Deaktivert

Om Perlen - Eventlokale

Perlen er en sjelfull festsal midt i Oslo sentrum med 7 meter takhøyde, originale eikegulv, scene, og steinsøyler langs dansegulvet. Lokalet befinner seg kun et steinkast unna Rockefeller/Youngstorget innover i Hammersborg tunellen. Lokalet var festsalen til stein-, jord- og sementarbeidernes forening i Oslo for over 80 år siden og er mer eller mindre uforandret siden den gang. Her har folket svingt seg på dansegulvet og holdt høytidelig selskaper i snart 100 år! Nå har vi pusset opp lokalet, slipt gulvene og utsmykket Perlen med urban kunst på alle vegger, et fett anlegg og stor bar. Perlen kan brukes til alle typer arrangementer som bursdager, firmafest, konfirmasjon, revyfest, julebord - hva det enn måtte være, stort og smått. Vi har laget pop-up konsepter som restaurant, motevisninger, galleri, lanseringer og vareprøvesalg m.m. og kan tilpasse etter type arrangement og antall mennesker. Vi gjør det enkelt. Med lokalet følger alt du trenger og vi vasker det når arrangementet er ferdig. Lokalet kan leies tomt, eller med catering, musikkanlegg, lys, djs, vakter, personell, og annet utstyr som bord, stoler, dekketøy etc - alt er helt opp til deg! Vi kan også være behjelpelig med event-management. Lokalet leies ut mandag - søndag, dagtid og kveldstid. Kontakt oss for pris på ekstrautstyr. Dette er et tøft og originalt sted for festlige sammenkomster med mye sjarm og mange muligheter - en sjelden perle midt i Oslo sentrum! Påfuglen besitter flere lokaler i Oslo perfekt for alle slags arrangement. 10 - 250 gjester. Sjekk gjerne også ut Påfuglen Skippergata. Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med ditt arrangement! Pris kommer ann på antall gjester, dato og hva slags arrangement som skal avholdes. Perlen er utstyrt med: - Plass til 230 gjester totalt. Vi kan også ha 110 sittende til bords og ca. 150 i kino-oppsett/foredrag. - PA - Bar - Vakter - Bartendere Det er ofte veldig individuelt om hva som trengs av ekstra utstyr. Vi kan ordne alt for deg. Bare spør om du lurer på noe. Ta en virituell tour av Påfuglen Perlen med google streetview: https://bit.ly/2T4GIt7 Påfuglen Perlen - Hammersborggata 19, 0179 Oslo. **påfuglen


Kapasitet

160
Sitteplasser
250
Ståplasser
150
Langbord / Styrebord
160
Kino / Konferanseformasjon
160
Klasseromformasjon
-
Areal
18 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Selvbetjent kjøkken
 • Scene
 • Dansegulv
 • Barnevennlig
 • Chambre séparée

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • WiFi
 • Projektor / TV


9 Omtaler

Carolina L. avatar
Carolina L.
04.12.2018
Väldigt trevliga väktare och personal
Väldigt trevliga väktare och personal bakom baren. Men fick ett väldigt oseriöst intryck av de som driver stället. Ingenting blev som avtalat, problem med tekniskt utstyr, lokalen var inte rengjord sedan festen kvällen innan, vi fick själva bära ner bord och stolar. Jag sätter aldrig min fot i den här lokalen igen.

Marte K. avatar
Marte K.
03.12.2018
Byråfest
Alt var veldig bra, bortsett fra maten- fått endel klager på lite mat, og tam. Litt slitne toaletter, ellers var alt meget bra!

Annike S. avatar
Annike S.
26.11.2018
Perlen Påfuglen
Vårt julebord ble helt topp! Veldig god service og god informasjon i forkant. Alt ble lagt til rette for en strålende kveld. Takk til Amanda og teamet som bidro til god stemning!

Markus L. avatar
Markus L.
03.11.2018
Bra opplevelse, likevel strengt
Hei! Vi hadde en veldig fin opplevelse og fikk bra tilbakemeldinger fra de som var der etter festen. Likevel var det mange som var over 18 år som hadde tatt et par pils som ikke kom inn, noe jeg synes var litt strengt med tanke på at det også var bar for dem inne på lokalet... Jeg skjønner at over berusa folk ikke kan komme inn, men litt promille hadde vel gått fint. Likevel, veldig fint lokalet! :)

Morten A. avatar
Morten A.
22.06.2018
Kult sted
Vi arrangerte øl og hip hop aften her, og lokalene var perfekte til vårt bruk, Torstein som er kontaktperson på Perlen er også en veldig hyggelig kar som er løsningsorientert

Nora D. avatar
Nora D.
13.06.2018
Strålende avslutningsfest for Sykepleier kull 2015
Fantastisk bra lokale, funker helt strålende for så mange som 220 gjester! De som driver stedet er fult behjelpelig, og tilgjengelige, stiller med vakter, og hjelper til med leie av bra lyd og lys. Alt gikk kjempe bra, kunne ikke hatt en bedre avsluttningsfest etter 3 lange og krevende år på sykepleierstudiet! Anbefaler dette stedet virkelig, hvis dere vil at alt skal gå på skinner! Dette er hvertfall vår opplevelse!

Inger avatar
Inger
10.11.2017
Dårlig kontakt og personell
Avtalt leie 1mnd i forvei, pris, antall og alt annet er på plass. Billetter er i salg - får en tlf. 1 uke før som sier vi ikke kan være der. Kontaktperson tok ikke telefon og svarte ikke på mail eller meldinger i uken frem til telefonen vi fikk som avlyste arrangementet. Trodde dette var et bra sted, vi nå aldri kontakte dem igjen.

Marte J. avatar
Marte J.
26.09.2016
Veldig bra service!
Det ble ytet veldig bra service ved leie av lokalene. Anbefaler stedet!

Ellen Staubo avatar
Ellen Staubo
13.05.2016
Fantastisk fint lokale og hyggelige folk!
Meget bra!


Utleier er Amanda

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Amanda avatar


Lokasjon

Hammersborggata 19, 0179 Oslo, Norway