Er du på jakt etter det perfekte stedet for ditt kommende arrangement i Trondheim sentrum? Mangfoldshuset Trøndelag gir deg muligheten til å skape minnerike opplevelser i våre flotte lokaler på 300 kvm, midt i hjertet av byen. Fasiliteter som imponerer: 🎤 Scene med toppmoderne utstyr: Vår velutstyrte scene inkluderer en mikser og lydanlegg, to mikrofoner og to mygg, samt en moderne 4K-projektor som sikrer førsteklasses visuelle opplevelser. 🪑 Plass til ditt publikum: Med 65 stoler har vi plass til dine gjester, enten det er en intim samling eller en større forsamling. 🎥 Streaming muligheter: Ønsker du å dele ditt arrangement med et bredere publikum? Vi tilbyr profesjonelt streaming utstyr med teknisk støtte, slik at du kan nå ut til dine følgere på sosiale medier eller din egen Youtube-kanal. 🖥️ Promotering: Våre lokaler har en innendørs infoskjerm (1920x1080px) som lar deg markedsføre din aktivitet i god tid for å nå flest mulig publikum. I tillegg har vi en digitalskilt (1200x200px) utenfor bygget for å synliggjøre ditt arrangement for de tusenvis av Trondheim-innbyggere som passerer. ☕ Fullt utstyrt kjøkken: Vårt kjøkken er utstyrt med alt du trenger, inkludert kaffemaskin, vannkoker, ovn, mikrobølgeovn, panelovn, oppvaskmaskin, mini kjøleskap og diverse annet utstyr. Vi ønsker å påpeke at våre lokaler kun er tilgjengelige for alkoholfrie arrangementer. Vi er stolte av å tilby et sikkert og inkluderende miljø for alle våre gjester. Mangfoldshuset Trøndelag er ditt sted for å skape uforglemmelige øyeblikk og kulturelle opplevelser. Ta kontakt med oss i dag for å reservere våre lokaler for ditt arrangement. Vi ser frem til å være vertskap for deg!

Om Mangfoldshuset Trøndelag

Er du på jakt etter det perfekte stedet for ditt kommende arrangement i Trondheim sentrum? Mangfoldshuset Trøndelag gir deg muligheten til å skape minnerike opplevelser i våre flotte lokaler på 300 kvm i gateplan, midt i hjertet av byen. Fasiliteter som imponerer: 🎤 Scene med toppmoderne utstyr: Vår velutstyrte scene inkluderer en mikser og lydanlegg, to mikrofoner og to mygg, samt en moderne 4K-projektor som sikrer førsteklasses visuelle opplevelser. 🪑 Plass til ditt publikum: Med 65 stoler har vi plass til dine gjester, enten det er en intim samling eller en større forsamling. I stående passer lokaler opptil 85 personer. 🎥 Streaming muligheter: Ønsker du å dele ditt arrangement med et bredere publikum? Vi tilbyr profesjonelt streaming utstyr med teknisk støtte, slik at du kan nå ut til dine følgere på sosiale medier eller din egen Youtube-kanal. 🖥️ Promotering: Våre lokaler har en innendørs infoskjerm (1920x1080px) som lar deg markedsføre din aktivitet i god tid for å nå flest mulig publikum. I tillegg har vi en digitalskilt (1200x200px) utenfor bygget for å synliggjøre ditt arrangement for de tusenvis av Trondheim-innbyggere som passerer. ☕ Fullt utstyrt kjøkken: Vårt kjøkken er utstyrt med alt du trenger, inkludert kaffemaskin, vannkoker, ovn, mikrobølgeovn, panelovn, oppvaskmaskin, mini kjøleskap og diverse annet utstyr. Vi ønsker å påpeke at våre lokaler kun er tilgjengelige for alkoholfrie arrangementer. Vi er stolte av å tilby et sikkert og inkluderende miljø for alle våre gjester. Mangfoldshuset Trøndelag er ditt sted for å skape uforglemmelige øyeblikk og kulturelle opplevelser. Ta kontakt med oss i dag for å reservere våre lokaler for ditt arrangement. Vi ser frem til å være vertskap for deg!.


Kapasitet

65
Sitteplasser
85
Ståplasser
250 m²
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Videokonferansesystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Dansegulv
 • Barnevennlig


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Streamingsteknikker2500kr
  Ønsker du å nå et globalt publikum med ditt neste arrangement? Da har vi løsningen for deg! Mangfoldshuset Trøndelag tilbyr profesjonell streamingteknikk som lar deg dele øyeblikket med verden, og nå kan du få det til en uslåelig pris! Hvorfor velge vårt streamingtilbud: 🌐 Global rekkevidde: Streaming lar deg nå folk uansett hvor de er i verden. Del konserten, konferansen, workshopen eller begivenheten din med et ubegrenset publikum. 🎥 Profesjonell kvalitet: Vårt utstyr sikrer høy kvalitet på video og lyd, slik at du kan levere en overlegen visuell opplevelse. 💼 Enkel bruk: Vårt erfarne team vil hjelpe deg med oppsettet, slik at du kan fokusere på arrangementet ditt mens vi tar oss av teknologien. 🕒 Fleksibel tid: For kun 2500 kr kan du streame i opptil 4 timer. Dette gir deg tid til å vise fram alt du har å tilby og engasjere ditt publikum. 🎉 For alle anledninger: Enten du arrangerer en konsert, en konferanse, et webinar eller en feiring, kan vårt streamingtilbud hjelpe deg med å gjøre det uforglemmelig. Ta ditt arrangement til neste nivå og gi folk muligheten til å være med, uansett hvor de befinner seg. Vårt streamingtilbud gir deg en rimelig måte å nå ut til verden. Hvordan bestille: Kontakt oss nå for å reservere ditt streamingutstyr og diskutere detaljene. Mangfoldshuset Trøndelag er her for å støtte dine streamingbehov og gjøre ditt arrangement til en suksess.


2 Omtaler

Kristin N. avatar
Kristin N.
11.09.2023
Byåsen skole

Rattana K. avatar
Rattana K.
19.05.2022
Takk for meg:)
Det er fin og ren lokalet. Hyggelige ansatte og god service😃Utleier er Trondelag

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 50%
Svartid: Noen få dager eller mer
Trondelag avatar


Lokasjon

Kongens gate 34, 7012 Trondheim, Norge

Fra 3 500 kr lokalleie