Polyteknisk Forening Studio og Møterom

Om Polyteknisk Forening Studio og Møterom

Digitale og fysiske arrangementer i ett får du hos Polyteknisk Forening! Her kan du holde webinarer, videokonferanser og podcast-opptak, gjerne i kombinasjon med et fysisk arrangement. En flink og hjelpsom tekniker styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov. Du kan nå ha 30 gjester fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling. Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom. Vi sørger for godt smittevern i våre lokaler med minimum 1 meter avstand, ekstra desinfisering av utstyr og overflater – og trygg servering av mat og drikke. Velkommen til Polyteknisk Forening!

Kapasitet

Sitteplasser
Ståplasser
Langbord / Styrebord
Klasseromformasjon
Hesteskoformasjon
Kino / Konferanseformasjon
Rundbord
Areal

Mat og drikke

• Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

• Scene
  • Rullestolvennlig
  • Chambre séparée

Teknisk utstyr

• Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Videokonferansesystem
  • Projektor / TV

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.

1 Omtale

Erling M. avatar
Erling M.
Bra lokaler