Selskapslokale

Påfuglen Skippergata

Om Påfuglen Skippergata

Velkommen til Påfuglen Skippergata! Lokalet ligger veldig sentralt i det nye trendy strøket rundt Kvadraturen. Hele lokalet er nyoppusset fra 2019, kom gjerne innom for en titt! Her kan dere ta med deres egen mat og drikke om dere ønsker. Ved utleie får man tilgang på lokalet på dagtid og må stort sett være ute til 01.00 på ukedager og 03.00 i helgene. Vi tar vasken dagen etter. Lokalet er noen få minutters gangavstand fra Operaen, Karl Johans gate, Rådhuset, og Jernbanetorget, med tilgang til all kollektivtrafikk rett over gaten. Lokalet har moderne kunst på veggene og er utstyrt med alt det dere trenger til deres fest. I Påfuglen Skippergata kan du arrangere hva du selv ønsker. Vi kan være behjelpelige med andre forespørsler som catering, djs eller annet utstyr. Spør oss! Lokalet er regulert som selskapslokale, med handicap-tilgang og er utstyrt med: 1 stor bardisk 3 kjøleskap 1 stor benkeplate m. utslagsvask Oppvaskmakin Vaskemaskin 1 toalett 1 hcp-toalett 1 Garderobe Musikkanlegg Lys/festlys Stort lerret Projektor Div toalett/tørekpapir, søppelsekker Lokalet har oppdekning til utleie: - Store tallerkner - Små tallerkner - Boller - Kniver, Gafler, Skjeer, Teskjeer - Vinglass, Vannglass, Cavaglass, Drinkglass, Karafler - Kaffekopper, Termokanner - Serveringsbestikk, Opptrekkere, Kniver - Serveringsbrett Lokalet er perfekt til bursdager, julebord, pop-up events, konfirmasjon, sommerfest, utdrikningslag, firma-arrangement, café, galleri etc. Vask er inkludert i prisen. Størrelse og omfanget på arrangementet har innvirkning på oppgitte priser av utleie (det er forskjell på eksempelvis lunsjmøte for 10 mennesker, og fest for 80). *Fun fact! (Baren i lokalet er laget av den 48 meter lange broen den verdenskjente kunstneren Alex Israel hadde utstilt på Astrup Fearnley i 2016. Ettersom Beyoncé er god venn av Alex Israel ble denne broen snekret sammen i hagen til Beyoncé og sto der i flere måneder før den ble fløyet til Oslo. **påfuglen

All medbragt er lov!


Kapasitet

60
Sitteplasser
80
Ståplasser
60
Langbord / Styrebord
-
Areal
18 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager

torsdager


Tilleggstjenester

 • Catering fra gode samarbeidspartnere (150,- til 600,- pr. pers)250kr
 • Lerret og projektor 1500kr
 • Popcornmaskin0kr


33 Omtaler

Anna R. avatar
Anna R.
04.07.2023
Bra lokale og snill utleier🫶🏻

Kevin D. avatar
Kevin D.
10.06.2023
Tommel opp
Flott og enkelt lokale med god plass

Daniel K. avatar
Daniel K.
31.01.2023
Vårt 80 års lag (40+40)
Likte vibben i lokalet, og samarbeidet med utleier gikk veldig bra. Ble møtt med en veldig tålmodighet rundt å til slutt sette av datoen helt.

Siw H. avatar
Siw H.
27.11.2022
Julebord 25.11 2022.
Mugg i isbitmaskinen og i dessertskåler og på div. Asjetter. Ikke et hyggelig syn og mye jobb før fest.. Ellers var renholdere en hyggelig og hjelpsom kar dagen "derpå".

Mariell H. avatar
Mariell H.
30.10.2022
Halloween på påfuglen
Fint lokal som var ryddig og fint når vi kom! Lokasjonen er sentral og utleier var svært behjelpelig! Passet perfekt til festen vår og vi booker gjerne igjen :)

Emilie S. avatar
Emilie S.
21.10.2022
10/10
Veldig god info på forhånd. Utleier er lett å ha med å gjøre. Veldig bra plassering i tillegg. Lokalet så strålende ut :D

Nina L. avatar
Nina L.
17.10.2022
10 av 10
Perfekt lokale for en bra fest. Bra kommunikasjon med utleier og raske svar. Vil absolutt leie stedet igjen!

Asmina avatar
Asmina
05.07.2022
Veldig fint sted!!!

Till L. avatar
Till L.
15.05.2022
Trivelig lokale sentralt i Oslo
Booket Påfuglen i Skippergata for et bedriftsarrangement på ca 30 personer. Trivelig, intimt og rent lokale som gjør det lett å få en hyggelig stemning. Meget bra kommunikasjon med utleieren som var tilgjengelig for spørsmål både før og under selve arrangementet. Anbefales.

Tommy T. avatar
Tommy T.
20.10.2021
Sumo Bjørvika ansatt sen-sommerfest
Veldig effektive og hyppige karer som fikset for oss! :)

Maria avatar
Maria
11.07.2020
Varmt lokale

Isabella F. avatar
Isabella F.
22.06.2020
Super fornøyd
Super lokalet, ansatte og servicen

Hege A. avatar
Hege A.
15.06.2020
13. Juni 18 års fest
Positivt: bra vakthold og veldig flinke vakter, kult lokale. Negativt: klissete gulv, veldig varmt innendørs og manglende aircondition, antibac ble satt fram lenge etter at arrangementet var i gang. Samlet sett to fornøyde jubilanter:)

Karoline avatar
Karoline
10.03.2020
Veldig bra lokale :)

Caroline H. avatar
Caroline H.
06.03.2020
Fest

Anastasiya M. avatar
Anastasiya M.
27.02.2020
Fint lokale, hadde en fin
Fint lokale, hadde en fin feiring der men kommunikasjon med eieren var en stor utfordring. Nøkkel var ikke blitt lagt på avtalt sted så da vi ankom stod vi utenfor lokalet i 30 min i kulda og prøvde å kontakte eier. Da vi endelig fikk gjort det sendte han nøkkelen i taxi, som jeg betalte. Har siden prøvd å få tilbake utlegget som lovet men eier ignorer mine sms, mailer og purringer. Det har nå gått to måneder. Ikke særlig profesjonell eller ordentlig oppførsel. Ellers greit

Fredrikke K. avatar
Fredrikke K.
18.02.2020
Superbra!
Flotte lokaler og fantastisk service!

Marius avatar
Marius
07.01.2020
Bra lokale, fantastisk utleie
Perfekt beliggenhet, riktig størrelse for 50 ish pers, lys og lyd muligheter var kjempe bra, eier er lett tilgjengelig, muligheter for vakt og vask følger med i prisen så det ordner seg selv. Meget fornøyd.

Nora b. avatar
Nora b.
04.12.2019
Koslig lokale
Lokalet er ikke veldig stort men det er veldig koslig og har en rustikk følelse

Marthemaehlen avatar
Marthemaehlen
10.11.2019
Overraskelsesfest
Jeg var svært fornøyd med kommunikasjonen med Påfuglen, de svarte alltid raskt på mail og SMS. Påfuglen er er genialt «fest-lokale» til 40-50 personer med discolys, musikkanlegg, og bra med kjøleskapsplass + praktisk bar/benk til drikkevarer. Det er også fine sitteområder. Men dette er et «fest»-lokale, og ikke et selskapslokale, så rensligheten er litt så som så. Men jeg kan absolutt anbefale dette stedet.

Henrik S. avatar
Henrik S.
06.11.2019
Meget fornøyd! Fleksibelt og ryddig

Madeleine B. avatar
Madeleine B.
10.10.2019
Veldig bra opplegg. God kommunikasjon
Veldig bra opplegg. God kommunikasjon med utleier, og veldig bra lokale. God nok plass til 60-70 gjester! Veldig fornøyd ☺️

Caroline T. avatar
Caroline T.
09.12.2018
Perfekt lokale
Lokalets plassering, fasiliteter og størrelse var perfekt for oss som var 30 pers til bords på julebord. Vi opplevde kommunikasjon med Påfulglen som en utfordring. Det kunne ta lang tid å få svar på mail og sms. Vi måtte flere ganger purre opp svar. Vi leier gjerne lokalet igjen, men ber dere om å bedre dialogen😊

Lene L. avatar
Lene L.
20.08.2018
Sentralt lokale perfekt for uformell fest!
Lokalene var midt i blinken for en uformell fest for rundt 50 stykk. Stor bar og god plass til drikkevarer i kjøleskapene, perfekt beliggenhet og fin dialog med utleier. Kan være litt obs på at lokalet er ganske varmt og akustikken litt så som så.

Hanne L. avatar
Hanne L.
14.06.2018
Forbedringspotensial
Påfuglen er i utgangspunktet et kult sted, med mye kjøleskapsplass, bra anlegg og er passelig størrelse til 25 mennesker. Det kunne dog trengt en real fiks. Mye som er halvveis. Hull i dører, masse løse ledninger, falleferdig kjøkkeninnredning og heller uhyggelige toalettet uten et eneste speil. I tillegg stod oppvasken fra dagen før uvasket på kjøkkenbenken. Føler vel ikke at vi fikk lokale for pengene, men vi hadde en hyggelig kveld.

Hanna B. avatar
Hanna B.
28.05.2018
Russefestlokale
Lokalet var nedslitt, fullt av gamnelt skrot og skittent servuse på benken i oppvaskmaskina og på kottet. Oppvaskina var full av gammelt, rottent vann ig den fungerte ikke. Birdene og stolene var klissete og skitne og mptte vaskes før vi tok dem i bruk. Taket og veggene sprutet fulle av øl, så det luktet ig så ekkelt ut. Det var ikke en eneste ren klut noe sted, ikke noe ledig plass til å sette fra seg det man hadde med seg. Stedet egnet seg til kanskje til russefest, ikke til konfirmasjon.

Naomi avatar
Naomi
19.03.2018
Fantastik service og fleksibilitet
Vil gjerne gi Påfuglen 6 gyldne stjerner for ekstremt hyggelig, fleksibel og forståelsesfull utleier! Misforståelser oppstod fra min side angående leieavtalen, og Thorstein tok dette utrolig fint og tilpasset situasjonen til min fordel :-) En annen ting som også var veldig bra er at jeg kunne få hente nøkkelen i veldig god tid dagen før og generelt er hele prosessen veldig enkel, null stress og utleier er lett tilgjengelig :-) Veldig fornøyd!

Camilla L. avatar
Camilla L.
22.12.2017
Bra lokasjon, slitte lokaler, dårlig kommunikasjon
Jeg leide lokalet til julebord for en gruppe med tidligere studievenner. Lokalene ligger veldig sentralt til, noe som er en fordel. Det er noe slitt i lokalet (for eksempel kunne det trengt et malingsstrøk), i tillegg hadde noen sparket hull i baderomsdøren da vi leide, noe som skjedde etter vi var på forhåndsbefaring (vi ble ikke opplyst om dette). Det var utfordrende ifht kommunikasjon før arrangementet. Jeg fikk ikke svar på mailene mine, og endte opp med å måtte ringe Påfuglen og purre en uke etter jeg hadde sendt mailer, for å få svar. Det var i tillegg mye frem og tilbake med å få nøkkel, og jeg hadde kontakt med tre ulike personer. Dette løste seg til slutt ved at en servicemindet person fra Påfuglen møtte meg på sentralt sted i Oslo. Det hadde vært et arrangement i lokalet dagen før vi hadde fest der, og alt av skitne tallerkener, isoporbokser med matrester etc, sto igjen bak baren selv om vi hadde blitt lovet at dette skulle fjernes. Det står ett stort bilde i gangen som også hadde falt ned og lå på gulvet da vi ankom (det lente vi bare inntil veggen). Selve rengjøringen av lokalet var ellers godt utført. Vi var 20 stk på julebord og lokalet egner seg godt til dette antallet, da alle

Liva avatar
Liva
19.12.2017
Useriøst og uproffesjonelt
Leide lokalet i forbindelse med julebord for en gruppe studenter. Vanskelig å forholde seg til utleier da han på ingen måte holder det han lover. Da vi ankom lokalet måtte vi selv vaske og rydde etter de som hadde vært der før oss. Ble også lovet at alt av glass, bestikk og tallerkener skulle være i lokalet, noe det ikke var.

Jørgen G. avatar
Jørgen G.
12.12.2017
Sentralt og kult lokale
Arrangerte 30-årslag hos påfuglen. Vi var i underkant av 40 stk, det ble servert mat fra catering, satte opp bord og stoler til 32 stk. Fikk god hjelp til å bestille catering fra eierne. Vi fikk også rigget opp et anlegg hvor vi kjørte karaoke, og lokalet passet veldig bra til det, da det ble en real intimkonsert!

Aslak B. avatar
Aslak B.
14.08.2017
Helt supert
Flott, uformelt og festklart lokale, enkelt å forholde seg til utleier og alt fungerte slik som det skulle. Vi var i underkant av 50 personer som feiret 10 års reunion fra ungdomsskole.

Ståle Jensen avatar
Ståle Jensen
25.04.2017
Påfuglen Skippergata
Flott lokale, flott beliggenhet og fine mennesker som driver det!

Sanna Hjul avatar
Sanna Hjul
25.04.2017
Påfuglen Skippergata!
Vi vil gjerne takke for oss og for et fint lokale og vertskap. Folkene fra Påfuglen var hjelpsomme med våre ønsker og lokalet passet veldig godt til bursdagsselskapet. Takk! Vi kommer igjen ;)


Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Skippergata 20, 0152 Oslo, Norge

Fra 6 500 kr lokalleie
33