontorer, men lokalet ser faktisk mest ut som en stor og hyggelig leilighet! Spacet fungerer utmerket til fest og hygge, men også til mer profesjonelle tilstelninger som møter og workshops der det er ønskelig å komme seg ut av eget kontor og inn i et kreativt miljø. Hvis du leier Makeriet, disponerer du fullt kjøkken og kan ta med det du ønsker av mat og drikke selv. Tilgjengelig hos oss har vi kjøkkenutstyr og musikkanlegg til festlige anledninger, samt TV-skjerm, whiteboards, skrivepulter og lignende til møter eller workshops. Du kan enten leie hele "leiligheten" eller kun et prosessrom for møter/workshops/design sprints og lignende. Vi er fleksible på det meste, og finner stort sett løsninger på det du trenger for å holde et godt arrangement (vi har tidligere fikset alt fra DJ til indisk kokk til fotograf som foreviger festen for arrangementer som har foregått her på huset). Ta kontakt, så ser vi om Makeriet er rett for deg! PS: Vi lar deg gjerne komme innom og ta en titt på lokalet før du bestemmer deg for å holde arrangementet ditt her.


Kapasitet

30
Sitteplasser
50
Ståplasser
145 m²
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Dansegulv
  • Barnevennlig

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Alexander T. avatar
Alexander T.
15.12.2019
Vi er godt fornøyd!
Vi var rundt 50 personer som brukte lokalet som et sosialt jobb arrangement. God plass, koselig innredet og alt inkludert (Wifi, lyd, TV, kjøleskap osv)

Thor M. avatar
Thor M.
14.10.2019
Kjempested!
Valgte dette stedet til å feire mitt 30årslag. Med god kjøkkenløsning var det null problem å servere mat til 50 personer! Utleier var veldig hyggelig og hjelpsom med det som måtte være. Lokalet har meget godt lydanlegg og smartpærer som gjør stedet som ypperlig plass å holde en hyggelig sammenkomst! Anbefaler denne plassen på det sterkeste!

Line H. avatar
Line H.
23.09.2019
Flott lokal, hyggelige utleiere
Vi hadde en veldig positiv opplevelse med Makeriet - Prossessrommet. Sentralt plassert, veldig hyggelige, hjemmekoselige, romslige og kreative lokaler, utleier var alltid tilgjengelig og hjelpsom. Kommer veldig gjerne tilbake hit!Utleier er Andreas

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen et par timer
Andreas avatar


Lokasjon

Brugata 17, 0186 Oslo, Norge

Fra 12 000 kr lokalleie