Om Påfuglen Møllergata

Velkommen til splitter nye Påfuglen Møllergata! Vi har gleden av å endelig åpne vårt nye lokale i Møllergata 46 til nye og gamle gjester. Lokalet på 120kvm ble tatt over av oss i mars 2023, og er i den siste fasen med oppussing i fellesferien 2023. Lokalet er nyoppusset, med topp moderne store toaletter som er HC-tilpasset, peis, kjøkken, servise, glass, lydanlegg, lysskinner, omfattende lydisolering, projektor/lerret, 4,5 meter takhøyde med store vinduer, komfortable stoler og andre sittegrupper, duker, stor isbitmaskin, med mer. Gå inn her for en 360-visning: https://my.matterport.com/show/?m=m1o7VzwB6b9 Lokalet er veldig tilpasningsdyktig og vil passe til alt fra minnestund og konferanse på dagtid, til firmafest og bursdag på kveldstid. Det er plass til ca 70 mennesker med sittende bespisning, og maksimalt 100 mennesker totalt i lokalet, til fest eller stående bespisning. Man kan enkelt gjøre lokalet om til det man ønsker, være seg julebord, bursdager, filmvisning, møter/kurs, konfirmasjon, bryllupsfeiring, minnestund, reunionfester, etc. Vårt mål er at alle våre gjester får en fin opplevelse, og skaper gode varige minner. Vi samarbeider også med eventplanleggere som kan hjelpe deg med planleggingen og gjennomføringen av ditt arrangement. Trenger du hjelp med servering, bartendere, rydding, DJ, underholdning, pynting eller annet setter vi deg i kontakt med våre eventplanleggere som kan hjelpe deg med dette. Hele lokalet er i 1.etg på ett plan, og er veldig HC-vennlig. Vi ligger vis a vis Møllergata skole, og lekeparken deres er på andre siden av gaten rett utenfor vinduene våre, denne kan også brukes av våre yngre gjester utenfor skolens åpningstid. Lokalet ligger veldig sentralt på gateplan en kort spasertur fra Oslo S, 200 m fra Youngstorget, og et steinkast unna Jacob Kirke. Kiwi Hausmannsgate ligger 10meter unna i samme bygg, som letter logistikken ved diverse innkjøp til arrangementene hos oss. Gode parkeringsmuligheter på Vulkan, og fler plasser rundt i nærområdet. Det er også av/pålessingsplasser og HC-parkering rett utenfor. Vi er tilbyr catering fra våre gode partnere, ta kontakt for vår cateringmeny og et godt tilbud. Åpningstider fra 13.00 til 23.00 alle dager, fredag og lørdag til kl 03.00 mot tillegg i pris. Prisen er dynamisk og vil variere utifra ulike arrangement, vi er ikke låst til tidene som er listet i kalenderen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eventuelt visning, og ett godt tilbud. Vi gleder oss til å ta dere i mot!


Kapasitet

75
Sitteplasser
103
Ståplasser
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, søndager

fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

Eivind P. avatar
Eivind P.
27.04.2024
Fantastisk mat og ypperlige lokalet mitt i Oslo
En uforglemmelig 40-årsdag med rundt 60 gjester, og maten spilte en avgjørende rolle! Jeg valgte å bestille en pakke med mat inkludert, og kan si at alle ble imponert over kvaliteten på det som ble levert. Menyen bestod av h'dovre, tunfisk, lam og oster, og hver rett var en smaksopplevelse i seg selv. Størrelsen på lokalet var også ideell for feiringen. Det ble en veldig hyggelig atmosfære, hvor gjestene kunne mingle, og samtidig ha full fres på dansegulvet. Jeg kan ærlig anbefale både lokalet og matpakken på det sterkeste til alle som ønsker å imponere gjestene sine.

Steffen S. avatar
Steffen S.
04.12.2023
Herlig lokale og veldig god mat!
Perfekt lokale for oss og maten var 10/10 - kokken leverte virkelig varene. Andreas var svært hjelpsom og profesjonell - kommer nok til å booke her igjen!


Utleier er Booking

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen noen få timer
Booking avatar


Lokasjon

Møllergata 46, 0179 Oslo, Norway

Fra 6 000 kr lokalleie