Nøytralitet

Røde Kors Konferansesenter

Lokale med vinduer ut mot Borggården. Sony laserprojektor og 120 tommer rammelerret. Høyttalere med god lyd. Det trengs ikke mikrofon i dette rommet. Egen kaffemaskin og vanndispenser i gangen utenfor.

Om Røde Kors Konferansesenter

Røde Kors konferansesenter tilbyr møtelokaler til interne og eksterne kunder. Holder du arrangementet ditt hos oss, støtter du samtidig vårt humanitære arbeid. Det største lokalet har plass til inntil 225 personer. 5 mindre rom av ulik størrelse er også tilgjengelige. Ett av disse med plass til 40 i klasserom eller 20 i U-bord, 3 med plass til 16 i U-bord og 1 styrerom med lass til 10 personer. Rommene er godt teknisk utstyrt med kamera for teams i alle rom, og kan tilpasses de fleste møter. Henry Dunant Salen er vår storstue. Der har vi plass til 225 personer i kino eller 140 personer i klasserom. Men siden denne salen er bredere enn den er dyp, så rigger vi til alt fra 36 personer i U-bord eller 40 personer i klasserom med litt mellomrom mellom bordene, med eventuelle gruppebord på sidene. Til som sagt 225 personer i kino oppsett. Salen har Laser Projektor, med knallbra bilde. Det er kraftig lydanlegg for tale/musikk som inkluderer 2 bøylemikrofoner, 2 håndholdte mikrofoner og en talerstol mikrofon. Hvis man ønsker å synge så må man leie egen mikser og sangmikrofon. Røde Kors salen er vår kantine og er pusset opp med sorte bord og stoler. Det følger med en egen hage på baksiden, som kan brukes når været tillater dette. Det er derfor populært til sommer fester for firmaer. Med beliggenhet sentralt i Oslo sentrum er Grünerløkka, Grønland og Jernbanetorget kort vei unna. Ta pausene i vår hyggelige borggård, eller benytt foajeen. Eystein Sæther, konferanseansvarlig.

Sikkerhet: Når man bestiller møterom eller selskapslokale  i Røde Kors sine lokaler så har man selv ansvaret for sikkerhet knyttet til arrangementet i form av vekter/vakt/ ansvarlig person for arrangementet. Aldersgrense 25 år. Prisinfo: - leie er timebasert, hel dag og halv dag innenfor åpningstiden. - leie utover klokkeslett er fra 3250,- per time - Medbragt mat og drikke belastes med 35,- per pers Telefontider som gjelder er mellom 09.00 – 15.00, stengt i helger og helligdager.


Kapasitet

50
Sitteplasser
-
Ståplasser
20
Hesteskoformasjon
50
Kino / Konferanseformasjon
40
Klasseromformasjon
12
Langbord / Styrebord
54 m²
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Videokonferansesystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


9 Omtaler

Linh N. avatar
Linh N.
03.09.2019
Fantastisk
Kjempe fint sted! Koselig, romantisk, intimt, men samtidig luftig, åpent og stort. De har alt! De ansatte er veldig blide og hjelpsomme - dette var prikken over i’en!

Vibeke S. avatar
Vibeke S.
12.01.2019
Anbefales!
Vi var veldig fornøyd med all hjelp og oppfølgning før og under arrangementet. Anbefales på det varmeste!

Amanda V. avatar
Amanda V.
04.07.2018
Fantastisk selskapslokale med mange muligheter
Røde Kors selskapslokale passer perfekt om du ønsker å holde fest både utendørs og innendørs. Den romslige bakgården rommer mange mennesker og gir muligheten til å bruke plassen på mange ulike måter. Personalet var veldig hyggelige og behjelpelige og vi var veldig fornøyde med å arrangere vår sommerfest her.

Jessica W. avatar
Jessica W.
25.06.2018
Sommerbryllup
Vi er svært fornøyd med lokalene til Røde Kors! De passet perfekt til vårt sommerbryllup med nydelig uteplass, store vinduer og masse plass. De ansatte har vært helt fantastiske og hjulpet oss gjennomføre et drømmebryllup. Uten deres engasjement, kunnskap og positivitet ville dagen ikke vært den samme! God kommunikasjon og tilgjengelighet, og svært løsningsorienterte og profesjonelle ansatte. Vi anbefaler Røde Kors Konferansesenter på det sterkeste!

Astrid R. avatar
Astrid R.
27.02.2018
Dansefest i Henry Dunant - ble en suksess
Et lokale med stemning. Sentralt plassert i sentrum av Oslo, godt skjermet område, et ypperlig sted med arrangement på 150 personer med liveband. Bra service fra Røde Kors som var tilstede i lokalet hele tiden og imøtekommende og løsningsorientert hjelp til det vi trengte. At vi kunne stå for mat, drikke og servering selv var et kjempepluss. Kjempefornøyd!

Maiken K. avatar
Maiken K.
14.06.2017
👍🏼

William N. avatar
William N.
26.06.2016
Næringslivsutvalget NHHS
Alt i alt er jeg/vi veldig fornøyde. I forkant av arrangementet fikk god oppfølging fra Eystein. Han ga oss nyttig informasjon, og var aktiv med å undersøke hvilke behov vi hadde. Underveis gjennom arrangementet ble vi alltid møtt av imøtekommende ansatte som løste de problemene vi hadde. Det ble satt stor pris på. Lokalet i seg selv synes vi var veldig fint. Vi fikk anledning til å være både inne og ute. Det å kunne trekke litt luft var veldig fint under en hektisk kveld.

zoe avatar
zoe
30.03.2016
Lyse Lette Lokaler !
Disse lokalene passer perfekt til mange typer eventer. Lokalene er både lyse og lette men også peronlig og særege. Noe som gjør disse lokalene helt perfekte!

Knut k. avatar
Knut k.
01.02.2016
Dette arrangementet ble gjennomført på
Dette arrangementet ble gjennomført på best tenkelig måte, mye takket være velvillig bistand fra konferanseansvarlig på Røde korshuset. Vi vil definitivt kontakte dem igjen ved andre arrangementer.Utleier er Eystein

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Eystein avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Hausmanns gate 7, 0186 Oslo, Norge

Fra 6 000 kr lokalleie
9