Event og Selskapslokaler med overnatting

Orkelbogen Friluftssenter 

Orkelbogen Gård ligger 736 moh på Kvikne i Tynset Kommune. Senteret ble bygget i 2008 og er tilpasset grupper på 10-48 personer som vil bo og spise på gården, og gjerne oppleve naturen rundt – eller aktiviteter i vår regi. Vi tar imot bare en gruppe av gangen, så her vil dere ha hele gården med egen kokk og vertskap for dere selv under hele oppholdet. Gården passer godt til arrangementer, som bryllup, konfirmasjon, julebord, møtevirksomhet eller andre bedriftssamlinger. Gården ligger i Kvikneskogen omtrent ei mil sør for Kvikne sentrum. Elva Orkla renner rett bak fjøset. Krysser du elva over brua, kommer du til Fætten, noen hundre meter sør for gården. Her ligger Langhuset og gapahukene, hvor du kan grille og varme deg rundt bålet både innendørs og utendørs. 22 rom (dobbeltrom/familierom), hvorav 2 er tilpasset funksjonshemmede. 2 møterom + flere stuer som kan benyttes som grupperom.

Om Orkelbogen Friluftssenter 

Velkommen til bryllup, julebord, konfirmasjon, familiesamling eller annen hyggelig samling på eventyrlige Orkelbogen Friluftssenter. Gården passer for grupper på 10-48 personer som ønsker bo og spise på gården, og gjerne oppleve naturen rundt - eller aktiviteter i vår regi. Her er du omringet av norsk natur på sitt vakreste, og vi hjelper gjerne til med å skreddersy et spesielt opplegg rundt ditt neste arrangement slik at du får en begivenhetsrik opplevelse hos oss. Vi tilbyr mange morsomme muligheter for deg og de du vil samle for et opphold hos oss. Om oss: Orkelbogen Friluftssenter er et Kurs- og Konferansesenter som ligger 736 m.o.h. på Kvikne i Tynset Kommune - helt nord i Østerdalen. Gården er bygget i 2008. Konseptet vårt er at vi tar imot bare en gruppe av gangen, så hos oss har dere hele gården, inkludert egen kokk og vertskap eksklusivt for dere selv under hele oppholdet. På gården har vi: - 22 dobbeltrom hvor du kan nyte en god natts søvn i eventyrtema - Restaurantkapasitet på maksimalt 48 personer både inne i spisestua i Hovedhuset og ute i Langhuset - Innendørs haglesimulator - Utendørs skytebane med skiskytterblinker - Aktivitetsløype hvor dere deler dere inn i lag som konkurrerer mot hverandre - Trugeturer - Hundekjøring i samarbeid med Husky Point Røros - Kanefart med hest og slede - Badstue Her er det plass for opp til 48 personer som sammen kan nyte de rolige omgivelsene. Aktiviteter: Vi ønsker at deres opphold på Orkelbogen skal være noe mer enn god mat og en seng å sove i. Vår beliggenhet innbyr til fantastiske naturopplevelser - enten det er til fots, med terrengsykkel, på ski eller truger. Og for de som ikke vil legge ut på tur, men heller trigge konkurranseinstinktet og samholdet i gruppa anbefaler vi en runde i vår populære aktivitetsløype! For den friluftsinteresserte kan gården være et godt utgangspunkt for jakt og fiske i området. Bryllup Hos oss får du et bonderomantisk bryllup! Vielsen kan holdes i ærverdige Kvikne kirke - eller utendørs på gårdstunet på Orkelbogen. Vi tilbyr hesteskyss den siste biten inn mot gården - eller vi kan kjøre brudeparet i vår veteranbil som er en Packard fra 1927. Bryllupsmenyen setter vi gjerne opp sammen med brudeparet. Julebord Samle vennegjengen til julebord i idylliske omgivelser på eventyrgården! På Orkelbogen har du muligheten til å arrangere en uforglemmelig julebordweekend for dine venner eller ansatte som garanterer førjulsstemning. Ta kontakt hvis du ønsker at ditt neste arrangement skal bli noe helt for seg selv! HVOR FINNER DU OSS? - 14 mil sør for Trondheim (ca. 2 timer med bil/buss) - 36 mil nord for Oslo (ca. 4,5 timer med bil/buss) - 23 mil øst for Kristiansund (ca. 3,5 timer med bil/buss) Nærmeste flyplass: Røros Lufthavn (ca. 1 time 15 min med bil) Nærmeste togstasjon: Tynset (ca. 35 min med bil) eller Berkåk (ca. 45 min med bil)

Vi forutsetter minimum en overnatting for alle bookinger. Pris for leie av møterom kommer med et tillegg: Møterom med plass til 45 pers: 5.500 kr inkl. kaffe, te, servering. Møterom med plass til 15 pers. 4.000 kr inkl. kaffe, te, servering. Pris for å booke senteret: <20 personer = 2.500 kr for hele oppholdet >20 personer = ingen leie.


Kapasitet

48
Sitteplasser
-
Ståplasser
48
Hesteskoformasjon
48
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Parkering
 • Dansegulv
 • Terrasse
 • Tilbyr overnatting
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Ingen omtaler endaUtleier er Orkelbogen

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Alle dager
07:00 - 22:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Under én time
Orkelbogen avatar

Lokalet er

 • Skjermet / lukket område

Lokasjon

2500 Tynset, Norge

Fra 16 500 kr inkl. servering