Deaktivert

Ølkjelleren - Julebord, Ølsmakinger, Møterom, Eventer, Kickoff

Ølakademiet: Ledende kurs-og opplevelsesformidler

Ølakademiets lokale er ideelt for eventer, aktiviteter og møter for mellom 5-30 personer. Ølkjelleren har 3 lokaler med plass til henholdsvis 36, 26 og 12 personer. Hovedlokalet har kapasitet til ca. 20 gjester ved møteromsoppsett, men noen flere når oppstilt med 3 langbord. De øvrige rommene benyttes ofte som chambre og grupperom.

Om Ølakademiet: Ledende kurs-og opplevelsesformidler

Legg ditt arrangement i trygge hender. Ølakademiet har 10 års erfaring med eventer, teambygging og kundekvelder. Smakinger, guidede turer og kurs om mat og drikke. Skal du arrangere julebord og ønsker en annerledes julebordsaften? Ølakademiet har opplevelser som er skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler. Våre julebordpakker er uformelle, folkelige og med fokus på god stemning og humor. Ølakademiet tilbyr også møteromsutleie og arrangementer utenom det vanlige, når vi ønsker dere velkommen ned i vår koselige ølkjeller. Her kan du og dine gjester ha en uformell samling. I etterkant deler våre øleksperter gjerne sin kunnskap, med smaking og hygge i fokus. Lokalet ligger midt på Grünerløkka i hjertet av Oslo. Nå er det også mulig å leie de hyggelige lokalene til møterom. Her har vi fasiliteter som whiteboard, monitor, projektor, WIFI og lyd-system som kan benyttes etter ønske. Det er plass til 30 gjester i hovedlokalet, og i vårt andre lokale 25 gjester. Våre lokaler passer svært godt for alle typer møter; avdelingsmøter og styremøter, frokostmøter eller kundemøter. Eller når noe skal feires, noen belønnes eller til kickoff. Om du har lyst til å avslutte den faglige samlingen/møtet med en uformell og trivelig ølsmaking eller et guidet øl- og matkurs, har vi dette som et alternativ for deg som ønsker noe mer enn bare leie av lokalet. Inviter med vennegjengen på ølsmaking, arranger utdrikningslag, ha bursdagsfest, julebordet eller en annen uformell samling hos oss. Våre arrangementer passer også godt for bedrifter. Vi kan sy sammen en pakkeløsning til grupper som inneholder konferanse-/møtelokaler, ølsmaking/kurs og bespisning i etterkant. Eller legg julebordet til oss! Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Velkommen!


Kapasitet

30
Sitteplasser
-
Ståplasser
30
Langbord / Styrebord
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Scene
  • Chambre séparée


2 Omtaler

Monica V. avatar
Monica V.
09.12.2019
Terningskast 6
Dette ble en utrolig fin del av vårt julebord. Veldig underholdende og lærerikt. Godt øl og god mat. Veldig sosialt, vi var 31 stykker. God stemning hele veien.

Vegard Viken avatar
Vegard Viken
03.12.2015
Stårlende
Hadde seminar for 20 stk. Nydelig lunch, hyggelige lokaler og super service. 10/10 for en uformell samling.


Utleier er Ølakademiet

0 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Ølakademiet avatar

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Thorvald Meyers gate 71A, 0552 Oslo, Norge