Selskapslokaler og uteservering

Park 29

Om Park 29

Park 29 holder til i Oslos eldste sveitservilla, bygget i 1847. Her kan de ta imot de fleste selskaper, og tilbyr flere lekre chambre séparées. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer. En klassisk restaurant I dag er Park 29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har de hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på. Selskap hos Park 29 Park 29 har chambres séparées for fire, 12, 16 og 22 personer. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer. Deres separate chambres separées kan tilpasses fra to til 22 gjester: Perfekt for arbeidslunsjer så vel som intime selskaper. Uteservering Du kan trygt legge sommerfesten til Park 29. På fine dager i sommerhalvåret vil uteserveringen også være åpen. Her er det plass til rundt 80 personer sittende. I den vakre hagen kan de enkelt legge til rette for de fleste selskaper.


Kapasitet

80
Sitteplasser
200
Ståplasser
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


2 Omtaler

Victoria S. avatar
Victoria S.
13.06.2023
- Lang ventetid. Tidspunkter var
- Lang ventetid. Tidspunkter var avtalt på forhånd. Vi fikk forrett en time for sent. Deretter hovedretten en time etter forretten. Maten var god, men det var små porsjoner. - Savnet introduksjon på hva vi ble servert. - Personalet virket stresset. Vi sitter igjen med inntrykk av at det var dårlig forberedt fra restauranten sin side - tatt seg vann over hodet. - Vi ble forespeilet å dele hagen med to andre selskap. Uteservering var full av privatpersoner, og vi ble sittende midt mellom andre folk.

Amanda R. avatar
Amanda R.
25.09.2019
Flott, elegant, hyggelig.
Vi følte at vi var hjemme hos noen hele kvelden. Andreas var ekstremt hjelpsom hva det gjaldt kresne barn og forståelsesfull ovenfor alle våre merkelige krav. Han holdte en hyggelig og morsom liten innlegg om maten også :). I det hele tatt en praktfull opplevelse i en fabelaktig gammel bygning med masse sjarm og historie. Til en konfirmasjonsfest kunne ikke vi valgt bedre!


Utleier er Thea

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 80%
Svartid: Noen få dager eller mer
Thea avatar


Lokasjon

Parkveien 29, 0350 Oslo, Norge

Fra 4 760 kr inkl. servering